...Coppa di testa, cunoscută și sub denumirea de coppa în cassetă, este produsă din carne de pe cap și cu adăugarea de părți nobile ale porcului. Este un produs realizat de "vechii norcini" și transmis cu măiestrie din rețeta antică. Ușor aromatizată cu lămâie și portocală, delicioasă ca gustare sau condimentată cu ulei de măsline extravirgin și ardei iute ca fel principal. Savuroasă.
...Tavă din polistiren alb, rezistentă la șocuri și sigură pentru alimente, cu dimensiunile 250x180x100, potrivită pentru a conține bucăți mari de carne albă sau roșie, părți pentru fiert sau pachete familiale de aripi și pulpe de pui, pane etc.
...Cu cât un salam este mai popular, cu atât credem că merită îngrijire și atenție. Pentru noi, asta înseamnă în principal carne doar de porc și doar de calitate. Folosim 70% carne slabă tocată fin și 30% grăsime tăiată cubulețe, cu arome, sare și piper. Nu folosim părți mai puțin nobile, nu folosim măruntaie de porc, fără polifosfați. Pentru un rezultat mai bun, umplem, așa cum cere tradiția, în bucăți mari de 25 kg, legăm manual, gătind îndelung (cel puțin 20 de ore) în cuptoare cu aer uscat. La tăiere, mortadela noastră este aromată, catifelată, cu un gust curat.
Italia, Musile Di Piave
... exclusive (FTY) și programe de dezairare (DSI) concepute pentru a simplifica și automatiza fiecare ciclu de ambalare. Dublă sudură standard, ciclu de deumidificare cu pompă H2Out, crearea vacuumului extern cu accesoriul Easy, pompă de vacuum de 25 mc/h și bară de sudură detașabilă de nouă concepție, lungime mm 530. Funcție exclusivă soft-air, pentru ambalarea produselor cu părți contondente (ex. carne cu os). Posibilitate de bară de sudură suplimentară, pentru ambalarea mai multor produse simultan.
Italia, Mesoraca
... constante. La jumătatea maturării, mezelul este presat pentru a fi aplatizat, iar de aici provine numele de soppressata sau schiacciata, obținând forma caracteristică pe care o cunoaștem cu toții. PESO: 300/350 g Greutate: 0.350 kg Ingrediente: Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri: dextroză și zaharoză Antioxidanți: E301 Conservanți: E250-E252...
Italia, Campo San Martino
... totală în interiorul cabinetului, serviciu asistat pe ambele părți, cu adăugarea ușilor din sticlă și o gamă largă de accesorii disponibile fac din acesta cea mai strălucitoare expresie a expunerii versatile și a aplicației funcționale.
Italia, Cerami
... la prima împerechere, niciodată impregnată, prezintă o dezvoltare musculară ideală și o frăgezime specială a cărnii. COW femelă care a născut cel puțin o dată, iar caracteristicile calitative ale cărnii sunt extrem de variabile, depinzând și de vârsta la sacrificare și numărul de părți. Bull mascul adult necastrat are carne fibroasă, închisă la culoare și cu puțină grăsime intramusculară.
... pentru noul program de aprovizionare alimentară, în funcție de circumstanțele care sunt de domeniul public. Pui congelat întreg și părți Deoarece oamenii cumpără doar ceea ce își doresc, perspectiva calității consumatorului este mai adecvată. Atunci când consumatorii cumpără un produs avicol, îl gătesc și îl servesc familiilor lor, se așteaptă să arate, să aibă un gust bun și să se simtă bine în gură. Carne de porc congelată Suntem vânzători de grad A ai celor mai calificate centre de carne de porc din lume: Mercosur (Argentina, Brazilia, Uruguay și Paraguay) și Spania.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play