...Inima de șold
Inima de șold
Inima demușchide râmă
Inima de scamone
Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia
Temperaturi de depozitare: Refrigerat -1º/+2º și congelat -18º
Specie: Bovin
Calitate: Carne devităde înaltă calitate
Durata de valabilitate: Refrigerat 120 de zile / Congelat 18 luni
Rasa: Angus / Hereford
Greutate pe bucată: 2,15 până la 2,8 kg
Calibru: Fără calibru...
...Cuvântul "sirloin" provine din cuvântul vechi francez "surge", care înseamnă "sur la longe" sau "deasupra mușchilor lombari". Friptura de sirloin este bucata de carne devită situată între fese și coaste. Provenind dintr-o zonă a animalului unde mușchii lucrează mai puțin, sirloinul este fraged și plin de aromă, fiind ideal pentru friptură. Dacă nu ai chef de o friptură, această bucată poate fi, de asemenea, tăiată în fripturi sau fâșii pentru stir-fry.
...Ea este reprezentarea artei de a trăi japoneze: o carne cu caracter, rafinată delicat. Născută dintr-o lungă tradiție de creștere, carnea de Wagyu, literal "Vită din Japonia", este un preparat haute couture pus în valoare de cei mai mari bucătari din lume. Animalul este crescut departe de orice stres, la umbra unor grajduri fără pereți, unde aerul este circulat în cea mai armonioasă și omogenă...
...Steak tocat organic la presiune scăzută, stil măcelar, elaborat din carne devită organică. 100% mușchi, dezosat, curățat, fără nervi și degresat manual, conținut de grăsimi ≤15%.
Greutate: 10x100g...
...Cumpără cea mai bună calitate demușchidevită congelat | Mușchidevită congelat fără os de vânzare online | Vânzare en-gros demușchidevită congelat...
... corpolent și cărnos, reprezentând prestigiul vinurilor din Bordeaux.
VINIFICAȚIE
Vinificare tradițională în cuve din oțel inoxidabil.
STRUGURI
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DEGUSTARE
Culoare garnet închis strălucitor.
Nas fructat cu arome de coacăză neagră, mure și cireșe amare.
Gust rotund, echilibrat și persistent cu taninuri coapte și calde.
ASOCIERI CULINARE
Se savurează alături de un mușchidevită, porc la cuptor cu prune sau brânză maturată.
Se servește la 18°C.
PREMII
2012: Medalie de bronz la IWC 2013.
...CARNE DEVITĂ ÎN AFARĂ/ÎN INTERIOR
carne devită GHEȘTE/OS ÎN
CARNE DEVITĂ CHUCK
CARNE DEVITĂ CLOD
carne devită CHUCK ROL
carne devită Brisket
carne devită Brisket cu os
Aripă de pui
carne devită Spate
carne devită os de chuck
carne devită os de coaste/cub
carne devită Sternum/os de brisket
carne devită os de umăr
carne devită os/os de cuib/os de genunchi
Grăsime de Brisket devitămușchidevită plate
Ligament devită...
... chiar și o cantitate mică de caviar. Ouale incredibile nu conțin note marine și/sau gust de pește care pot, uneori, să îndepărteze oamenii de caviar și alte icre de pește. În schimb, aroma caviarului de escargot este o combinație proaspătă de note pământii, lemnoase și mușchi care pot „exploda” pe preparatele din carne devită, porc, legume și fructe de mare de apă dulce, atât în gust, cât și în estetică.
Ingrediente: caviar de melci, sare
Ambalare: sticlă
Greutate: 90 g
Durata de valabilitate: 6 luni...
...Un concentrat mediteranean de prospețime feminină și masculină. O atmosferă de Dolce Vita și seducție pentru o vară pe Riviera italiană. Nota însorită a bergamotei din Calabria, însoțită de un buchet floral de iasomie, boabe roz și Ylang Ylang modern, învăluite în senzualitatea unui Ambroxan intens, solar și sobru.
FAMILIE OLFACTIVĂ: Hespéridică, Acvatică
INGREDIENTE CHEIE: Bergamotă, Coacăze, Mușchide stejar...
...Carne și cârnați bio din abatorul propriu
și carne bio de porc și vităde pe propria fermă. Tăiem la date fixe.
Produse din carne bio
- Mușchidevită
- Roastbeef
- Friptură devită
- Friptură de porc
- Gulaș
- Friptură acră
Carne de gătit
- Felii de os
- Ceafă
- Mușchi
- Cotlet
- Friptură de spate
- Picior de porc
- Slănină
- Coaste
- Oase de carne
- Carne de porc
Cârnați bio proaspeți...
...nobashi, torpedo etc.), fructe de mare la conservă, altele (broaște, surimi etc.). Picioare de porc, cotlet de porc proaspăt fără os, cozi de porc congelate, mușchide porc, coaste de porc, jumătate de porc, omasum devită.
Vrei să cumperi carne online rapid, comod și în siguranță? La Discarlux ne dedicăm vânzării de carne de cea mai bună calitate. Suntem specialiști în carne devită provenită din animale naționale și europene. Niciodată nu a fost mai ușor să cumperi carne gourmet online. Dacă vrei carne online la cel mai bun preț și calitate, aruncă o privire la magazinul nostru online. Avem cele mai bune produse: cotlet de bou și vacă, mușchide vacă, hamburgeri de vacă, cecină, chorizo, sânge și multe altele. Discarlux, site-ul tău de încredere pentru vânzarea de carne la domiciliu.
GRG SA - Grossist de carne de măcelărie pe MIN Rungis din 1984. GRG SA este cea mai mare structură de măcelărie de pe piață. Vită, vițel, miel, porc, măruntaie, în carcasă sau ambalate în mușchi dezosat și vidat, veți găsi toate categoriile mari de carne. Indiferent dacă clienții dumneavoastră caută un produs de excepție sau un volum la un preț mic, ne adaptăm cerințelor dumneavoastră datorită...
... congelat fără os, fără piele
- Ceafă de porc congelată fără os, fără piele
- Cotlet de porc congelat fără os, fără piele
- Mușchide porc congelat
- Burta de porc congelată
- Coaste de porc congelate, cu piele
- Coaste de porc congelate
- Grăsime de spate de porc congelată
- Grăsime de tăiere de porc congelată
- Mușchide porc congelat
- Picioare din spate de porc congelate
- Ureche de porc congelată
- Rinichi de porc congelat
- Carne devită fără os
- Spate devită congelat
- Oase de spate de porc congelate
- Piele de spate de porc congelată
- Picior de porc fără os
- Jumătate de cadavru de porc congelat...
... devită, care au cea mai mare piață în Indonezia, exportând lunar tone de carne, fiind singurele cu licență pentru a exporta în această țară. Din aceste companii avem stocuri de carne, cum ar fi mușchi, carne tocată și hamburgeri, la prețuri mai mult decât competitive.Oul nostru Himacol, de țară și de cușcă, este astăzi prezent în supermarketuri precum BM (GRUPUL UBESCO), SIMPLY, Corte Inglés (gourmet), Euromadi (prin realizarea unui ou de țară "HIMACOL" bogat în omega 3 și 6, cu marca sa ALTEZA), restaurante și grătare în Țara Bascilor, Galicia și în Madrid, Grupul Lezama, Urrechu...