Germania, Aachen
...Masa de cacao, cunoscută și sub numele de lichior de cacao, se obține prin măcinarea boabelor de cacao organice, iar calitatea acesteia poate varia în funcție de calitatea boabelor utilizate. Boabele noastre sunt organice și naturale.
Lituania, Kaunas
...Lichidul de cacao (cunoscut și sub denumirea de masă de cacao) este ingredientul de bază în fabricarea tuturor tipurilor de ciocolată. Este primul produs sub formă lichidă care provine din presarea boabelor de cacao. Lichidul de cacao este sursa atât a untului de cacao, cât și a pudrei de cacao. După fermentare, boabele de cacao trec printr-un proces de încălzire intensă, prin intermediul unui...
...Descoperiți masa de cacao Criollo fin bio din Madagascar direct de la producător, Comptoir Des Epices Madagascar. Această masă de cacao este fabricată din boabe de cacao Criollo fin cultivate în regiunile luxuriante din Madagascar conform unor standarde biologice stricte. Cu gustul său rafinat și aromele subtile, această masă de cacao este un adevărat tezaur provenit direct de la producător...
Franța, Brignais
...zahăr din cocos*, pudră de cacao*, ciocolată neagră* 20% [cacao: 88% minim] (masă de cacao*, unt de cacao*, zahăr din cocos*) *Ingrediente provenite din Agricultura Biologică. Poate conține urme de nuci, lapte, soia. Valori nutriționale pentru 100 ml de produs finit** Energie: 276 kJ / 66 kcal Grăsimi: 2,4 g (din care acizi grași saturați: 1,5 g) Carbohidrați: 7,1 g (din care zaharuri: 6,8 g) Fibre alimentare: 0,7 g Proteine: 3,6 Bio: Da Format: 300g, 1kg, 5kg 100% Vegetal: Da...
Spania, Sabadell
...Se obține din presarea lichidului sau pastei de cacao și este un ingredient de bază în producția de ciocolată și produse de patiserie. De asemenea, este utilizat în sectorul cosmetic. Consultați cele trei (3) opțiuni de unt 100% deodorat și două (2) opțiuni de unt natural disponibile, în funcție de cerințele dumneavoastră. Prezentare: • Blocuri (solid) 25 Kg • Lichid în vrac (rezervoare...
...Calendar de Advent de masă/pe perete în format orizontal, cu un inserție stabilă din carton ondulat. 24 de ușițe umplute cu 4 tipuri colorate, amestecate de Lindt Naps din ciocolată cu lapte cu un conținut de cacao de minimum 30%. Atâta timp cât stocul permite. ID produs: 110108208 Unitate: bucată Cantitate minimă de comandă: 250 bucăți Format: aprox. 207 x 146 x 12 mm Greutate: aprox. 120 g Durabilitate: aprox. 6 luni în condiții de depozitare corespunzătoare Timp de livrare: la cerere Carton VE: 50 bucăți...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Masă de cacao organică naturală Greutate netă: 200 g Valoare energetică per 100 g: 600 kcal Durata de valabilitate: 24 luni...
Spania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
... produs nu este doar delicios, ci și nutritiv. Pasta de Almendra Repelada este bogată în vitamine și minerale, oferind un aport semnificativ de nutrienți esențiali. Este o sursă excelentă de energie și este perfectă pentru a fi inclusă într-o dietă sănătoasă. Elaborarea sa meticuloasă asigură că fiecare porție păstrează gustul autentic al migdalelor, oferind o experiență culinară unică.
Franța, Saint Orens De Gameville
...Coffret Asortiment de ciocolată artizanală. Acest cofreț negru, sobru și elegant conține 144 de ciocolate artizanale elaborate în ciocolateria noastră din Toulouse. Vei savura un asortiment variat compus din ganache și praline din ciocolată neagră și ciocolată cu lapte, acoperind întreaga noastră colecție. De ce să nu încânți toate papilele gustative (de mai multe ori)! Ideal pentru o masă...
