Italia, Villanterio
...Furnizor de referință de proteine animale transformate, noi de la DI.GI.MA. srl suntem recunoscuți pentru calitatea produselor noastre. Cunoscut sub denumirea de făină de carne sau PAT, proteinele animale transformate sunt un element cheie în producția de alimente pentru animale de companie. Nivelul ridicat de calitate al acestor făinuri este esențial pentru a garanta siguranța lor și pentru a adăuga proprietăți nutritive alimentelor pentru animale.
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfeclă sau spanac, în funcție de sezon). Ingredientele principale includ șuncă fiartă, roast beef, pui fiert, spanac, porc fript, varză călită și mortadella. Această combinație de arome oferă o experiență culinară unică și tradițională, perfectă pentru cei care doresc să savureze adevărata bucătărie piemontese.
...Piureul de roșii (sau passata) este un ingredient foarte versatil și unul dintre alimentele fundamentale folosite pentru a prepara multe rețete Made in Italy, precum și multe altele, de la sosuri pentru paste la condimentele de bază pentru pizza, fiind folosit și în diverse feluri principale pe bază de carne sau preparate vegetariene. Este realizat exclusiv din roșii proaspete, iar doar produse...
Italia, Sizzano
...Feluri principale din bucătăria piemontese Carne (brașată și friptă) Brânzeturi cu maturare medie sau lungă Brânzeturi mucegăite CULOARE Roșu rubiniu cu reflexe granat AROMĂ Note florale delicate de trandafir și violet Fructe de pădure GUST Rotunjimea taninurilor cu un corp catifelat Aciditate echilibrată Persistență excelentă TEMPERATURA: 16-18 °C...
...MIC DEJUN Un mic dejun excelent este baza unei zile bune. dunei zile bune ! În pădure, bărbații se luptă pentru orez cu lapte. SUPA Nimic nu se compară cu o supă bine caldă pentru a te încălzi ! La început, bărbații credeau că supa de sfeclă era rezervată femeilor. Astăzi, ei sunt cei care o apreciază, eii sunt cei care o apreciază. PRIMELE FELURI Cu carne ! Fără carne ! Fără gluten fără gluten...
Italia, Acicastello
...Oferim preparate gata de pus la cuptor și în câteva minute aveți un fel de mâncare tipic, gustos și rafinat, atât pentru antreuri, cât și pentru feluri principale, pe bază de carne și pește din bucătăria noastră mediteraneană. Porții individuale de 25-300 g, ideale pentru case de îngrijire, grădinițe, școli primare, cantine universitare, cantine militare, spitale, cazărmi etc. Prețuri foarte interesante, deoarece colaborăm direct cu producătorii și nu cu intermediari sau altele, produse selectate cu meticulozitate.
...Preparatele Artizanale. Calitate certificată superioară. Feluri de mâncare principale și secundare în porții de 300 gr. și tăvi de 2,5 kg. Referințe diverse, paste proaspete congelate de cea mai bună calitate, clasice și umplute cu carne și pește. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci etc. Realizăm ambalaje personalizate pentru linii aeriene, hoteluri, nave de croazieră etc.
Italia, Firenze
...PERLE au fost întotdeauna unul dintre produsele noastre de vârf. Cu un gust intens și moale, se potrivesc bine cu multe feluri de mâncare, de la aperitive la paste și carne. Acest produs este considerat excepțional de cei mai mari bucătari.
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
...FISA PRODUSULUI PRODUS Ulei de Măsline Extra Virgin Organic ANUL PRODUCȚIEI 100% 2017-2018 ȚARA Italia REGIUNE Calabria TERITORIU Colina Presila calabreză MEDIU Necontaminat și pur CULTIVARE Îngroparea substanțelor naturale: iarbă, favino (sovescio) COLECTARE Vibrator mecanic cu umbrelă EXTRACȚIE Extracție la rece (sub 27°) în termen de 24 de ore de la recoltare STOCARE Rezervoare din oțel inoxidabil CERTIFICARE Bio CERTIFICARE NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar "Carolea" UTILIZARE Crud pe salate, legume și supe Feluri principale Carne……..și pește Dieta Mediteraneană...
...Passata de prunillo este obținută din prelucrarea tipicului roșii pugliese, adânc înrădăcinată în tradiția teritoriului nostru. Culoarea intensă, gustul acru și aroma puternică ne permit să avem în cămară o bază excelentă pentru prepararea sosurilor atât pe bază de carne, cât și pe bază de pește. Greutate netă 290 gr.
Italia, Gussago
...AFFINARE 24 de luni în tonneaux de 5 hectolitri. NOTE DE DEGUSTARE Roșu granat, cu un nas exploziv și elegant, amintește de violete și impresionează prin mineralitatea sa pronunțată, alături de o prospețime și o plinătate bine echilibrate. ASOCIERI SUGERATE Excelent cu preparate pe bază de carne roșie și feluri de mâncare cu gătire îndelungată. TEMPERATURA DE SERVIRE 16-18 °C GRADUL DE ALCOL 14,50%...
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extra virgin cu fructe medii, cu tonuri erbacee și o notă de migdală verde. Potrivit pentru pește la cuptor, feluri principale, garnituri și carne roșie.
