Italia, Stezzano
... orizontală). Instalația electrică exterioară este o alegere dictată de gust, în unele cazuri și de cerințe arhitecturale datorate necesității de a menține intactă pereții pe care trebuie realizată instalația: de exemplu, restaurarea de reședințe istorice, castele, case de țară, ferme și locuințe, în prezența pereților din piatră, cărămidă sau lemn. Material: Ceramică Finisaj: Lucios...
...Gorgonzola este un brânză cu pastă crudă de culoare albă-pălărie, a cărei striuri verzi se datorează procesului de erborinare, adică formării mucegaiurilor. În versiunea Dolce, este cremos și moale, cu un gust special și caracteristic, ușor picant. În versiunea Piccante, are un gust mai pronunțat și puternic, iar pasta este mai erborinată, consistentă și friabilă. Este produsă din lapte pasteurizat provenit din ferme situate în zona de origine, cu adăugarea de culturi lactice și mucegaiuri selectate, fiind în mod natural lipsită de lactoză. Este disponibilă în formatele clasice.
Italia, Imperia
...Porcini Boscaiola 180 g: sunt ciuperci porcini tăiate în bucăți mici, blanșate în oțet, aromatizate cu ierburi aromatice și conservate în ulei de măsline. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Porcini alla Boscaiola Calvi sunt foarte apetisante și ideale în special ca aperitiv: posibil combinate cu alte...
...Boabele de cafea Upland Arabica cultivate între 1200 și 2000 de metri deasupra nivelului mării oferă o experiență de gust extraordinar de dulce și nobilă, cu note picante și o aciditate pronunțată, având indicii florale, fructate și citrice. Este o simfonie de gusturi sublime, cu un aftertaste special de cacao, care evocă natura uimitoare a țărilor africane milenare, care continuă să producă cele mai bune boabe de cafea cu un aromă complexă și puternică.
Italia, Misano Adriatico
...Il TERRE DI ZAGARA Nero d'avola este un vin DOC de înaltă calitate. Cu o gradatie alcoolică de 12%, acest nero d'avola are un gust bogat și robust, cu note de fructe de pădure și condimente. Datorită sticlei sale de 375 ml, este perfect pentru o seară romantică sau pentru un cadou special.
Italia, MILANO
... gust acru asupra alimentelor. Anghinarele noastre sunt 100% italiene și procesate din produs proaspăt în aprilie și mai. Acest tip de procesare menține un nivel ridicat de nutrienți organoleptici, lăsând legumele crocante și savuroase fără a "stresa" produsul, care este imediat după aceea ambalat într-un mod simplu și natural. ÎN MOD NATURAL cu apă și sare 2300 g PACHET DE 4 1 BUC =EURO 4.90 1 PALLET 20 PACHETE DE 4 DATA LIMITĂ 20 / 05/2027 MINIM DE COMANDĂ 30 PALLET...
Italia, Civita Castellana
...Ambalajul este elementul distinctiv pentru produse care, în altă situație, ar fi foarte asemănătoare între ele și garantează recunoașterea imediată a brandului. Creăm soluții de ambalaj din carton pentru a satisface fiecare nevoie a clienților noștri prin experiențele și talentul colaboratorilor și partenerilor noștri. Meșteșugul și bunul gust însoțesc fiecare creație.
Italia, Capo D'orlando
... Bionde se caracterizează prin frunzele lungi și cărnoase, mugurii sunt verzi, fructele sunt rotunde, iar coaja și pulpa sunt de culoare portocalie. Lămâile Primofiore, cu coaja subțire și netedă, se remarcă printr-un gust aromatic și acrișor, fiind bogate în vitamina C și antioxidanți. Achiziționând acest kit de economii, veți avea ocazia să testați calitatea superioară a produselor noastre la un preț avantajos. În plus, veți avea la dispoziție o cantitate mare de fructe, ideală pentru a satisface nevoile nutriționale ale familiei dumneavoastră sau pentru a pregăti rețete delicioase.
...Brânză elvețiană inconfundabilă cu gust de alun și dulce, îndrăgită în special de copii.
Italia, Pasturo
...Produs cu cel mai bun lapte lombard, respectând tradițiile vechi, producția noastră de primă clasă se adresează în special celor mai exigenți. O considerăm floarea cea mai de preț a unei selecții a celor mai bine realizate taleggi. Este un brânză D O P (Denominație de Origine Protejată) cu pastă moale, cu coajă spălată, produsă din lapte integral de vacă. Curdul său este alb cu o ușoară nuanță de fân, fără ochiuri. Gust delicat și fragrant. Greutate medie: 2,2 Kg Maturare minimă: 35-45 zile...
