Italia, Imperia
... doar acid citric (acidifiant) și acid ascorbic (antioxidant). Fără caju, germeni de grâu sau alte ingrediente străine tradiției liguriene. Pesto DOP din busuioc genovez fără usturoi are o culoare verde intensă și se caracterizează printr-un gust proaspăt și delicat. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri...
Italia, Santa Ninfa
...Condimente organice pe bază de ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN aromatizat. Gust intens, proaspăt și echilibrat, care amintește de Sicilia și aromele sale puternice. Perfecte pentru a condimenta orice fel de mâncare, versatile în bucătărie!
Italia, Milano
...Usturoiul negru este pur și simplu usturoi proaspăt (Allium sativum L.) fermentat doar prin variații controlate de temperatură, umiditate a aerului și variații ale presiunii atmosferice pentru o anumită perioadă de timp. Procesul transformă cățeii din alb în culoare închisă, le oferă un gust dulce și le alterează consistența masticabilă în una gelatinoasă. Procesul de transformare din usturoi alb...
Italia, San Pietro Clarenza
...Aroma roșiilor siciliene proaspăt culese, îmbogățită de gustul vânătărilor proaspete prăjite separat, într-o rețetă tipică siciliană creată pentru a celebra celebra operă a lui Vincenzo Bellini, La Norma. Ideal pentru a condimenta un platou de spaghete, de completat cu o pudră de ricotta sărată rasă deasupra. INGREDIENTE: Pulpa de roșii tăiate cubulețe, ulei de măsline extravirgin, vânătă proaspătă prăjită separat, busuioc proaspăt, usturoi proaspăt, sare și zahăr. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Italia, Marciano Della Chiana
... conține Alină. Acest lucru îi permite să fie complet digerabil și să nu lase acel miros, uneori, neplăcut. Pe scurt, un usturoi rezistent la sărut. Pentru a face acest sos, am folosit întreaga plantă de aglione, de la floare la bulb. A rezultat un gust proaspăt, dulce și delicat. Din acest motiv, îți recomandăm să-l încălzești câteva minute înainte de a-l turna peste paste. Perfect pentru a condimenta orice tip de paste, în special tradiționalele Pici, dorind cu adăugare de ciuperci și cârnați sau capere și anșoa sau Guanciale Stagionat.
Italia, Tribano
Suntem o companie de legume-fructe care produce Radicchio, în principal Radicchio Ibernum și Variegato di Castelfranco; din Octombrie până în Mai. Evident, fiind în Veneto, țara natală a Radicchi-ului, cultivăm și Chioggia, Precoce, Verona și Rosa pe tot parcursul anului. În primăvară producem Usturoi proaspăt alb și violet; din Mai până în Iulie, în special cele mai parfumate și savuroase soiuri...
Italia, Orta Di Atella
Întreprinderea Del Prete din Orta di Atella (Caserta) este specializată în prelucrarea și comercializarea usturoiului, cepei și arpagicului proaspăt. Fondată la sfârșitul secolului XIX, Del Prete este acum la a patra generație. A debutat în comerțul cu usturoi și nuci, pentru a ajunge ulterior la producția, prelucrarea și vânzarea usturoiului proaspăt și uscat, pentru a ajunge, în final, prin intermediul societății de import și export, la importul și exportul cepei, usturoiului, arpagicului și morcovilor.
Țările populare pentru acest termen de căutare