Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI este o companie artizanală organizată din Piemonte, specializată din 1997 în producția zilnică de paste proaspete, ravioli, lasagna și preparate gourmet gata de înaltă calitate pentru profesioniștii din sectorul alimentar (HORECA) și pentru vânzarea cu amănuntul, atât independentă, cât și organizată. Fiecare produs al nostru este rodul unei atenții constante acordate cercetării și se...
Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, maia (drojdie naturală din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, roșie, mozzarella, vinete, ricotta, ulei de măsline extravirgin.
...Lasagna cu ricotta și spanac, un must în orice bucătărie, sunt preferatele iubitorilor de arome clasice și ușoare. Realizate cu cea mai bună paste de ou, conform tradiției, încântă prin autenticitatea ricottei și a spanacului și surprind prin prospețimea fiecărui ingredient.
Italia, Milano
...Produs în luna mai, este un miere cu nuanțe aproape incolore până la galben pai. Are un parfum foarte delicat, floral și un aromă fină de bomboane, vanilie și migdale dulci, puțin persistentă la degustare. ABBINAMENTI Îndulcitorul prin excelență, perfect pentru a îndulci cafeaua, ceaiul și alte băuturi, fără a le altera gustul. Excelent pentru a face siropuri și a confita fructele, în salate de fructe și în aluaturi pentru prăjituri. Se potrivește foarte bine cu brânzeturile, ricotta proaspătă și brânzeturile cu mucegai.
Italia, Radicofani
...alkermes și altele. În bucătărie, se pot obține dulciuri excelente și, de asemenea, feluri de mâncare delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Greutatea fuscellei este de aproximativ 350 g.
...Ricotta de bivoli este un brânză cu pastă moale, preparată din zerul rămas în urma procesării mozzarella de bivoli. Consistența este moale și granuloasă, dar niciodată nisipoasă. Aroma laptelui de bivol nu are aceeași intensitate ca cea a mozzarella, de fapt se potrivește bine atât cu preparate dulci, cât și cu cele sărate. O brânză proaspătă, bogată în Tipuri și Formate Greutate: 250 g și 1 kg Tavă termosudată Coduri: 321 / 321b Perioada de valabilitate: 21 zile...
Italia, Dorgali
... conținutului său scăzut de calorii și concentrației ridicate de proteine. Ricotta noastră Sarda este delicioasă de savurat singură, felii, sau ca un excelent complement pentru legume proaspete, cum ar fi rasă pe roșii. Perfectă pentru a îmbogăți salate proaspete, paste, risotto, lasagna la cuptor sau ca ingredient de bază în plăcinte sărate, Ricotta noastră Sarda este un adevărat tezaur culinar care invită la descoperirea aromelor autentice și genuină.
Italia, Sassano
...RAVIOLI CU RICOTTA CU INGREDIENTE GENUINE, CA LA NOI, FĂRĂ ADITIVI...
Italia, Belpasso
... nella lavorazione della ricotta, proprio per permettere a quest'ultima di mantenersi a lunga conservazione ma senza l’aggiunta di componenti chimici. Ogni consumatore troverà all'interno della confezione tutto il necessario per la realizzazione fai da te del cannolo tipico siciliano. Sul nostro portale www.mrfoodsicily.it e sul nostro canale youtube su questo link, sarà possibile vedere il video tutorial che mostra come realizzare il prodotto utilizzando il kit in questione. Quest'ultimo risulterà, quindi, facile da utilizzare da chiunque, a prescindere dalla propria capacità pasticcera,...
...Ricotta di Bufala Campana face parte din istoria și tradiția sectorului lactatelor, un simbol al agriculturii noastre și al patrimoniului de specificitate pe care regiunile din sudul Italiei știu să-l exprime. Ricotta di Bufala Campana DOP este un produs lactat proaspăt, deci fără maturare, obținut prin coagularea la căldură a proteinelor din zerul de lapte de bivoliță, materie primă derivată din...
