Italia, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. O amestec de făină de grâu obișnuit din cereale selectate. Ideal pentru aluaturi cu metodă tradițională, timp lung de dospire și păstrare de până la 2 zile în cameră refrigerată pentru a produce tradiționala "Pizza Napolitană". 25KG - 10KG...
Italia, Imperia
...Pesto DOP din busuioc genovez fără usturoi. O versiune a Pesto-ului nostru preparată fără usturoi. În afară de absența usturoiului, rețeta este aceeași ca la Pesto-ul normal (rețeta tradițională este totuși foarte delicată). Conține ulei de măsline extravirgin, busuioc cultivat în Liguria (Basilico Genovese DOP), nuci de pin și Grana Padano. Comparativ cu pesto-ul făcut în casă, sunt adăugate...
Italia, MILANO
...Procesul de producție al oțetului Balsamico di Modena IGP păstrează metoda tradițională și impune utilizarea unor soiuri specifice de struguri (Trebbiano, Lambruschi Spergola și Berzemino) cu învechiri în butoaie din diverse esențe, în principal stejar, castan, dud, cireș și ienupăr. CONFEZIE DE 6 1 PZ= EURO 5,20 1 PALLET 180 CONFEZIE DE 6 EXPIRARE 2024 CANTITATE MINIMĂ DE COMANDĂ 20 PALLET...
Italia, Salerno
...Colatura di Alici produsă prin metoda tradițională, în sticla caracteristică a rezervei Delfino Battista.
Italia, Giarre
...Producție de 30 de arome de Granita Artizanală Siciliană, metodă tradițională, doar apă, zahăr și fructe, fără agenți de îngroșare sau coloranți, doar fructe proaspete din teritoriu, deja înghețate și gata de utilizare, poate fi stocată cu o durată de valabilitate de 1 an. Distribuție în toată Europa, inclusiv Regatul Unit și Elveția.
Italia, Monterotondo
...Ceaiul Matcha Premium Organic Loose de la Vegantis, disponibil în formate și prețuri en-gros, este 100% natural și certificat organic. Este produs în Japonia, în regiunea Uji, lângă Kyoto, unde condițiile climatice sunt ideale pentru cultivarea acestei plante, conform unor metode tradiționale și atente. Metoda tradițională de cultivare prevede ca frunzele plantei să fie protejate de razele solare directe timp de cel puțin 20 de zile înainte de recoltare. De asemenea, măcinarea la piatră este o tehnică veche, care garantează excelența produsului final.
...Fotoliile Chesterfield model Atena sunt potrivite pentru a crea zone de conversație și relaxare. Lucrătura specială a spătarului, realizată integral manual, printr-o metodă tradițională, îmbogățește acest model clasic și elegant. Perna de șezut este detașabilă, în timp ce husa structurii nu este detașabilă.
...Uleiul de măsline extravirgin BIO Terre Caudine este un produs din agricultură biologică, caracterizat printr-o aciditate foarte scăzută (0,1%) și un conținut ridicat de polifenoli și vitamina E. Uleiul este obținut din soiurile de măsline Ortice, Ortolana și Racciopella, recoltate direct din livezile noastre. Cultivarea măslinelor se face în mod biologic, folosind doar îngrășăminte organice. După recoltarea de la sfârșitul lunii octombrie, urmează o presare imediată a măslinelor prin metoda tradițională de extracție la rece, capabilă să păstreze caracteristicile organoleptice ale uleiului.
... birou, de la fuste la paltoane, inclusiv lenjerie intimă. Metoda Burgo este tradițională și inovatoare în același timp; aroma vechii croitorii este combinată cu o creativitate actuală, mereu atentă la evoluția vremurilor. Practica și cercetarea continuă în domeniul materialelor sunt fundamentale și funcționale pentru pregătirea școlară și profesională. Este foarte important, pas cu pas, să existe un contact constant cu profesorul; fiecare croitor este urmărit și sfătuit cu respect față de individualitatea sa, iar din acest motiv, fiecare profesor nu poate avea mai mult de opt elevi în clasă.
