Germania, Heidelberg
...Pătrunjel 4mm STD este un pătrunjel uscat, tocat grosier, cu un gust proaspăt și verde. Este folosit frecvent ca garnitură și condiment pentru supe, salate și sosuri.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... fără a se degrada. Gazul nitros din cartușul de frișcă cu protoxid de azot îi prelungește, de fapt, durata de viață, așa că încărcați-l înainte de a-l păstra. 250 de grame de ficat de pui spălat și curățat 2 linguri de unt 1 linguriță de pătrunjel tocat O jumătate de linguriță de piper Sare 2 căței de usturoi tocați 100 ml de smântână dublă 23 de pachete de biscuiți Graham sau triunghiuri de pâine prăjită Gem de coacăze roșii (decorațiune opțională) Capere scurse Curățați ficatul de pui întreg și păstrați-l deoparte.
Italia, Mortara
...La finalizarea gătitului și după ce a fost scos de pe foc, se adaugă unt clarificat, câteva fulgi de Castelmagno și pătrunjel proaspăt tocat în Risotto cu Porcini. Ingrediente: Orez Carnaroli Clasic (88%), supă vegetală granule (sare, amidon și maltodextrine din cartofi, legume deshidratate (morcov, țelină, pătrunjel), ulei de floarea-soarelui, arome naturale, condimente), făină de orez...
Franța, Grigny
...Pătrunjelul tocat este spălat proaspăt, apoi tăiat înainte de a fi congelat IQF. Acest produs, ușor de utilizat, se va integra perfect în toate preparatele dumneavoastră, păstrându-și complet aromele datorită pachetului său ZIP. CONDIȚIONARE: 8 x 250 g = 2 kg...
Franța, Ham
... notă de prospețime preparatelor tale culinare. Idee de rețetă: Tabouleh răcoritor cu mentă dulce Ingrediente: 200 g de bulgur 2 roșii, tăiate în cubulețe mici 1 castravete, tăiat în cubulețe mici 1 ceapă roșie, tocată fin 1 buchet de pătrunjel proaspăt, tocat fin 1 buchet de mentă dulce în fulgi Sucul unei lămâi 3 linguri de ulei de măsline Sare și piper, după gust Preparare: Gătește bulgurul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Lasă-l să se răcească complet. Referință:AR805118 Ean13:3760306805118...
Franța, Malataverne
...Istoria, originea și descoperirea anșoașelor în gastronomie Romanii sunt cu siguranță primele popoare cunoscute care au introdus anșoașele în preparatele lor culinare, realizând celebra lor sos "garum". Aceasta se compune din anșoașe fierte în saramură, servite cu oțet și pătrunjel tocat. Această rețetă seamănă foarte mult cu sosul de anșoașe britanic pe care îl cunoaștem astăzi. Anșoașele își...
Austria, Enzersdorf An Der Fischa
...Slănina noastră cu usturoi proaspăt pe pâine albă prăjită. Deasupra, pătrunjel proaspăt tocat și măr ras. Îți pare ciudat? - Olé, ai dreptate! Este uimitor cât de versatil este slănina noastră cu usturoi!

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play