Italia, Marcianise
...Ingrediente: Apă, zahăr, alcool de origine agricolă, lapte praf degresat, arome, baba în bucăți. Baba în bucăți: Făină de grâu (GRÂU) Tip "0," ouă, margarină vegetală, fără grăsimi hidrogenate din uleiuri și grăsimi vegetale (palmier și floarea-soarelui), apă, corector de aciditate E330, arome, zahăr, sare, drojdie naturală. Poate conține urme de nuci. Conține alergeni. Vol 17%...
Italia, San Pietro Di Feletto
...Un spumant cu perlaj fin și persistent în care se evidențiază note florale și fructate, însoțite de o plăcută aciditate. Reziduul de zahăr de 6 gr/lt subliniază prospețimea și mineralitatea acestui Prosecco Superiore, obținut întotdeauna din struguri glera în puritate, selectați din viile noastre cele mai tinere din San Pietro di Feletto.
Italia, Amelia
... prin nivelul scăzut de aciditate, ci și printr-o serie de calități organoleptice obținute prin procese de producție impecabile. Calitatea excepțională a acestui produs derivă dintr-o selecție atentă a plantațiilor de măslini organici locale. Este rezultatul unei meticulozități constante și atente aplicate pe parcursul procesului de transformare a măslinelor; defolierea și curățarea ca model de...
Italia, Marciano Della Chiana
...Ulei de măsline extra virgin de cea mai înaltă calitate, obținut prin presare la rece a măslinelor verzi, recoltate și imediat măcinate: Coltofranto. Conservat sub azot în rezervoare din oțel inoxidabil, se caracterizează prin aciditate scăzută și o încărcătură polifenolică ridicată: acest ulei îndeplinește cerința necesară cu o concentrație superioară de 250 mg/Kg de hidroxitirosol, tirozol...
Italia, Pieve Di Cento
...Gust plin și cremos, cu o ușoară aciditate, un corp bogat și un parfum plin de intensitate și eleganță. Aromaticitatea este consistentă cu caracterul puternic al amestecului, ceea ce justifică valoarea percepută a amărăciunii.
...Ofertă specială pachet de 12 sticle la doar 89€ Sticlă ulei 75 cl DESCRIEREA PRODUSULUI: Uleiul de măsline extravirgin BIO La Mortella este obținut direct din măslinele biologice din plantațiile din Cilento și exclusiv prin procedee mecanice, având o aciditate maximă în termeni de acid oleic de 0,24% VALORI ANALIZĂ INDICATIVĂ: Aciditate în acid oleic: 0,24%; Impurități: 0%; K270: 0,24; K232...
Italia, Comiso
...Complet lipsită de aciditate, foarte dulce și zaharată, îți va lăsa un gust ușor vanilat.
Italia, Guidonia
...Prețurile afișate pe site sunt cu amănuntul. Ingrediente: Ardei iuți 44%, ulei de semințe de floarea-soarelui, ton 16%, pâine (făină de grâu moale „00”), apă, drojdie naturală, capere, amidon de cartofi, pătrunjel, oțet de vin, sare. Corectori de aciditate: Acid lactic, acid citric Ambalaje: Borcan de sticlă ml. 314 / 580 / kg 1062/ kg 3100 Reducere de 30% din prețul en-gros. Solicitați lista de prețuri...
... nu alterează gustul său, dimpotrivă, este un indice al purității sale (aciditate de 0,4%). Uleiul de măsline extravirgin este ingredientul de bază pentru trifolarea ciupercii Cardoncello, precum și condimentul principal pentru salatele noastre, legumele fierte, supele de leguminoase, peștii în alb și, în special, pentru "Cialledde", o preparare tipică din Altamura din pâine și alte ingrediente simple ale dietei mediteraneene.
... Centrală și de Sud, în special ușoare, dulci, perfect echilibrate, cu un parfum floral intens, note de condimente și cacao, care conferă cafelei o aciditate scăzută și un gust persistent. Toate cafelele de diferite origini sunt tratate individual prin sistemul numit „prăjire lentă” (durată 15/20 minute), variind automat timpii de ieșire a „prăjirii” în funcție de caracteristicile specifice fiecărei calități.
Italia, Biancavilla
... următoarele provincii, la poalele Etnei. Cultivarul: nocellara etnea. Cultivar polivalent, deoarece se pretează la producția de ulei de măsline extra virgin cu aciditate foarte scăzută și la prelucrarea măslinelor de masă. "Uleiul nostru este 100% italian". Procesul de producție începe cu cultivarea copacilor de măslin pe terenurile deținute. Compania noastră cultivă fără utilizarea pesticidelor...
...cu aciditate foarte scăzută, armonios și echilibrat, cu un parfum erbaceu care amintește de Gusturile Antice ale Calabriei. FICHA PRODUSULUI PRODUS Ulei de măsline extra virgin ecologic ȚARĂ Italia REGIUNE Calabria TEREN Colina Presilei calabre AMBIENT Necontaminat și pur CULTIVARE Îngroparea substanțelor naturale: iarbă, favino (sovesc) COLECTARE Vibrator mecanic cu umbrelă EXTRACȚIE Extracție...
