...Piureul deroșii (sau passata) este un ingredient foarte versatil și unul dintre alimentele fundamentale folosite pentru a prepara multe rețete Made in Italy, precum și multe altele, de la sosuri pentru paste la condimentele debază pentru pizza, fiind folosit și în diverse feluri principale pebazăde carne sau preparate vegetariene. Este realizat exclusiv din roșii proaspete, iar doar produse...
...Sosul deroșii este un condiment pebazăderoșii gătite, care este folosit ca ingredient principal în numeroase rețete din bucătăria italiană și internațională. Prepararea acestui sos începe cu gătirea roșiilor, care sunt de obicei curățate de coajă, îndepărtate de semințe și gătite lent până când ajung la o consistență densă și omogenă.
... proprietățile organoleptice ale roșiilor, care își mențin un gust dulce și proaspăt. Introducând în gama noastră deproduse ciliegino semi-dry, nu doar oferim un simbol al tradiției culinare siciliene, ci asigurăm și proveniența ingredientelor și trasabilitatea roșiilor, cultivate în sere agricole certificate și monitorizate constant. Acest produs delicios este o delicatesă în sosuri, salate, bruschette sau ca aperitiv.
Ambalaj: 190 g...
...cremă compactă Culoare: roșie Miros: tipic Gust: natural, tipic și plăcut Stare: solidă
Allergeni: Produsul conține substanțe alergene sau produse care conțin astfel de componente: LAPTE. Nu conține gluten. Conține conservanți (Acidifiant: E270).
Valori nutriționale per 100 gr: Energie: Kj 423 / Kcal 100 Grăsimi: 1 g din care acizi grași saturați 0,5 g Carbohidrați: 21 g din care zaharuri 15 g Fibre: 0,6 g Proteine: 1,8 g Sare: 2,0 g...
... ecran tactil.
Echipat cu grup de ridicare fix sau înclinat și bazăpe coloană sau de masă. Poate imprima pe ambele părți, cu aceeași bobină.
Include programare pe etichetele clientului și testare.
Executăm și instalarea la domiciliu, la cerere, care nu este inclusă în prețul mașinii.
DISPUNEM DE ASEMENEA DE MAȘINI DE ÎNTOCMIRE PENTRU GEMURI, SOSURI, MIERE, ROȘII, STICLE, BORCANE ÎN GENERAL, ÎNCAPSULATOARE, ÎNCHIDERE ȘI REALIZĂM DE ASUPRA INSTALATIA ELECTRICĂ NECESARĂ MAȘINILOR FOURNIZATE. REALIZĂM INSTALAȚII COMPLETE AUTOMATIZATE.
...Agripantel
"Suntem o realitate locală care s-a concentrat pe specificitățile gastronomice ale zonei. Am realizat 200 de rețete cu materii prime, în parte provenind din inițiative de solidaritate pentru recuperarea persoanelor defavorizate din teritoriu. În prezent, o parte din producția deproduse din roșii este realizată pe o filieră scurtă și provine din câmpurile lucrate de Cooperativa socială...
... diferite tipuri deproduse: musturi mute pentru oțet balsamic și pentru sucuri de struguri, vinuri termo-condiționate și pentru bază spumantă, vinuri de masă albe și roșiide calitate. La o cramă modernă, echipată cu frigider pentru procesarea musturilor și vinurilor, sunt alăturate hoppers pentru primirea strugurilor și un depozit de învechire pentru stocarea băuturii de vin, în butoaie de stejar.
...Suntem în Abruzzo, o regiune verde. Suntem specializați în comerțul cu TARTUFI FRESCI, tip și calitate în funcție de sezon. Selectați cu atenție. Furnizăm trufele cu următoarele termene: • 24h Italia (It) și Europa (EU) • 24h America de Nord și Canada • 36/48h Asia • 48h Australia În plus, am realizat o unitate de producție atât pentru produsepebazăde trufă, cât și pentru produse clasice ale...
...încă de la antipasto, este pâinea; o găsim în bruschette apetisante sau în tipicul „acquasala”, pâine prăjită și înmuiată în apă, garnisită apoi cu ceapă crudă, roșii, o pudră de oregano și un bun ulei de măsline extravirgin, strict puglez. Pâinea rămâne un element central chiar și în supele pugliese; pancotto, de fapt, stropit cu ulei de măsline extravirgin, însoțește preparatele pebazăde legume...
... comercializarea produselor pe care le tratează, s-a specializat în gama deproduse conservate, roșii, anghinare, măsline, ciuperci, capere și legume diverse. În plus, de curând am început comercializarea de paste, făină, brânzeturi, mezeluri și uleiuri.
... încorporarea fânului cultivat între rânduri și tratamentele reduse prevăzute în Agricultura Biologică sunt baza muncii noastre inovatoare. Produsele obținute sunt: Vin, Ulei de Măsline Extra Virgin, Miere, Gemuri de portocale, lămâi și mandarine, Pastă deroșii uscate, anghinare, măsline negre și verzi, Condimente cu oregano, rozmarin, lămâie, portocală și usturoi pebazăde ulei de măsline extra virgin. L’Agricola Montalbano este o realitate prezentă de generații, într-un teritoriu cu mari potențialități.
... marca organică. Societatea se poate lăuda și cu producția de sos deroșii, limitată pe parcursul anului, deoarece este un produs autentic și proaspăt. Sosul este procesat și ambalat o singură dată în perioada de recoltare. Mulțumim tuturor celor care vor acorda atenție produsului nostru, deoarece nu conține absolut conservanți sau alte substanțe nocive pentru sănătate.