Italia, Ponte Galeria
...Produsă în Japonia printr-o metodă tradițională de fermentație naturală, sosul de soia Koikuchi, spre deosebire de sosurile de soia de pe piață, nu este produs prin metode industriale, ci prin vechea metodă originală care implică o fermentație îndelungată, obținută din ingrediente naturale: soia, grâu, sare, apă pură de izvor și koji. Sosul de soia Koikuchi Nipponia are un gust echilibrat umami...
Italia, Nerviano
...În versiunea aspiratorului, poți alege metoda de aspirare pe care o preferi: sistemul inovator de filtrare cu apă sau metoda tradițională folosind saci de hârtie cu un sistem de filtrare triplu. În modul de aspirare umedă, poți aspira lichide cu o perie specifică sau debloca chiuvete. Datorită capacității sale mari, poate aspira până la 8 l. de apă. Este echipat cu un flotator de siguranță care...
Italia, Reggio Emilia
... oricărei nevoi lingvistice, logistice, birocratice și culturale. Rolul nostru este unul pur strategic, depășim abordarea tradițională de vânzare, construind împreună cu compania o cultură puternică de prezență pe piața internațională, orientată spre generarea de valoare pentru marca companiei.
Italia, Venezia
... produs de calitate, obținut prin metoda tradițională și un proces lung de fermentare și maturare. Berile noastre sunt produse folosind doar cele mai fine materii prime, hamei atent selecționat, orz de primăvară cu două rânduri și cea mai pură apă de izvor din Dolomiți. Berile Noastre: BIRRA VENEZIA BIONDA este o Helles nefiltrată, răcoritoare și ușor de băut, cu o dulceață maltoasă fragrantă și...
Italia, Frascati
... este combinația respectului pentru tradiție cu tehnologia. Împreună cu enologul nostru, verificăm toate etapele producției, de la recoltare la vinificarea vinurilor albe liniștite, a vinurilor roșii procesate prin metoda tradițională și a spumantelor în versiunea albă și rosé, procesate prin metoda Charmat. Crama este dotată cu instalații moderne pentru procesarea strugurilor, stocarea și...
Italia, Bernalda
Totem Food este o companie care produce, congela și comercializează brânzeturi italiene de calitate, având un angajament puternic în cercetarea și dezvoltarea inovațiilor în sectorul lactatelor. Produsele Totem Food oferă soluții ideale pentru fiecare sector, cum ar fi restaurarea tradițională, fast food, industriile alimentare, pizzerii, HORECA și platforme de comerț electronic alimentar...
Italia, Due Carrare
... domeniul său, păstrând în același timp caracteristicile metodei tradiționale de procesare: "metoda clasică venețiană" transmisă de maestrul prăjitor fondator al companiei. De mult timp, Torrefazione Caffè del Doge completează amestecurile tradiționale cu o selecție largă de cafele pure, potrivite pentru caracteristicile lor pentru a fi utilizate în extragerea tradițională italiană. Această...
... rece. Calitatea superioară a uleiului nostru extravirgin ne-a caracterizat întotdeauna. Obiectivul este de a oferi un produs deosebit de valoros destinat celor care caută produse de înaltă calitate și gusturi pentru o bucătărie autentică și tradițională. Cel mai dorit recunoaștere este fidelitatea clienților noștri care, de ani de zile, continuă să aleagă produsele noastre ca un element...
Italia, Amelia
... lucru fundamental, contribuie la standarde mai ridicate de igienă pe parcursul procesului, în timp ce recoltarea și stocarea au loc extrem de rapid pentru a evita fermentația, astfel păstrând pe deplin proprietățile de gust. Metoda tradițională de presare implică o temperatură de peste 26°C, ceea ce previne deteriorarea concentrației fenolice și păstrează pe deplin valoarea nutrițională, în timp ce...
