...-un proces continuu la rece. Uleiul „Classico” este un Extra Virgin cu caracteristici foarte echilibrate, parfumat, cu un gust delicat și o culoare galbenă caldă.
Eticheta produsului
În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs.
Asocieri
„Classico” se potrivește bine cu orice fel de mâncare, deși este recomandat în special la rece, atât pentru salate și legume, cât și pentru a finaliza peștele, carnea lagrătar și minestrone.
...Olivele verzi lagrătar, care sunt gătite prin îndepărtarea sâmburelui și oferite spre vânzare în borcane de sticlă, sunt cunoscute și sub denumirea de olive lagrătar. În timpul fazei de producție, se creează un gust aromatic diferit prin amestecarea cepei de orz cu diverse condimente și ulei de măsline. Olivele lagrătar nu conțin conservanți sau aditivi. Olivele verzi lagrătar ajută la...
...Vinete lagrătar 2.9 kg antipasti de legume lagrătar regiunea PACA Marseille Franța
Vinetele lagrătar sunt ideale pentru un aperitiv sau ca garnitură pentru un fel principal. Ele vor aduce soarele pe masa dumneavoastră.
Ingrediente Vinete lagrătar (55%), ulei de floarea-soarelui (37%), oțet, sare, zahăr, ardei, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel, usturoi, ardei iute, busuioc. Antioxidant...
...Şems Izgara Măsline Verzi 380G
Măslinele noastre, care se coc în solurile fertile și vânturile din Egee, sunt pregătite fără a folosi substanțe chimice sau aditivi. Măslinele pe care le colectăm din satele de la munte și câmp sunt lăsate să fermenteze în puțuri tradiționale de presare cu piatră. În acest proces, care durează între 8 luni și 1 an, nu folosim nimic altceva decât apă și sare...
...În plus, CO2-ul eliberat este neutru din punct de vedere al ciclului carbonului, deoarece măslinii care au generat biomasa utilizată de Carboliva pentru a produce biocarbune absorb CO2 din atmosferă în fotosinteză pentru a produce fiecare recoltă de măsline.
Biocarbunele de la Carboliva este produs din sâmburi de măsline sau pulpă de măsline, iar gazul de sinteză generat în procesul de piroliză este utilizat pentru a genera energie termică, pentru cerințele proprii ale pirolizei, și pentru procesul de extracție a uleiului de măsline și uscarea biomasei umede, pentru a produce ulei de măsline.
... drojdii fine.
Degustare : Culoarea sa roz pal cu nuanțe albăstrii amintește de petalele de trandafir. Aromele sunt surprinzător de intense având în vedere ușurința culorii sale. Ele evocă fructele roșii mici și fânul tăiat. Gustul este rotund, răcoritor.
Rosé Fraticello este un vin de sete, de aperitiv care însoțește tapasurile, salatele și mezelurile.
Îndrăzniți să-l asociați cu un filet mignon cu salvie, un sauté de vițel cu măsline, cotlete de miel lagrătar sau un pui fript.
...Majoranul uscat oferă cârnaților din Thüringen gustul lor inconfundabil. Ca ierburi pentru cârnați, majoranul este ideal pentru a condimenta preparatele din carne, cum ar fi fripturile, tocănițele sau fripturile lagrătar.
Folosește nota fină, dar picantă a ierburilor pentru a condimenta sosurile de pizza și pizza sau legumele lagrătar. De asemenea, în combinație cu ulei de măsline, puțin...
...Uleiul biologic de Colletorto este uleiul extravirgin care închide puritatea naturii noastre. Este uleiul care respectă mediul în cele mai înalte principii și, mai ales, este uleiul complet lipsit de substanțe și compuși sintetici.
În spatele produsului nostru biologic se află atenția olivicoltorilor noștri, care începe de la plantarea livezilor de măslini, pentru care se aleg exclusiv plante...
... de Parma și mozzarella, pui și brânză feta, quesadilla cu pui (cu tortillas).
