Italia, Giuliano
...Făină "00", zahăr, grăsimi animale, grăsimi vegetale, cacao, lapte, dextroză, oțet, vin. UMPLUTURĂ: Ricotta de oaie îndulcită, bucăți de ciocolată pură, coajă de portocală confiată. Păstrare la -18°. Produs de decongelat.
Italia, MILANO
... praf degresat, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă vanilină), granulație de biscuiți Pan di Stelle 2% [făină de grâu, zahăr, ulei de floarea-soarelui, unt, lapte proaspăt pasteurizat de înaltă calitate, cacao, ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de vanilie, emulgator: lecitină de soia), ouă proaspete, miere, alune, amidon de grâu, agenți de dospire...
Italia, Barletta
...selecție de trufe de ciocolată în diverse arome: alune, cafea, nucă de cocos, fistic, lămâie, neagră, albă, rom, realizate sub marcă privată, de asemenea fără zahăr, fără gluten, organice, convenționale.
Italia, Radicofani
... încălzește până la o temperatură de 72°c. Umplute recipientele corespunzătoare, ricotta este transferată în camera de răcire pentru a reduce temperatura la 2°c în cel mai scurt timp. Excelentă natural, sau foarte gustoasă cu adăugare de ciocolată, zahăr sau rom. În bucătărie poate fi utilizată pentru a obține prăjituri delicioase sau tarte, dar și preparate sărate delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Disponibilă în caserole termosudate cu o greutate de kg. 0,150 la greutate fixă.
Italia, Castegnato
...Castelvedere se ocupă cu producția, ambalarea și distribuția de idei delicioase pentru perioada sărbătorilor. Printre propuneri: botul uriaș plin de ciocolată, jucării cu dulciuri, bastoane de zahăr și marshmallow.
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
...Biscotti fără gluten cu aluat artizanal pe bază de făină de orez, făină de hrișcă, zahăr, ouă, unt, miere și bucăți de ciocolată neagră. Clasici și delicioși în același timp datorită adăugării de miere și ciocolată neagră. Fragili și gustoși pentru mic dejun sau pentru o pauză în timpul zilei. Disponibili în porții practice de 38g sau în ambalaje de 150g.
Italia, Castel D'azzano
... mici, și la care nici măcar cei mari nu vor putea rezista! Ciocolată superioară cu lapte (cacao: 31% min.) Zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de cacao, emulgator: lecitina de soia, arome. Poate conține fructe cu coajă. Fără gluten.
Italia, Torino
...Cod: PRA 35 Unitate: Kg Cutie pentru 2 Kg Descriere Ganache cu lichior de dafin acoperită cu ciocolată neagră pură de 58%, decorată cu granule de zahăr colorate.
Italia, Giarre
... India, Rodie, Mentă, Pepene de sezon, cu Ricotta, Cireșe de pe Etna. Toate produsele noastre urmează vechea rețetă de Apă, Zahăr și Fructe, fără coloranți sau conservanți chimici. În ambalajul practic de 3,30 litri, pot fi stocate în congelator la -18° și sunt gata de servire. Facem livrări în toată Europa.
Italia, S.spirito Di Bari
... iute, fructe dulci culese din câmpurile Văii d'Itria, amestecate cu grijă cu zahăr și supuse unei fierberi lente.","4":"MARMELADĂ DE SMochine, RUM ȘI CIOCOLATĂ\nCrema delicioasă de smochine, fructe dulci culese din câmpurile pugliese, amestecate cu grijă cu zahăr, rum și ciocolată."}...
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
... să se adapteze nevoilor clienților noștri. Suntem producători de gallette din orez, porumb și multe alte cereale, dulci, sărate și aromatizate. Produsele noastre sunt realizate din materii prime selectate și controlate în fiecare etapă și sunt fabricate 100% natural, fără gluten, fără zahăr, cu puțin sare, potrivite pentru vegetarieni și vegani și, mai ales, fără coloranți.
Italia, Ferrazzano
... sunt obținute exclusiv din esențe sau ingrediente naturale. Ori de câte ori este posibil, creăm produse fără lactate și fără zahăr adăugat. Toate produsele noastre sunt, de asemenea, fără ulei de palmier și fără gluten. În ultimii ani, Shockino Mix Experience a fost protagonistul evenimentelor și degustărilor din întreaga Italie, începând cu EXPO2015 la Salone del Mobile și Salon du Chocolat din Milano, Cibus Parma și Vinitaly din Verona.
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUCȚIE la comandă (private label) de produse biologice dulci și sărate, companie de producție pentru terți care furnizează cele mai mari mărci din domeniul biologic, cu peste 30 de tipuri de produse biologice: batoane cu cereale, semințe și fructe uscate, batoane de ciocolată cu cereale, preparate în pulbere (budincă de cacao și vanilie, ciocolată caldă, preparate pentru prăjituri), ambalare de zahăr din trestie, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
La Varesina Caffè propune clienților săi o gamă largă de cafea de înaltă calitate și cu un aromă unică. Continuând o tradiție începută în 1919, prăjitoria oferă amestecuri selectate de cafea verde și alte produse de bar. La punctul de vânzare veți putea găsi cafea crudă și prăjită, măcinată și decofeinizată. De asemenea, veți găsi ceaiuri deosebite, ciocolată, îndulcitori, zahăr și gadgeturi. La Varesina Caffè vă așteptăm în centrul din Varese.
