Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
...Prosciutto de porc negru, cu o culoare roșie intensă și un gust puternic, amintește de aroma pădurii și are o dulceață profundă care provine din tipul de creștere și din hrana la pășune. De asemenea, procesarea, complet artizanală, se desfășoară cu respect pentru tradițiile noastre emiliene.
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Greutate: 0,4 kg Ingrediente: Carne de porc, Sare, Dextroză, Arome naturale, Condimente, Antioxidanți, E301, Conservanți, E250 Valori nutriționale și energetice pentru 100 gr de produs Valoare energetică 432kcal 1793kj Grăsimi 36gr din care grăsimi saturate 12gr Carbohidrați 1,4gr din care zaharuri 1,3gr Proteine 27gr fibre alimentare 0,02gr sare 7,9...
Italia, Marciano Della Chiana
...Această versiune a Finocchione IGP are o greutate netă de aproximativ 500 g și este ambalată întreagă în intestin natural. Finocchiona IGP este produsă din tăieturi de carne de porc de cea mai bună calitate. Printre acestea se numără: umărul, șunca, scamone, coppa și pancetta. Procesul de fabricație se caracterizează prin adăugarea de semințe aromatice de fenicul sălbatic, sare, piper și usturoi...
... produs, care va aduce pe masa dumneavoastră aromele și toată căldura Calabriei. Ingrediente: grăsime de porc, carne de porc, ardei iute calabrez, sare și ulei de măsline. Ingrediente: grăsime de porc, carne de porc, ardei iute, ulei de măsline, sare, condimente, arome naturale. Ambalaj de 290 gr.
Produse corespunzătoare
'NDUJA CU CÂINE DE PORC ITALIAN
'NDUJA CU CÂINE DE PORC ITALIAN
Italia, Mesoraca
... specifice. Este lăsată la maturat timp de peste 80 de zile într-un mediu cu temperatură și umiditate controlată. Dacă este tăiată fin, se topește în gură. Recomandat pentru aperitive și ca ingredient de adăugat la feluri principale și pizza. Categorie: Mezeluri Calabrese GREUTATE: 500/500g Greutate: 0.550 kg Ingrediente: Carne porcină, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri: dextroză și zaharoză Antioxidanți: E301 Conservanți: E250-E252...
...Consumando această carne spui nu colesterolului și da unui conținut de fier dublu față de celelalte cărnuri. Anemia, dieta de slăbire, antrenamentul sportiv sau pur și simplu dorința de a gusta arome noi și locale, motivele pentru a alege această carne sunt multe și toate în beneficiul sănătății. Carnea de măgar este un produs sicilian. Carne de măgar (80%), carne de porc (20%), dextroză, zaharoză, piper negru, antioxidant: E300, conservanți: E252, E250, arome naturale. Toate produsele noastre sunt ambalate în intestine naturale. A se păstra la + 4 º C...
...Cel mai bun jambon italian. Numai carne de porc italiană...
...Materia primă: Coscă de porc națională proaspătă, selectată fără ciolan, kg 13,50, curățată și degresată de surplus, fără adăugare de polifosfați, derivate din lapte și gluten. Șunca dezosată, după răcire, este învelită în ciorap elastic protector, reutilizabil. Ulterior, este legată, ambalată și pasteurizată. Pezzatura: Kg 10,00/11,00 aproximativ Ingrediente: coscă de porc, sare, arome și condimente, dextroză, fructoză, antioxidant E 316, conservant E 250. Ambalare: Pungi de Cryovac transparente...
Italia, Orsogna
...Salumi și Brânzeturi tipice din Abruzzo * Salam cu Trufe * Salam Aquilano Dulce Rotund * Salam Cigolana Dulce * Salam Cigolana Picant * Salam de Ficat de Porc tip Cigolana * Salam Picant Bastoncino * Salam Spianata Aquilana * Cârnați proaspeți Abruzzesi Brânzeturile noastre: * Caciotta vacină canestrata clasică * Caciotta cu arpagic * Caciotta cu Nuci * Caciotta cu măsline negre * Caciotta cu măsline verzi * Caciotta cu ardei iute * Caciotta cu Trufe...
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Preparat din carne selectată de porc, măcinată mediu și cu slănină tăiată cubulețe, este ambalat în intestin de colagen și maturat. PROSCIUTTO - picior de porc "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Preparat din carne selectată de porc, este un tipic cârnat toscan în intestin de colagen aromatizat cu semințe de fenicul. PANCETTA din porc pur, rulat sau întins, sărat și maturat în stil toscan.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Italia, Villafranca Piemonte
... zi pe masă toată savoarea mezelurilor italiene. Compania se ocupă cu sacrificarea, prelucrarea și comerțul cu carne de porc, garantând întotdeauna un sortiment proaspăt și autentic. Printre produse: carne de porc proaspătă și congelată, mezeluri, șuncă, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta și cotechino.