Dimensiuni Grătar: L 410 x P 370 x H 200 mm
Dimensiuni Placă superioară: L 335 x P 220 mm
Dimensiuni Placă inferioară: L 335 x P 230 mm
Termostat de temperatură: 50 la 300°C
Putere: 2200 W / 230 V
Greutate: 20 kg...
... organic Artem Oliva este certificat de organisme oficiale de inspecție și certificare, conform unor reguli și practici stricte legate de fertilizare și controlul bolilor.
Uleiul de măsline extra virgin organic Artem Oliva are un nivel scăzut de aciditate, o culoare verde profundă și o textură catifelată în gură. Are un parfum ușor fructat și un gust ușor piperat în urma degustării. Poate fi folosit pentru gătit și coacere, stropit pe salate, ca parte a unui dressing, pe carne la cuptor, legume lagrătar și, desigur, ca un sos pe cont propriu.
...CALITATE ȘI TRADIȚIE, GARANȚIA NOASTRĂ
San Leandro este un ulei de măsline extravirgin, extras la rece și elaborat în moara de către Maestrul nostru.
Fin, cu un final ușor picant și un gust aromatic distinctiv care surprinde esența măslinelor proaspăt culese, acest ulei este optim pentru salate, pește și legume lagrătar. Perfect pentru o dietă sănătoasă și gustoasă.
Uleiul de măsline...
...100% ulei de măsline italian este obținut din măslinele soiurilor Ogliarola și Coratina: acest ulei ne fascinează cu notele sale picante și amare ale Coratinei, îmblânzite de prezența atingerii delicate a Ogliarolei, care creează un ulei cu un parfum și o fructuozitate intense, asemenea inimii Apuliei.
ÎN COMBINATIE CU:
Se potrivește foarte bine cu bruschetta cu roșii, carpaccio de ton, salate cu hribi, radicchio lagrătar, supe de legume, preparate principale cu cârnați, caracatiță fiartă, carne roșie sau vânat, brânzeturi tari maturate.
...Măsline verzi de masă. Origine: Turcia, Varietăți de măsline verzi: întregi, fără sâmburi, umplute, feliate, zdrobite, zgâriate, lagrătar. Metodă de conservare: Saramură, Ambalaj: Borcane de sticlă, borcane PET, conserve.
... persistență a tonurilor vegetale.
Uleiul de măsline Coratina trebuie savurat și apreciat pentru aromele și nuanțele pe care le eliberează, unice și inconfundabile. Există multe alimente care se potrivesc bine cu acest ulei cu un gust important și decis.
În bucătărie, este recomandat pentru condimentarea legumelor și cărnii lagrătar, ciupercilor porcini, dar și pentru supe de leguminoase mixte, roșii de salată și în special pentru brânzeturile de sezon. Uleiul de Coratina se mândrește de asemenea cu cel mai mare conținut de acid oleic, care contracarează colesterolul rău.
... lăsați sosul să se infuzeze, apoi ungeți peștele cu sosul obținut. Lăsați-l să marineze puțin și apoi grătar până la gătire.
Utilizare
Folosiți condimentele pentru a pregăti marinada și ca topping pentru grătar, pește lagrătar.
Gust
Piquant, ușor picant.
Ingrediente
Sare iodată alimentară, usturoi uscat, ceapă uscată, fulgi roșii, piper negru măcinat, schinduf măcinat, turmeric măcinat, coajă de...
... dumneavoastră, fiind intens și savuros. Ideal ca dressing, se potrivește perfect cu parfumurile și aromele bucătăriei mediteraneene și respectă gustul alimentelor.
Îmbunătățește cele mai simple preparate, cum ar fi bruschetta, salate și vinaigrete, fiind de asemenea recomandat pentru carne lagrătar, supe, tocănițe și pește la cuptor.
Este un ulei pentru toți cei care doresc să mănânce sănătos și echilibrat.
