...Salamino este unul dintre cele mai populare mezeluri din Italia, iar noi am dorit să recreăm o versiune calabreză, care se distinge prin culoarea roșie aprinsă și prin picantitate. Se obține strict din umărul și burtica porcului, la care se adaugă slănină, totul măcinat fin separat și apoi amestecat împreună cu adăugarea de condimente tipice mezelurilor calabreze: piper, ardeiiute, fenicul...
...Guanciale este un salam obținut din obrașul porcului. Carnea este masată cusare timp de aproximativ cinci zile. Adăugând piper și ardeiiute, este aromatizată cu rozmarin și salvie pentru a face carnea și mai gustoasă. Uscarea, care durează între 60 și 90 de zile, are loc în medii cu climă și umiditate optime. Este folosit în bucătărie în diverse rețete și sosuri: paste alla carbonara, gricia și amatriciana, pentru a menționa cele mai cunoscute.
...Vinete la grătar
LUCRATE DIN FRESC
Rulouri de speck umplute cu brânză de vacă delicată
Artichoci în stil țărănesc
LUCRATE DIN FRESC
Roșii uscate marinate în stil mediteranean
LUCRATE DIN FRESC
Măsline Monacale
Cuardeiiute, usturoi, condimente, sare...
...Salam tipic calabrez din carne de porc pur, măcinat gros, amestecat cusare, arome naturale și ardeiiute de calitate, îndesat și maturat în intestin natural timp de aproximativ 45 de zile. Greutate de aproximativ 300 gr în intestin natural.
Ambalare: A.T.M. - S.V
Fără Conservanți
Fără Gluten
Fără Lactoză
Fără Coloranți...