Italia, Marmirolo
... plasticitate aluatului, permițând realizarea întinderilor tradiționale sau contemporane. Cu MAGRI FREE Napoletana se obțin pizza și pâini cu o alveolare dezvoltată, moi și cu un gust fragrant, comparabile cu un produs de panificație realizat din făină de grâu moale, dar 100% fără gluten. Disponibil în format sac de 1 kg cu fund pătrat, în cutii de 12 bucăți.
Italia, MILANO
...Sare, Condimente (cu țelină), Acidifianți (acid citric), Arome naturale. Allergeni: Țelină, FĂRĂ gluten Sticlă de: 875 ml PACHETE DE 8 1 BUC = EURO 2,90 1 PALLET 54 PACHETE DE 8 EXPIRARE 11 / 12 / 25 MINIM DE COMANDĂ 15 PALLET-uri...
...Gusci mici și delicioase de aluat fraged artizanal umpluți cu gem de caise. Crostatinele Forneria Veneziana sunt preparate cu FĂINI NATURAL FĂRĂ GLUTEN și fără utilizarea de făini cu gluten. În această variantă sunt, de asemenea, fără lapte și derivate. ALUATUL FRAGED este pe bază de făină de orez și hrișcă, amidon de porumb și orez, și ouă. O idee dulce pentru mari și mici, pentru o gustare simplă și autentică acasă sau la școală, sau pentru o pauză gustoasă la birou. Ideale de purtat în geantă sau rucsac, chiar și în excursie, datorită porțiilor practice de 40g. Disponibile și în alte arome.
Italia, Brescia
...Ușoare, gustoase și crocante, Scalitì din porumb de Storo sunt gustarea perfectă care aduce aminte de platourile cu polenta aburindă. O delicatesă de neratat, preparată din făină de Storo. Produsul este organic și fără gluten.
Italia, Milano
...Rigatoni au apărut odată cu invenția striației pe paste, care permite acestui format să rețină sosurile. Porumbul și orezul asigură că gustul este similar cu cel al pastelor clasice, dar cu mai multe fibre și fără gluten. Acest format este excelent deoarece conține acid folic și vitamina B1, și are o cantitate bună de fibre care încetinesc absorbția zaharurilor și ajută la menținerea nivelurilor de glicemie scăzute.
Italia, Forlì
... Australia. Sorgul este, de fapt, o specie capabilă să se adapteze la condiții de mediu diverse și chiar foarte ostile. La nivel mondial, sorgul reprezintă al cincilea cereal ca importanță, după porumb, orez, grâu și orz. Din acest motiv, este inclus în linia sa de cereale biologice. Sorgul biologic este un aliment natural, lipsit de gluten, ușor și ușor digerabil, ideal pentru dieta modernă. Ușor digerabil și hipocaloric, la momentul consumului lasă o senzație de sațietate și ușurință.
Italia, S.spirito Di Bari
...DESCRIERE RECENZII (0) Ingrediente: SMOCHINE (28%) (smochine deshidratate, făină de orez) – MIERE – ZAHĂR – MANDORLE (17%) – SUSAN – ALBUME DE OU – INULINĂ – MALTODEXTRINĂ – FĂINĂ DE SOIA – AMIDON DE PORUMB – AROMĂ Poate conține urme de: ARDEI – FRUCTE CU COAJĂ – LAPTE 1 BARETĂ – TMC 6 LUNI Valori Nutriționale pentru 100gr de produs...
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
... să se adapteze nevoilor clienților noștri. Suntem producători de gallette din orez, porumb și multe alte cereale, dulci, sărate și aromatizate. Produsele noastre sunt realizate din materii prime selectate și controlate în fiecare etapă și sunt fabricate 100% natural, fără gluten, fără zahăr, cu puțin sare, potrivite pentru vegetarieni și vegani și, mai ales, fără coloranți.
Italia, Isola Del Gran Sasso
... făina de orez, făina de hrișcă, făina de teff și făina de porumb, toate făinurile fiind lipsite de proteina care stă la baza intoleranței la gluten. Suntem mândri să spunem că pentru realizarea produselor noastre folosim materii prime certificate non-OGM, selectate și proporționate cu înțelepciune, pentru a oferi consumatorului aroma, fragilitatea și aromele care de obicei nu sunt perceptibile în...
Italia, Cavezzo
... este burgerul 100% vegetal care replică aspectul, textura și gustul burgerului din carne. Respectuos față de bunăstarea și pământul, apetisant, suculent: pur și simplu WOW! Secretul constă în prelucrarea artizanală care depășește limitele altor produse „industriale”. Textura, care combină finețea texturizatului de mazăre cu structura amidonului de porumb și cartof, face ca acest burger să fie...
Italia, Pescara
... agriculturii. Cu o mare experiență agronomică de 20 de ani pe toate culturile, nucleul nostru sunt Biostimulantele menționate mai sus, în special SURNAN, un hidrolizat de proteină vegetală 100% obținut din proteinele de gluten de porumb, cu tehnologie proprietară și brevetată, SURNAN S care include sulf elementar și linia de Biocontrol cu extracte vegetale și unele produse pe bază de microorganisme. Lucrăm pe canale B2C și B2B. Oferim diverse soluții atât pentru nutriție, cât și pentru control natural, cu un serviciu personalizat și adaptat în funcție de cerințele clienților noștri.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play