Italia, Conegliano
...Poate fi savurat atât în timpul aperitivelor, asociat cu focaccia sărată și biscuiți, cât și servit alături de feluri întâi pe bază de legume sau cu feluri principale de pește la grătar sau carne albă la cuptor.
Italia, Mesoraca
... specifice. Este lăsată la maturat timp de peste 80 de zile într-un mediu cu temperatură și umiditate controlată. Dacă este tăiată fin, se topește în gură. Recomandat pentru aperitive și ca ingredient de adăugat la feluri principale și pizza. Categorie: Mezeluri Calabrese GREUTATE: 500/500g Greutate: 0.550 kg Ingrediente: Carne porcină, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri: dextroză și zaharoză Antioxidanți: E301 Conservanți: E250-E252...
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în vase de inox la o temperatură de 18°C timp de 3 săptămâni. Maturare: păstrare „sur lies” în vase de inox timp de aproximativ 8 luni. Culoare: galben pai cu reflexe ușor verzi. Aromă: delicată și florală, bogată în note fructate care amintesc de măr și pară coaptă. Gust: sărat și plin, cu un final persistent. Gradul de alcool: ±13,5% Asociere gastronomică: excelent ca aperitiv; este indicat pentru antreuri, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Italia, Lauro
... ingredient foarte versatil și folosit pe scară largă în bucătărie, în special în cea siciliană, deoarece este capabil să ofere arome, mirosuri și senzații cu adevărat intrigante. Poate fi folosit pentru prepararea diverselor feluri de mâncare, atât dulci, cât și sărate, cum ar fi prăjituri, turroni, înghețate, feluri principale, preparate din pește și carne.
Italia, Brusaporto
...Panzerotti, ravioli, tortellini, tortelloni … Freschi primi este linia de produse de 500g care aduce tradiția pe masă și face fiecare ocazie specială. Disponibil și: - Ravioli cu carne 500g - Panzerotti cu dovleac 500g - Tortelloni cu ricotta și spanac 500g - Tortelloni bolognese 500g - Tortelloni cu prosciutto crudo 500g - Tortelloni cu carne 500g...
Italia, Maruggio
... strugurilor: Manuală Alcool: 14% - 15% Vol. Culoare: Roșu garnet profund, compact Buchet: Gem de afine, tamarind, note balsamice Gust: Plin și rotund cu aromă lungă Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Primele feluri de mâncare cu suc de carne, vânat, carne roșie la cuptor, brânzeturi maturate, ciuperci.
Italia, Taormina
... de la vulcanul Etna la teatrul antic, în timp ce sălile decorate cu fresce readuc la viață eleganța Siciliei din Gattopardo. Excelența și abilitatea bucătarului în prepararea unor feluri de mâncare unice, creative și foarte rafinate, precum și profesionalismul deosebit al personalului de servire fac din restaurant cel mai căutat de clienți și turiști. Feluri de mâncare din pește și specialități din carne ale tradiției siciliene sunt asociate cu cele mai bune etichete de vinuri naționale și internaționale.
SbraciaMole este o bracerie romană situată în quadrilatero Romano. Restaurantul oferă bucătărie tipică romană într-un mediu cald și primitor, punând la dispoziție un meniu variat, trasee culinare deosebite, antreuri, feluri principale și secundare atât din carne, cât și din pește, și personal întotdeauna amabil. Fiecare element evocă convivialitatea și tradiția culinară romană. Specialitatea...
Ristorante Rinascimento este un local care oferă clienților o gamă foarte variată de preparate legate de bucătăria mediteraneană, meniu vegan și vegetarian în inima Vigevano. Se prepară feluri de mâncare pe bază de carne și pește, precum și pizza delicioase, coapte în cuptor cu lemne și caracterizate prin ingrediente autentice și întotdeauna proaspete. Spațiul dispune, de asemenea, de un Lounge...
Italia, Coriano
Barul-restaurant Kontatto este locul ideal pentru o pauză de prânz rapidă și gustoasă. Bucătăria oferă în fiecare zi o selecție de trei feluri de mâncare principale și trei feluri secundare, mereu diferite, precum și salate și meniuri pentru angajați. La mic dejun nu lipsesc dulciurile delicioase, cu brioșe proaspete și diverse prăjituri. În weekend, se propune un meniu variat și savuros, bazat pe carne, pește și pizza. Prețuri convenabile și posibilitatea de convenții cu companiile din zonă.
Italia, San Donato Milanese
... timpul zilei oferă o selecție variată de feluri întâi și feluri principale, se transformă seara într-un punct de referință pentru iubitorii de carne. Restaurantul se află în San Donato Milanese, pe Via Agadir, 22, provincia Milano. Pentru mai multe informații sau pentru a rezerva o masă, puteți suna la numărul 335 8293775.
Specialități de primele feluri...
Italia, Rapallo
Suntem o companie artizanală. Produsează preparate gata de consum, (doar feluri principale și o supă minestrone cu 10 legume și adăugare de paste) sosuri de pește, ciuperci, carne, legume, amatriciana, pesto genovez, toate specialități liguriene. Lucrăm de asemenea cu rețete furnizate de client. În ciuda cererii mari de produse, continuăm să menținem sisteme de procesare artizanală, alături de procese de producție moderne. Din acest motiv, suntem capabili să oferim o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, cu un serviciu rapid și eficient.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play