Italia, Annone Di Brianza
... încărcare, descărcare și electrovalve, pentru descărcare automată a vidului. Mașina poate fi complet automatizată conectând-o, prin benzi transportoare și manipulatoare, la masa de matrițare și la presa de matrițe automată.
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo este un produs tradițional italian obținut prin sărarea la uscat a pulpei de porc, în special de la animale care au atins o greutate de aproximativ 130 kg. Carnea este masată cu atenție manual, este tăiată pentru a-i da forma dorită și apoi este condimentată conform rețetei noastre vechi. Perioada de uscare a prosciutto-ului depășește 180 de zile și este cea mai delicată fază...
...Pentru el este necesar să „sacrifici” cea mai prețioasă parte a porcului. De fapt, Culatello di Zibello DOP, prințul incontestabil al tuturor mezelurilor, „se face” din mușchii centrali ai coapsei. Carne proaspătă de porci grei italieni, prelucrată cu atenție și tăiată în forma tipică de pară. Sare și piper, 15 zile în cameră rece pentru a se odihni, apoi legat manual în vezica naturală. Acum...
... de ultimă generație. Affilatura Parmense se adresează și sectorului de ambalare, producând lame pentru tăiere în formă din oțel călit pentru alimente de orice formă și dinți, acoperind cele mai variate domenii de utilizare: de la lame pentru matrițe de șuncă sub vid la lame pentru ambalatoare de brânză, până la lame cu bandă pentru tăierea alimentelor.
Italia, Mugnano Di Napoli
... manual și cu ingrediente naturale, de înaltă calitate, semiprodusele se prezintă în diverse forme, dimensiuni și gramaje, între rulate, în formă de ampulă, deschise sau închise. Umpluturile pentru dulciuri și sărate reînvie aromele și mirosurile napolitane, cum ar fi ricotta, ciocolata, creme de patiserie, gemuri și vișine pentru dulciuri, până la aromele puternice și intense ale săratelor, cum ar...
Țările populare pentru acest termen de căutare