Italia, Radicofani
...Se obține din prelucrarea exclusivă a laptelui de oaie, este transformat la o temperatură de aproximativ 30/32°C și rezultă un brânză cu pastă albă, puțin sfărâmicioasă, cu un gust uscat și delicat. Tratamentul cu crustă de concentrat de roșii îi conferă un gust și mai special. Producția este prevăzută în două dimensiuni diferite: prima în format de bol cu o greutate de aproximativ 1,450 kg; cealaltă cu marginea dreaptă, cu o greutate de aproximativ 1,900 kg. Maturarea variază între 60 și 70 de zile.
Italia, Giuliano
...Per tipicitate și gust, nu putea lipsi Panettone Gran Torino, bogat în glazură și migdale. Acoperirea bogată și delicioasă face ca acest Panettone să fie una dintre delicatesele cele mai solicitate și dorite, în special de cei care doresc să respecte gustul tradițional al Panettone-ului. Cod: BOPA02 Greutate: 750 g...
Italia, piano di sorrento (na)
...Le Arance Tarocco Gallo sunt una dintre cele mai apreciate varietăți de portocale roșii, cunoscute pentru gustul lor dulce și pigmentația roșie caracteristică a pulpei. Aceste portocale se disting prin coaja lor subțire și rezistentă, de un portocaliu cu nuanțe roșii, care le face ușor de curățat. Pulpa este lipsită de semințe și oferă un gust dulce și plăcut, datorită echilibrului special între...
...O amestec prețios cu note aromatice dulci, cu un gust rotund și o armonie de arome. Se distinge prin notele sale parfumate și printr-un gust plăcut de după, calitate care a făcut din acest amestec unul dintre cele mai apreciate. Prăjirea medie dedicată este capabilă să evidențieze în ceașcă toate calitățile celei mai bune Arabica indiene și braziliene, creând cu fiecare preparare o experiență extraordinară.
Italia, Forlì
... comestibile sunt extrem de bogate în grăsimi și proteine, pot fi prezentate atât de culoare albă, cât și neagră și se caracterizează prin aroma lor intensă. Oferă o bună rezervă de calciu, vitamina C, magneziu și potasiu. Aceste mici și delicate semințe pot fi adăugate și în infuzii și ceaiuri pentru un gust mai bogat și mai pronunțat. Semințele biologice de mac sunt bune și de consumat naturale, ca o...
Italia, Trento
...-soarelui. O granulare specială garantează solubilitate imediată, pentru un gust unic și inconfundabil. Ideal pentru supe excelente, de adăugat și în ciorbe sau sosuri. Pentru a obține o supă plăcută, 100% vegetală, dizolvați 4g de Granulat Vegetal Bio Bauer (1 linguriță de ceai) în 250ml apă și lăsați să fiarbă timp de câteva minute. Produsul poate fi adăugat în timpul gătitului la alimente (ciorbe, supe, sosuri, ragù, carne, pește, risotto, ouă etc.).
... persistență a tonurilor vegetale. Uleiul de măsline Coratina trebuie savurat și apreciat pentru aromele și nuanțele pe care le eliberează, unice și inconfundabile. Există multe alimente care se potrivesc bine cu acest ulei cu un gust important și decis. În bucătărie, este recomandat pentru condimentarea legumelor și cărnii la grătar, ciupercilor porcini, dar și pentru supe de leguminoase mixte, roșii de salată și în special pentru brânzeturile de sezon. Uleiul de Coratina se mândrește de asemenea cu cel mai mare conținut de acid oleic, care contracarează colesterolul rău.
Italia, Rivoli
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
Italia, Turin
... flavonoide, care conferă fructului proprietăți antioxidante puternice. Fructul este mai mic decât celelalte varietăți de mere și are un gust plăcut, acidulat și parfumat. Mărul Annurca este cultivat în Campania de cel puțin două mii de ani. Unele picturi descoperite în săpăturile de la Ercolano sunt o dovadă a relației sale strânse cu civilizația romană și cu Campania Felix în special. Cu o producție de puțin peste 60.000 de tone pe an în medie, mărul Annurca reprezintă 80% din producția de mere din Campania și aproximativ 5% din producția națională.