Italia, Caianello
... îmbrățișează simțurile și emoționează a fost elaborată în ani de cercetare și experimentare, lucrând împreună cu degustători de ulei, bucătari și critici culinari, având ca singur obiectiv realizarea unui ulei excelent care să cucerească chiar și cele mai exigente și rafinate palate. Ulei cu aciditate foarte scăzută, obținut prin presare la rece și potrivit pentru orice tip de preparat. Măslinele...
...salate, supe. Gustul său tipic și aroma sa intensă se savurează cel mai bine prin înmuierea unor felii de pâine în el. Uleiul de măsline extravirgin "OLIOTOLA", presat la rece din măsline cultivate în Sicilia (Italia) și nefiltrat, este un produs 100% italian. Perioada de recoltare este din octombrie până în noiembrie, măslinele sunt culese manual și aduse imediat la moară, fiind măcinate în fiecare seară pentru a asigura o aciditate foarte scăzută și pentru a păstra toate componentele sale valoroase și gustul său caracteristic, tipic uleiului sicilian.
Italia, Roncadelle di Ormelle (IT)
... și semnificative. il Tralcetto este Istorie: vinuri tinere și crocante, plăcut echilibrate cu o aciditate revigorantă. Ambalajul este caracterizat de o mică viță de vie înfășurată în jurul gâtului sticlei, ca simbol al tradiției noastre. i Collinari, vinurile spumante.
Italia, Moscufo
Ulivul nostru centenar, cultivat conform principiilor agriculturii biologice și înscris în lista producătorilor din cea mai veche zonă D.O.P. italiană, Aprutino-Pescarese, produce un ulei de măsline extravirgin de o calitate excelentă. Fructat și parfumat, cu o culoare ce variază de la verde deschis la galben auriu, având o aciditate oleică deosebit de scăzută. Gustul delicat se potrivește cu toate tipurile de preparate, deoarece nu acoperă aroma alimentelor individuale și este apreciat de cei care caută un ulei de măsline biologic de calitate.
Italia, San Marco Evangelista
... superioară și selectate din cele mai bune recolte din lume, sunt supuse artei amestecării pentru a obține cremă, corp, amăreală, aciditate, miros și persistență; - Aceste aspecte senzoriale sunt păstrate și în timpul ambalării pentru a conserva caracteristicile organoleptice ale produsului, evitând contactul cu gaze, umiditate, lumină și alți factori externi care ar putea afecta un bun atât de ușor...
Italia, Pilastrello
... colectarea de parametri precum pH, aciditate, culoare, stare sanitară. Toată proiectarea și producția au loc în laboratoarele noastre, conform directivelor unui sistem de calitate certificat UNI EN ISO 9001:2008. Instrumentele Relco Instruments sunt răspândite în peste 50 de state ale lumii.
Italia, Milano
... volumele de vânzări. În Italia, promovăm uleiul de măsline extravirgin provenit din Spania, regiunea Andaluzia, având ca trăsătură distinctivă un nivel scăzut de aciditate, în timp ce în străinătate exportăm în țări precum Spania, Republica Cehă, Marea Britanie, Portugalia, produse sub marca noastră DIBELLO. Începând cu 1 Ianuarie 2022, a fost inaugurată sediul din Pioltello (MI), via 1° Maggio, 39, unde îmbuteliem Ulei de Măsline Extravirgin, Ulei de Măsline Extravirgin Organic, ambele sub marca DIBELLO.
... sistemul tradițional al pietrelor de moară și printr-o singură presare la rece. Uleiul extra virgin obținut, pe lângă faptul că are o aciditate foarte scăzută, este fragrant, bogat în arome și are un gust caracteristic fructat: o adevărată stoarcere de măsline! Compania Agricolă Le Farnie este certificată ca fiind o companie Biologică (ccpb) PACHETARE: LATTINA de litri 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; BOTTIGLIA...
Italia, Campobello Di Mazara
... măslinelor sănătoase, integrale, încă necoapte, culese cu drag în cele mai bune livezi de măslini, în parte conduse direct. O atenție deosebită este acordată operațiunilor importante de recoltare, transport și măcinare, riguros la rece, în moara companiei, în termen de 24 de ore de la recoltare, obținându-se un produs extrem de fructat și cu o aciditate oleică foarte scăzută. Uleiul obținut astfel, după o perioadă de sedimentare naturală în silozuri din oțel inoxidabil în absența oxigenului, este ambalat cu puțin timp înainte de expediere.
Italia, Capriglia Irpina
...recoltare, extracție, ambalare. Fiecare pas este delicat și important pentru a obține un ulei de măsline extra virgin de înaltă calitate. Măslinele, din care obținem uleiul nostru, sunt recoltate manual, cu metoda veche a „bacchiaturii” și măcinate cu pietre. Presarea la rece a pastei obținute, realizată exclusiv prin procedee mecanice, oferă un ulei cu aciditate scăzută (max 0,5%). Totul se desfășoară în Capriglia Irpina și, pentru o garanție mai mare, putem găzdui pe toți cei care doresc să vadă personal procesul.
Italia, Andria (Ba)
ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN CTV CORATINA ACIDITATE MAX. 0,3...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play