Italia, S. Giovanni La Punta
...SUNTEM PRODUCĂTORI DE: COJI DE CANNOLI SICILIANE, CHIACCHIERE DE CARNAVAL, BISCUITI TRADIȚIONALI SICILIANI, FRUTĂ MARTORANA - SUNTEM CONCESIONARI AI CAVALLARO RICOTTA (ricotta congelată îndulcită 100% din lapte de oaie) - DISTRIBUITORI DE SEMILAVORATE PENTRU PASTICCERIE (tarte și bărci din aluat fraged, cannoli din foietaj etc.) - LIVRĂM ÎN ÎNTREAGA ITALIE ȘI ÎN STRĂINĂTATE - NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU OFERTE PENTRU PRODUSELE NOASTRE.
...Tortele cu Ricotta sunt specialități ale tradiției noastre. Prepararea Ricotta proaspătă este lăsată să se usuce bine și să se scurgă în interiorul celulelor frigorifice, ulterior este amestecată cu procentajul corect de zahăr și este așezată în găleți sterile. După ambalare, gălețile sunt duse în tunelul de răcire rapidă, prin această operațiune, în câteva ore, crema de ricotta îndulcită este...
Italia, Mazara Del Vallo
...Torta cu ricotta și migdale este un desert moale, umed, pufos, parfumat și delicios, fără unt și cu puțină făină, se topește în gură!
Italia, Brusaporto
...Mammamore, bunătatea pastei proaspete cu o umplutură bogată și gustoasă. Așa cum a făcut mama... cu dragoste! Disponibil și: Casoncelli cu ciuperci 250g Panzerotti cu ricotta și ierburi 250g Ravioli cu brânzeturi 250g Casoncelli cu carne 250g Raviolini cu prosciutto 250g...
Produse corespunzătoare
Brânză Siciliană
Brânză Siciliană
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pastă filată și mozzață manual disponibilă în: Nodini, Treccia cu greutate și la cererea clientului. Mozzarella de bivoliță DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Produsă integral manual, pasta filată conține în interior un miez delicat de stracciatella și smântână. Ricotta artizanală de afiorare din lapte de vacă. Plăcut de bogată și cremoasă, în special indicată pentru utilizarea în bucătărie. Mascarpone: Foarte proaspăt, pe bază de doar smântână de lapte de vacă, fără conservanți.
Italia, San Pietro Clarenza
...Aroma roșiilor siciliene proaspăt culese, îmbogățită de gustul vânătărilor proaspete prăjite separat, într-o rețetă tipică siciliană creată pentru a celebra celebra operă a lui Vincenzo Bellini, La Norma. Ideal pentru a condimenta un platou de spaghete, de completat cu o pudră de ricotta sărată rasă deasupra. INGREDIENTE: Pulpa de roșii tăiate cubulețe, ulei de măsline extravirgin, vânătă proaspătă prăjită separat, busuioc proaspăt, usturoi proaspăt, sare și zahăr. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
...PROIECTAT ÎN MOD SPECIAL PENTRU PASTEURIZAREA ȘI PROCESAREA LAPTELUI, PENTRU PRODUCȚIA DE BRÂNZA MOALE, MOZZARELLA ȘI RICOTTA. Construit complet din oțel inoxidabil, Minipolivalente de la Caseartecnica Bartoli este susținut de un cărucior mobil care permite răsturnarea și facilitează curățarea. Capacitate 5 Q. Accesorii Incluse: Agitator cu lamă din oțel inoxidabil. Frangicagliata lira. Accesorii la cerere: Cărucior pentru forme. Dispenser pentru brânză. Fabricat conform reglementărilor CE.
Italia, Noci
Caseificio Ignalat este o medie întreprindere de familie din Puglia, activă pe piață din 1948 și specializată în producția de lactate realizate exclusiv din lapte de vacă selectat din Puglia. Ignalat produce diferite tipuri de lactate: proaspete, afumate, maturate și diverse specialități tipice pugliese, cum ar fi mozzarella nodino și treccia, burrata, burrata afumată prin afumare naturală în cupt...
Italia, Fisciano
...Pastele noastre proaspete umplute conțin carne, șuncă uscată, ricotta și spanac, ciuperci porcini, toate învelite într-un strat subțire și ușor din făină și ouă de găini crescute la sol.