Italia, Ferrere
Agrisalumeria Luiset este o fermă agricolă cu lanț scurt de aprovizionare, specializată în creșterea porcinelor și în prelucrarea acestora în carne și mezeluri fără gluten, tipice pentru Piemonte. La Ferrere (AT), în Monferrato Astigiano, creștem porcii în aer liber, din care obținem carne de porc proaspătă, cum ar fi coaste, capocollo, fripturi și mezeluri tipice piemontese, precum salam de la...
Italia, Messina
Carne de vită, porc, miel Pui, ouă, mezeluri și brânzeturi...
Vânzare cu amănuntul de carne de bovine. Familia Gatti, încă din sfârșitul anilor 1800, se dedică cu pasiune cultivării câmpurilor și creșterii animalelor. În 1979 se înființează actuala agrozootecnică, din care, în 1998, ia naștere PIO BOVE, marcă înregistrată de calitate garantată și pionier al lanțului scurt. Produse: carne de porc, mezeluri locale, fructe de sezon, legume de sezon, ouă proaspete.
Italia, Montegiorgio
Din 1932, Guido Marzetti începe activitatea de măcinare a cerealelor cu moara de piatră și creșterea porcinelor. Șuncă crudă și gătită, mortadela și mezeluri din carne de porc pur și sare iodată. Șuncă gătită națională de Înaltă Calitate, din pulpă de porc proaspăt național, fără gluten, fără lactoză.
Italia, Torre De Passeri
Producția industrială de carne italiană - Miel, Oaie, Capră, Arrosticini, Porc, Mezeluri - Certificare Halal Italia...
Italia, Santa Maria A Monte
Prelucrarea cărnii de porc - Mezeluri...
Italia, Termeno
... liniilor directoare pentru import în Rusia și Canada. De asemenea, avem o linie gourmet cu carne de porc exclusiv italiană, produsă strict conform metodelor și rețetelor tradiționale pentru magazinele de delicatese și pentru toți cei care caută produse speciale.
Italia, Ginestreto-Pesaro
... fiecare produs să fie extrem de savuros și gustos; tradiția prelucrării cărnii de porc este veche de trei generații. Atenția la piață, grija deosebită pentru calitate și stagiu, autenticitatea, împreună cu un serviciu rapid și precis, sunt punctele noastre forte.
Italia, Campo Calabro
... organoleptice ale salamurilor. Datorită tehnicilor tradiționale de creștere care recompensează sănătatea și creșterea echilibrată și sustenabilă a animalului, precum și combinației de factori genetici și de mediu, carnea porcului negru calabrez rămâne extrem de hrănitoare și fragedă. Carnea de porc negru din Calabria este, de fapt, recomandată pentru a îmbogăți și completa dieta zilnică, deoarece...
De peste un secol și cu experiența pe care o transmitem de cinci generații, operăm în sectorul cărnii de porc în instalația noastră de ultimă generație. Datorită profesionalismului operatorilor noștri, garantăm cea mai bună calitate. PRODUS 100% ITALIAN. Delicioasa savoare a cârnaților și cărnii noastre este proverbială:...
Italia, Bene Vagienna
Tăierea și procesarea cărnii de porc Producția de mezeluri fierte și crude...
Prelucrarea cărnii de porc, mezeluri tipice Porchetta caldă - Furnizări en-gros...
ARA Italia, înființată în 2007, colaborează cu tehnicieni și operatori cu o experiență de douăzeci de ani în domeniul prelucrării cărnii de porc și al automatizării industriale în general, construind și comercializând în special echipamente pentru prelucrarea porcului: mașini pentru prelucrarea șuncilor proaspete de maturat, echipamente hidraulice cu centrală fixă (instalație) sau mobilă...
Italia, Villafranca Padovana
Prelucrarea cărnii de porc...
Italia, Viadana
PROCESAREA CARNII DE PORC...
Italia, Isola Del Cantone
Salumificio F.lli Miluzzi s-a înființat acum 25 de ani, la început producând mezeluri proaspete și ulterior produse maturate și gătite. În prezent, a atins realizări excelente, datorită pasiunii și angajamentului pentru această muncă din partea proprietarilor și colaboratorilor lor. Suntem o mică afacere care pune accent pe calitatea produselor. Specialitățile noastre sunt: Cap de porc în cutie...
Italia, Vigarano Mainarda
PROCESAREA CARNII DE PORC...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play