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici lagrătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete lagrătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
...Luați soarele, marea, climatul mediteranean, un peisaj de vis și bucuria italiană. Lăsați totul în mâinile unui țăran și iată ce iese. Legumele și legumele lagrătar cu ulei de măsline extravirgin de la Casa Di Cecco, nimic altceva decât simplitate, bunătate și naturalețe. Selectate și pregătite manual pentru că sunt cultivate cu pasiune și respect pentru pământul nostru, și păstrate pentru...
...ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN Tin 1L *EDIȚIE LIMITATĂ
Ulei de măsline extra virgin de categoria superioară 100% italian
Ulei EVO Monocultivar Cima di Melfi
Are un gust puternic de fructe, ușor picant și intens, oferind gustul unic și autentic al celui mai pur fruct de măslină.
Presat la rece prin metode mecanice.
Ideal pentru a acompania peștele lagrătar, dar și pentru supe de legume și...
...Ulei de măsline extravirgin cu un buchet exuberant și îmbietor de arome de anghinare, roșii verzi și flori de câmp.
Gust intens, persistent și curat, cu senzații picante și percepții echilibrate de amăreală.
Recomandat pentru preparate cu o structură importantă, cum ar fi carnea roșie, supele de legume sau clasicul caracatiță lagrătar din Puglia.
Suntem printre puținii din Italia care produc acest Monovarietal.
...Ulei versatil. Ideal pentru a evidenția și a valorifica calitatea alimentelor atât în timpul gătitului, cât și adăugat la rece, unde excelează în mod special. Excelent cu legume sote, cu fripturi, cu pește la cuptor, cu plăcinte sărate, perfect pentru dressingul salatelor, în prepararea pinzimonio și pe legumele lagrătar.
...Hmiss sau Mechouia, o salată algeriană din ardei grași lagrătar, curățați de coajă și căliți în ulei de măsline cu roșii și usturoi. O gustare foarte simplă, rapidă și mai ales gustoasă.
...Arbequina
În nas, fructat verde cu arome de iarbă proaspăt tăiată, roșie și măr verde. În gură, rotund și ușor. (Recomandat în salate și cu roșii coapte).
Hojiblanca
În nas, fructat verde cu arome de iarbă proaspăt tăiată, coajă de migdală, roșie și măr verde. În gură, amăreală și picantă medie persistentă. (Recomandat pe pâine prăjită și ca antreu pentru a fi întins pe pâine proaspătă).
Coupage
În nas, banană și piper măcinat. În gură, vanilie și picant mediu, dar plăcut, cu un gust lung și persistent în retrogust. (Recomandat cu pește la cuptor sau lagrătar și cu paste).
...Vinete lagrătar
LUCRATE DIN FRESC
Rulouri de speck umplute cu brânză de vacă delicată
Artichoci în stil țărănesc
LUCRATE DIN FRESC
Roșii uscate marinate în stil mediteranean
LUCRATE DIN FRESC
Măsline Monacale
Cu ardei iute, usturoi, condimente, sare...
...Ingrediente:
- Semințe de muștar*
- Oțet de mere*
- Sare
- 4 % măsline negre*
- Apă
* produse provenite din agricultura ecologică
Sfaturi de utilizare:
Vinaigretă, carne lagrătar și carne albă.
Acest produs este disponibil și în borcan de 100 g.
...Uleiul de măsline extravirgin François Roméo aromatizat cu ardei iute aduce căldură și gust care va da caracter preparatelor dumneavoastră. Uleiul de măsline cu ardei iute scoate în evidență toate dimensiunile preparatelor italiene: pizza, paste, carne lagrătar, dar și supele dumneavoastră... Oferiți un plus de savoare rețetelor!
Greutate netă: 0,250 KG
Capacitate: 25 CL...
...Amestec de condimente pentru grătar bio "Provence d'Antan" de la Araquelle, cutie metalică de oferit sau pentru a vă răsfăța.
ingrediente: ierburi de Provence 41%, (cimbru, oregano, rozmarin), chimen 20%, boia 10%, ghimbir 10%, extracte de citrice și cicoare 8%, piper negru 5%, floare de soc 5%, ulei de măsline (1%)
Extractele de citrice (Agave) și cicoare bio permit obținerea unei preparate...