Italia, Grosseto
...Teritoriul Las Pedroñeras reprezintă una dintre principalele zone de producție a usturoiului de calitate excelentă. Datorită caracteristicilor climatice și a particularităților solului său, se dezvoltă un tip special de usturoi. Usturoiul violet din Las Pedroñeras are dimensiuni medii-mari. Este format dintr-un număr de căței între 8 și 10, se distinge prin culoarea violet și este protejat de o "cămașă" de culoare albă care formează capul de usturoi. Prezintă un miros puternic, gust picant și stimulativ.
Produse corespunzătoare
USTUROI - USTUROI SPANIOL
USTUROI - USTUROI SPANIOL
...Părțile anterioare ale porcului au o musculatură fină și un echilibru fericit între carne slabă și grăsime. În special mușchii dorsali ai gâtului, pe care porcul îi dezvoltă în timp ce se hrănește și se răsfață. Acesta este tăietura de coppa care, după sărare, piper, condimente, odihnă, este înfășurată în intestin natural, lăsată să se usuce la aerul de deal, maturată timp de cel puțin patru luni. Felia va fi ca un mozaic compact, roșu intens-alb roz, cu un parfum fragrant, gust dulce, delicat, de mare finețe.
Italia, Palagonia
...Lămâia din Sicilia este bogată în vitamine, suculentă, excelentă pentru un suc diluat cu apă la micul dejun, ajutând la regenerarea organismului. Utilizată în special pentru a condimenta peștele. Recoltată și expediată în aceeași zi. Direct din Sicilia pe mesele voastre în 48 de ore. Lămâia este un citric cu multiple virtuți. Având un gust acrișor, sucul său este folosit pentru a aromatiza...
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat ușor, cu arome de măsline mature care evocă mărul galben sau fructul migdalei. Are un gust moale și delicat, mai puțin persistent comparativ cu celelalte uleiuri. Ideal pentru orice fel de mâncare; se potrivește în special cu preparate de structură medie, cum ar fi: orecchiette cu cime di rape, fava și cicoria, carne albă, pește la abur, salate, etc...
... proaspete. Oferim o gustare SĂNĂTOASĂ și originală, o modalitate diferită de a savura legumele, cu un gust cu totul special. Snack-urile noastre sunt savuroase și potrivite pentru orice tip de palat, chiar și pentru cele mai exigente, încercați și veți crede!
Italia, Giarre
...Pepenele este fructul tipic al verii italiene. Cele mai bune pepeni produși în zonele cele mai calde și bogate în apă ale peninsulei noastre, pepenii din sudul Italiei și din Piana di Catania se prezintă cu o greutate cuprinsă între 5 și 10 kg, o culoare interioară între roz și roșu, și un gust dulce și zemos. Este potrivit pentru a fi consumat la finalul mesei sau ca înlocuitor al mesei, fiind...
Italia, Amelia
... motivul dispariției sale, după sosirea tractoarelor, în anii '50/'60, culturi precum aceasta au fost abandonate în voia sorții. Astăzi este prezentă peste tot și doar câțiva fermieri din valea Nerina, în special din Cascia, ARi, mențin și protejează o tradiție gastronomică importantă și un gust unic. În această vale, roveja este semănată în martie la o altitudine între 600 și 1200 m și este recoltată între sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august.
Italia, Marciano Della Chiana
... conține Alină. Acest lucru îi permite să fie complet digerabil și să nu lase acel miros, uneori, neplăcut. Pe scurt, un usturoi rezistent la sărut. Pentru a face acest sos, am folosit întreaga plantă de aglione, de la floare la bulb. A rezultat un gust proaspăt, dulce și delicat. Din acest motiv, îți recomandăm să-l încălzești câteva minute înainte de a-l turna peste paste. Perfect pentru a condimenta orice tip de paste, în special tradiționalele Pici, dorind cu adăugare de ciuperci și cârnați sau capere și anșoa sau Guanciale Stagionat.
Italia, Cerami
...Întotdeauna delicios, carnea noastră de vită din Sicilia este, de fapt, crescută pe iarbă în aer liber pentru un gust blând și apreciat. Ferma noastră se bazează tradițional pe carne biologică. Pe site-ul nostru, care a fost special conceput pentru a promova cunoștințele despre carnea biologică, este un mediu prin care, cu un investiție relativ mică, poți obține rezultate mai imediate. Pe site...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play