Germania, Braunschweig
... nivel și un mixer motorizat. Melcul fabricat dintr-o masă solidă are o viteză de rotație controlată electronic printr-un servomotor, care permite utilizarea rampelor de accelerație și decelerație, asigurând astfel o oprire imediată a melcului și garantând o precizie optimă a dozării.
...Raffaello t15 150g este un produs popular, disponibil în întreaga Europă. Exportăm și distribuim toate tipurile de ciocolată, inclusiv ciocolata Nestle Milo. Ciocolata noastră Raffaello este cunoscută pentru gustul său delicios și textura sa delicată. Clienții noștri apreciază calitatea și gustul ciocolatei noastre Raffaello. Colaborăm cu producători de frunte pentru a ne asigura că ciocolata...
Italia, Giuliano
... sublim cu dulceața bazei. Suprafața poate fi decorată cu o pudră de cacao sau garnisită cu fructe de pădure proaspete pentru un strop de aciditate care echilibrează bogăția ciocolatei. Ideală ca desert de final de masă sau ca o gustare rafinată, această tartelleta promite o experiență gustativă memorabilă. Cod:MIG007...
Franța, Montelimar
...Gurmand! A spune asta este o subestimare. Descoperiți nougatul nostru cu ciocolată și coji de portocale. Toată aroma de cacao și portocale, îndulcită cu miere și migdale. O delicatesă foarte populară la sfârșitul anului! Acest nougat ciocolatos își va găsi locul pe masa dumneavoastră de sărbătoare! Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, migdale, miere, cacao extra brut (4,9%), coji de portocale...
Germania, Bad Bentheim
...BIO Pulbere de Cacao Criollo: Pulberea de cacao este obținută din boabele de cacao, fructul arborelui de cacao. Arborele de cacao crește în țările din jurul ecuatorului și furnizează boabe de cacao, din care se produce, printre altele, ciocolată. Pentru a obține pulbere de cacao, masa de cacao din boabele de cacao este utilizată. Masa este presată sub o presiune mare, rezultând pulbere de cacao...
Polonia, Wrocław
...INGREDIENTE: ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, aromă naturală de vanilie), căpșună liofilizată 1,5%. Poate conține lapte, nuci. Set: Folklore...
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză-fructoză, cremă de cacao 25% (zahăr, masă vegetală hidrogenată / ulei de semințe de bumbac, ulei de palmier /), pudră de cacao 20% / 10-12% conținut de grăsime /, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină, glazură de cacao (zahăr, ulei de palmier hidrogenat complet rafinat, pudră de cacao 8% (10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină), pudră de cacao 1% / 10-12% grăsime /, ulei de floarea-soarelui rafinat, agenți de dospire: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Italia, MILANO
... praf degresat, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă vanilină), granulație de biscuiți Pan di Stelle 2% [făină de grâu, zahăr, ulei de floarea-soarelui, unt, lapte proaspăt pasteurizat de înaltă calitate, cacao, ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de vanilie, emulgator: lecitină de soia), ouă proaspete, miere, alune, amidon de grâu, agenți de dospire...
Austria, Gerasdorf
...Ciocolată amară (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, vanilie Bourbon), coacăze negre liofilizate, zmeură liofilizată, căpșuni liofilizate. Conținut de cacao de cel puțin 60%...
Franța, Furiani
...Ingrediente: ciocolată cu lapte 36% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitina de soia, aromă naturală de vanilie), alune caramelizate Referință: CASLTNOIS...
Elveția, Kreuzlingen
... ciocolate negre sau ciocolate cu înlocuitori de lapte din alune, migdale, ovăz, glucoză din orez, nucă de cocos sau migdale de pământ. Ciocolata neagră este, prin definiție, fabricată fără ingrediente de origine animală. Pentru a imita o ciocolată cu lapte, există posibilitatea de a folosi o alternativă de lapte. Pentru a respecta standardele vegane comune, liniile noastre de producție sunt...
... moment, în funcție de proprietățile cerealelor care sunt curățate. Datorită designului său simplu, eficient și a gamei largi de ajustare, separatorul de aer AS-60 are multe aplicații. Acest separator poate fi utilizat separat, instalat în linii de curățare a cerealelor staționare sau folosit ca parte a unui curățător mobil de cereale. Performanță, tone pe oră: până la 60 Masă, kg: 185 Capacitate, kWt: 2,2...
