Polonia, Warszawa, Poland
...Lapte praf degresat (SMP) este un produs lactat creat prin evaporarea laptelui de vacă degresat proaspăt pasteurizat în timpul uscării prin pulverizare. SMP este un ingredient versatil cu un grad ridicat de dispersabilitate și solubilitate în apă, ceea ce îl face o alegere ideală pentru utilizarea în producția industrială. Gama sa largă de aplicații include producția de produse lactate precum...
Estonia, Tallinn
...DANA LAPTE CONDENSAT ÎNDULCIT FĂRĂ GRĂSIME ESTE DULCE ȘI DELICIOS DE CREMOS, LAPTE CONDENSAT ÎNDULCIT DANA este procesat în condiții igienice folosind lapte praf degresat, zahăr și grăsime vegetală. Este omogenizat și pasteurizat pentru a garanta calitatea. LAPTELE CONDENSAT ÎNDULCIT DANA are un aspect omogen și neted, cu o culoare crem deschis. Are un gust lăptos și dulce, Dimensiuni ale ambalajului: 380g x 24 conserve 380g x 48 conserve 1kg x 24 conserve Dacă doriți să produceți propria marcă, suntem aici pentru a produce etichete private.
Ucraina, Kiev
...lapte degresat și lapte praf 25 kg pungi. Putem livra lapte praf degresat cu următoarele caracteristici: Bună solubilitate, Bună dispersabilitate, Conținut scăzut de grăsimi, Gust pur. Utilizări sugerate: Produse recombinate; inclusiv lapte condensat îndulcit, lapte pasteurizat, iaurt și alte produse lactate fermentate, brânză de lapte, brânză de vaci, amestecuri pentru înghețată. Asigurarea...
Germania, Wasserburg Am Inn
...Pe baza laptelui degresat, MEGGLE produce Cazeină Acidă și Cazeinat pentru diverse aplicații în industria alimentară. Precipitația cazeinei este cauzată de acidificarea controlată a laptelui degresat pur, pasteurizat. Într-un proces continuu și igienic, brânza este spălată, uscată și cernută/măcinată pentru a obține o dimensiune standardizată a particulelor. Cazeinatele sunt fracții de cazeină...
Belgia, Plombières
...Lapte praf degresat este produs prin eliminarea conținutului de apă din laptele degresat pasteurizat printr-un proces numit uscare prin pulverizare. Clasificarea laptelui praf degresat se bazează pe tratamentul termic aplicat în timpul fabricării sale, care poate fi categorisit ca fiind de înaltă, medie sau joasă temperatură. *produse mai standardizate disponibile.
Germania, Hamburg
...Lapte praf degresat, cunoscut și sub denumirea de lapte uscat fără grăsime, este un produs lactat obținut prin eliminarea conținutului de apă din laptele proaspăt. Se produce prin evaporarea apei din laptele degresat pasteurizat, până când se formează un praf uscat. Laptele praf degresat are un conținut scăzut de grăsimi, de obicei mai puțin de 1%, deoarece cea mai mare parte a grăsimii din lapte...