... capabile să păstreze toată aroma amestecului Pefè și cafeaua măcinată clasică în format de 250 de grame, disponibilă pentru diferitele tipuri de amestec. Torrefazione Caffè Pefè s-a specializat și în producția de ciocolățele: Cuor di Pefè, o ciocolată neagră care conține o mică bulă de zahăr și cafea. Boabe ambalate Pefè, o boabă de cafea acoperită cu ciocolată neagră pură. Boabe goale, atât...
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
Italia, Savona
Din 1987, crearea și dezvoltarea de noi produse biologice dietetice și nutraceutice. produse fără zahăr, fără gluten, fără lactoză. Băuturi și alimente pentru sport. batoane biologice fără zahăr, cu susan, migdale, alune, fructe uscate, semințe. batoane moi 100% fructe. Batoane crocante cu cereale. batoane de cereale expandate cu ciocolată. Batoane energetice. Batoane pentru sport. Grisine fără...
Italia, Romanengo
F.B.F. este o companie a Grupului Bauli, o companie de top în sectorul gustărilor din Italia, lider în producția de produse din aluat foietaj dospit natural. Produce și distribuie croissante, plăcinte, împletituri, până la cele mai recente specialități de croissante fără zahăr, chifle cu bucăți de ciocolată și plăcinte cu aluat dublu. La fabricile Grupului, FBF produce pandoro, panetone și porumbei.
Italia, Grassobbio
... de acoperire) și Sucrea (linie de arome și paste aromatizante, creme, stabilizatori pentru mousse și bavarese, îngroșători și alte amestecuri speciale pentru patiserie și gastronomie); de asemenea, Kessler Gmbh (D) cu marca Kessko (producție de paste de migdale, marțipan, acoperiri de ciocolată) și Diabella (semifabricate de patiserie fără zahăr de sacaroză).
Italia, Conversano
... noastră în domeniu ne-a permis, de asemenea, să colaborăm prin producția de private label cu unele dintre cele mai importante branduri. În scopul de a extinde și completa oferta noastră, am crescut semnificativ gama de produse cu bicarbonat de sodiu, ciocolată în discuri, picături și fulgi, fructe confiate și decorațiuni din zahăr.
Italia, Monte Sant'angelo
...În sectorul gemurilor, există gemuri de portocale, lămâi și mandarine produse fără conservanți, doar cu fructe din Gargano și zahăr. Compania este un punct de referință pentru iubitorii de mâncare autentică și tradițiile culinare italiene și pugliese.
Italia, Somma Vesuviana
... largă de: Alimentație Biologică cu cereale, leguminoase, orez, îndulcitori, gemuri și sucuri de fructe, ciocolată și bomboane fără zahăr, lemn dulce, produse de panificație dulci și sărate, condimente și arome, băuturi din orez-soia-migdale, elixire și amari, infuzii de fructe și ceai atât vrac cât și în plicuri; Cosmetice naturale și biologice cu creme pentru față și corp, săpunuri solide și...
Italia, Monsummano Terme (pt)-Italie
Produse Confitură de curmale, confitură extra pe bază de curmale, făină de curmale și extract de curmale (fără zahăr adăugat, fără arome, fără coloranți... 100% natural) în Italia, într-o unitate certificată ISO. Produse biscuiți umpluți cu confitură de curmale, ciocolată umplută cu confitură de curmale și alte delicii...
Italia, Rossano
...PEPERCHOC (ciocolată și ardei iute). În plus, prezentăm o gamă de grappe cu aromă de dafin, fenicul și lemn dulce. Ca noutate, avem LIQUIRIZIA ȘI SAMBUCA. Producția noastră se desfășoară riguros artizanal în fiecare etapă a procesării. Lichior de lemn dulce 25% vol; Cremă de lemn dulce 18% vol. (ingrediente: lapte; zahăr; alcool; lemn dulce pur); Lichior de ciocolată (ingrediente: apă, zahăr, alcool, lemn dulce pur, cacao, arome naturale). Fenicul (ingrediente: apă, zahăr, alcool, fenicul sălbatic). De asemenea, gustul armonios este foarte special.
Italia, San Giorgio a Cremano
...ciocolată plastică, gum pasta, glazură, glazură pentru prăjituri, umpluturi pentru prăjituri, unt pentru creme, cafea de la bunicul, flori din zahăr, subiecte din gelatină, extracte pentru creme, forme din silicon, tăietori de aluat cu expulzare, tăvi pentru prăjituri, suporturi pentru torturi, polistiren pentru torturi, suporturi pentru muffins, sucitoare decorative, petreceri și lumânări, tot ce ai...
... pe piață, dar care sunt incredibil de FAVOLOȘI. Acest minunat sătuc înconjurat de verdeață, S. Arcangelo, este format din cătune, iar Bebba a botezat biscuiții după numele acestora. Preparăm biscuiți cu vin licoros, cu vin de Boldrino, cu bucăți de ciocolată învelite în zahăr brun, umpluți cu dovleac caramelizat, mere și struguri sultana caramelizați, ciocolată neagră și cremă de ardei iute amestecate delicat, cantucci și biscuiții noștri preferați, clasicul Frollino, cu o crustă tare dar simplă, numit tocmai IL SEMPLICIOTTO.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play