Germania, Koblenz
...Cacaoa este masa uscată care rezultă după fermentarea și prăjirea semințelor arborelui de cacao, alături de untul de cacao. Nibs-urile de cacao sunt boabe de cacao decojite, care sunt rupte în bucăți de dimensiuni potrivite pentru a fi consumate. Nibs-urile noastre de cacao sunt neprăjite și au un gust intens, plin de cacao. Nibs-urile de cacao provin dintr-o cultură ecologică controlată și sunt fără aditivi. Grăsimi: 55 g Fibre: 29,0 g...
... umpluturi și produse de patiserie. Orice masă poate fi utilizată: ciocolată, caramel, mase de praline, nugat, halva, marțipan, fructe uscate, fondant, sufleu, marmeladă etc. - Aproape complet liberă de muncă manuală.
Spania, Puente La Reina
...ECOPROLIVE a creat în 2019 condimente cu PREBIOFENOL care, fuzionând maestru cu cele mai bune condimente din lume, aduc o notă de gust mediteranean, precum și un echilibru nutrițional, fiind bogate în antioxidanți, fier, fibră prebiotică și proteină. O opțiune gustoasă și sănătoasă pentru a încheia masa cu o notă dulce. Ingrediente: Panela, susan alb prăjit, PreBIOfenol*, boabe de cacao, scorțișoară.
Franța, Roye
... artizanală situată în regiunile Loire. Fiecare cub de ciocolată conține 10mg de CBD. Ingrediente ciocolată neagră: masă de cacao din Papua Noua Guinee Bio și echitabil, zahăr, unt de cacao, pudră de vanilie, izolat de CBD. Poate conține urme de gluten și fructe cu coajă lemnoasă. gramaj: 90 grame...
Lituania, Kaunas
... de malț, vin, concentrat de lapte, smântână, oțet, piure, ciocolată, masă de cacao, bere, alcool, rachiu, spirite. În cisternă chimică, transportăm încărcături nealimentare, neutre și chimice periculoase ADR, ulei vegetal brut, grăsimi animale, ulei de pește, îngrășăminte, biodiesel RME, etanol, glicerină, melasă, ulei mineral de bază, combustibil, ulei uzat, poliol, parafină, deșeuri, acetone...
Germania, Wörrstadt
...La LECKER`S, ciocolata de glazură sub formă de picături este o ciocolată amăruie, care se topește ușor și este excelentă pentru glazurare. Datorită formei de picătură, ciocolata se dozează ușor și poate fi folosită și pentru a îmbunătăți musli și deserturi. Ingrediente: Masă de cacao*, Zahăr din trestie*, Unt de cacao*, Emulgator SOJALECITHIN* Alergeni: Soia Vegetarian: Da Vegan: Da...
Belgia, Wommelgem
...Amestec de ouă de ciocolată duo cu umplutură de cremă de alune. Ciocolata neagră conține un minim de 50% solide de cacao. Ciocolata cu lapte conține un minim de 33% solide de cacao și 14% solide de lapte. Ciocolata albă conține un minim de 26% solide de cacao și 22% solide de lapte. Ingrediente: zahăr, grăsime vegetală (palmier, sâmbure de palmier), masă de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, alune 2,2%, lapte praf degresat, pudră de cacao degresată, lactoză (lapte), emulgator: lecitina de soia; aromă naturală de vanilie.
Italia, Bronte
Germania, Stuttgart
... diferite texturi și ingrediente cu ciocolată fină din lapte din Alpi Milka. Praline: Pralinele Milka oferă o gamă largă de mesaje și formate pentru a crea conexiuni emoționale și de zi cu zi cu prietenii și cei dragi și "spune-o cu Milka." Ingrediente: Zahăr, Unt de cacao, Lapte praf degresat, Masă de cacao, Pudră de zer (lapte), Grăsime din lapte, Emulsificator (lecitină de soia), Pastă de alune, Aromă naturală, Solizi de cacao 30% minim, Solizi de lapte 18% minim...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play