Il Vecchio Frantoio Pace produce ulei de măsline extravirgin din 1910, folosind măsline din culturi tipice ale pământului pugliese. Tradiția oleară a Pugliei se traduce într-un ulei de calitate superioară, produs prin metoda tradițională de presare la rece. Astăzi, la a treia generație, familia Pace extrage sucul măslinelor prin vechea metodă de măcinare și presare, păstrând tradiția și aceeași...
Italia, San Pietro in Casale
... și negru, gama de culori este următoarea: galben, verde, roșu, albastru, portocaliu și infraroșu. Curelele pentru aparate foto sunt realizate din piele italiană adevărată, tăiată și cusută manual prin metoda tradițională.
...Elly's Spirits: ginul italian inspirat de esențele lumii. Secretul ginului nostru artizanal? Materiile prime sunt dozate și amestecate cu atenție conform rețetei, distilarea ginului nostru urmează metoda tradițională în alambic de cupru. În camera de fierbere începe procesul lent de producție, vaporii urcă prin coloana de rectificare unde se recondensează, vaporii cei mai puri și ușori ajung la capătul cursei. Pentru a garanta gustul inconfundabil și delicatețea, se păstrează doar adevăratul inimă al distilatului, eliminând astfel capul și coada.
Italia, Roma
Achiziționăm cafea verde din cele mai bune plantații din lume. Cafeaua noastră verde provine din Brazilia, Columbia, Honduras, Guatemala, Etiopia. Prăjirea are loc în atelierul nostru artizanal. Amestecurile noastre sunt prăjite cu aer cald și răcite prin metoda tradițională de odinioară. Produse linia Bar în boabe de 1 Kg, 500g și 250g. Avem linia de capsule compatibile cu mașinile Nespr, pungi de hârtie bio, capsule compatibile piont. Producem, de asemenea, etichete private. Almicaffe - espresso artizanal italian.
... rămas se produce mai tânărul, dar la fel de renumitul, Rosso di Montalcino. Vitele sunt cultivate prin metoda tradițională din Montalcino, cordon speronat. Zona în care este situată afacerea este cea în care, istoric, s-a născut Brunello, și este astăzi apreciată în mod special pentru aromele vinurilor obținute aici.
Italia, San Giovanni Rotondo
L’Olio Ritrovato este uleiul de odinioară, cu garanțiile de astăzi. Arborii de măslin se află toți în interiorul Parcului Național Gargano, într-un peisaj necontaminat. Măslinele sunt toate din soiul „Ogliarola Garganica” și sunt culese manual și presate la rece, prin metoda tradițională, cu prese și fiscole, pentru a păstra la maximum gustul și aroma uleiului. ICEA - Institutul pentru Certificarea Etică și Ambientală - controlează și certifică fiecare etapă, garantând respectul pentru mediu și sănătatea consumatorului.
... cu metoda tradițională a punctării cu os. Gradul potrivit de dulceață, aromă și maturare caracterizează produsele cu marca Fiorini. Selecția și procesarea ulterioară a prosciutto-ului se desfășoară și astăzi cu metode artizanale, în structuri care respectă cele mai stricte reglementări europene. Respectul pentru tradiții, precizia lucrărilor, finisajelor și fiabilitatea fac din compania Fiorini un simbol al adevăratei profesionalități. Produsele noastre sunt destinate în special marii distribuții, comercianților cu amănuntul și restaurantelor.
...Din 1978, producem struguri și vinuri "Cannonau Corru Trabutzu" de înaltă calitate. Satisfacem exclusiv cea mai bună piață locală, cu producții mici, realizate într-o conducere de familie. Vechile noastre vii au fost plantate cu o filozofie orientată nu spre a produce cantitate, ci spre calitatea superioară a strugurilor. Vițele sunt predominant de Cannonau local, strict fără sisteme de irigație, cultivate în sistem "Spalliera" cu distanță regulată, pe teren colinar bine însorit și aerisit. Vițele sunt cultivate folosind metoda tradițională locală.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play