...Industria italiana del 1962, presente nel territorio Aversano, ora alla terza generazione, prima azienda a realizzare caseifici per la trasformazione del latte di bufala, ora presente in Campania ed anche fuori i confini nazionali. Si realizzano macchine per formaggi a pasta filata - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, yogurt etc. Inoltre, si realizzano progetti su richiesta e...
Italia, Giarre
... India, Rodie, Mentă, Pepene de sezon, cu Ricotta, Cireșe de pe Etna. Toate produsele noastre urmează vechea rețetă de Apă, Zahăr și Fructe, fără coloranți sau conservanți chimici. În ambalajul practic de 3,30 litri, pot fi stocate în congelator la -18° și sunt gata de servire. Facem livrări în toată Europa.
Italia, Siano
... cu măsuri la ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Termometru gradat -10 +110 °C - 4 Forme pentru brânză pentru a obține 300/500 g de brânză fiecare. - 2 Forme pentru ricotta sau primosale de 200-300g fiecare. Rețetar: Un manual de ghid pentru prepararea unor brânzeturi bune cu maturare foarte scurtă și scurtă.
Italia, San Giorgio a Cremano
...Tigă de Caramelizare Profesională pentru Dulciuri sau pentru a Modela Sculpturi de Gheață, cu Flacără Regolabilă, pentru o Patiserie Originală și de Clasă. Descriere Tigă de Caramelizare Profesională Ideală pentru utilizarea în Bucătărie. Ideală pentru a carameliza rapid zahărul pe creme brulee, torturi de ricotta sau pentru a lucra sculpturi de gheață etc. Are o autonomie de încărcare de aproximativ 45 de minute până la 90 de minute (în funcție de model). Sistem de aprindere piezoelectric cu un dispozitiv antiflamă. Flacără Regolabilă. Caramelizator pe gaz reîncărcabil Volum: 60 ml...
Produse corespunzătoare
Torcă cu gaz reîncărcabilă
Torcă cu gaz reîncărcabilă
Italia, Eboli
... (mozzarella, ricotta, scamorza); s-a orientat apoi către public, deoarece suprafața permite dezvoltarea unor afaceri suplimentare: prin realizarea de zone de relaxare, servite atât cu activitatea de restaurant, cât și cu cea de alimentație, prin intermediul unui bar/gelaterie cu accent pe produsele artizanale. Activitatea principală a companiei este producția de mozzarella, ricotta și scamorza.
...În locul Isca dell'Abate din Perito, în provincia Salerno, se află Fattoria dell'Alento, o fabrică de brânzeturi care operează la nivel național și internațional. Produția este variată și complet bazată pe produse locale, fiind comercializate bocconcini de bivoliță, ciliegine de bivoliță, mozzarella, trecce de mozzarella, brânzeturi de bivoliță, caciocavallo, ricotta de bivoliță, scamorza, caciocavallo afumat, mozzarella de bivoliță campana și lapte. Distribuția produselor lactate, de producție proprie, oferă clienților garanția de a achiziționa produse autentice de origine controlată.
Italia, Ceglie Messapica
...mai ales, sănătoase. Echipa noastră, tânără și foarte calificată, lucrează în fiecare zi la producția de cacioricotta și ricotta forte din lapte selectat cu mare atenție. De fapt, biroul nostru de calitate este întotdeauna atent la alegerea laptelui, provenind strict din fermele din Puglia.
Italia, Montelibretti
... favorizează consumul produselor din lapte de capră. Fabrica de brânză a companiei are marca CE (IT F8W1G CE). Compania este specializată în producția de brânzeturi proaspete, cum ar fi primul sărat, stracchino și robiola, brânzeturi maturate și ricotta. De asemenea, se produc iaurt alb și cu fructe, precum și lapte pasteurizat. Propunerea noastră comercială se concentrează pe brânza Orazio, o brânză...
Italia, Sonnino
... DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabrica din Berlin A treia fabrică, ultima ca dată, a fost inaugurată în 2002 și se află în Berlin, Germania: aici se produce mozzarella și ricotta de vacă BIO, precum și mozzarella și ricotta de vacă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play