Franța, Perpignan Cedex
... preparatele sărate: carne, pește, ouă, supe sau legume sote, gratinuri, prăjituri… Curry de miel, de pui, de pește… atâtea feluri delicioase de preparat cu acest amestec tipic. Curry-ul exprimă de asemenea foarte bine bogăția aromelor sale cu smântână, în supa de pește sau de midii, cu pești și crustacee, carne albă, cartofi, orez, paste, omlete, maioneză, ouă la cuptor. Se potrivește de asemenea perfect cu legumele sau fructele.
Franța, Levallois Perret
...Mentă este o plantă aromatică, erbacee, cu frunze verzi foarte parfumate. Utilizări ale mentei în bucătărie: În deserturi, parfumează înghețate, sorbeturi și diverse dulciuri. Combinația de mentă cu căpșuni și ciocolată este un deliciu! Aromatizează flanuri, salate de fructe, băuturi (ceai, mojito…) Menta parfumează nenumărate preparate, atât salate, cât și feluri de mâncare cu legume, cereale (tabbouleh) sau carne… Beneficiile mentei: Are proprietăți calmante, anestezice sau analgezice.
Franța, Auxerre
...Vinificare Recoltare manuală. Dezgropare parțială. Macerare de 28 până la 35 de zile cu controlul temperaturilor (între 26° și 30°). Presare pneumatică la presiune joasă (sub 1 bar). Îmbătrânire de 18 până la 24 de luni în cuve de beton. Îmbuteliere realizată de noi, în cramele noastre. Îmbătrânire în sticle, 6 luni înainte de comercializare. Acord met-vin feluri de mâncare picante, carne roșie...
Franța, Rungis Cedex
...O gamă studiată pentru a optimiza timpii dumneavoastră de pregătire! Fie că este vorba despre foie gras crude sau semi-cuite, produse din mare și carne gătită selectate cu grijă, până la produse de catering, aperitive, feluri principale și deserturi gata de servit, selecția noastră vă oferă o paletă largă de posibilități.
Franța, Castelnaudary
... nostru. Foie gras, boudin, magret de canard... Dar mai ales, celebrul nostru cassoulet, pregătit conform tradiției familiale cu fasole albă de Castelnaudary și carne de la producători regionali. Suntem disponibili pentru orice informații suplimentare despre produsele noastre. La "Le Coustelous", familia este în centrul conservelor noastre și suntem mândri să împărtășim pasiunea noastră pentru gastronomia din Sud-Ouest cu dumneavoastră. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați!
Franța, Saint-jean-d'ardieres
... provenite dintr-un singur soi, gamay noir cu suc alb. Aceste crame, ușor de degustat, se potrivesc de minune cu diferite tipuri de preparate. De la preparate crude sau gătite, la feluri de mâncare de bistrou sau de bucătărie fuzionată, inclusiv carne roșie sau albă, fructe de pădure, brânzeturi și preparate picante. Orice poftă gourmet este binevenită, este ocazia perfectă pentru a degusta unul dintre vinurile lor MODE, CLASSIC sau CHIC, în funcție de inspirația momentului.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play