Franța, Bayonne
...Ciabatta pavé este formatul redus al uneia dintre cele mai emblematice pâini de la OKIN, ciabatta. Este o pâine cu un caracter rustic foarte pronunțat, cu o crustă crocantă și o textură bine definită. Coaptă într-un cuptor cu piatră și cu o fermentare și dospire corectă, este o pâine foarte hidratată, care se păstrează astfel pe parcursul întregii zile. Are o miez aerat de culoare cremă, cu o...
...Proiectat pentru a produce pâine foarte hidratată (70-90% apă). Datorită procesului său special: făină rezistentă, timp de odihnă important, daune mai mici la tăiere etc., permite producerea de pâine de înaltă calitate și în diverse forme. TXA-MAN-ROLL dispune de un „multiroller”, pentru a laminat și a întinde bucata de aluat, oferind aluatului o forță suplimentară de 40-50%. Colectarea produsului deja tăiat și modelat este manuală. Tipuri de pâine: clasicul „ciabatta” în toate formele sale: baston, baghetă, rustic cu capete ascuțite, mini, etc.