Italia, Santa Maria Di Sala
... experiență de nivel maxim. Produse comercializate: o gamă largă de produse pentru igiena fermei și a vacilor dumneavoastră, produse și piese de schimb pentru instalația de mulgere, sisteme de ventilație și destratificare a aerului, produse pentru zootehnie în general. Rezervoare de răcire a laptelui de la 100 la 18000 litri, camere frigorifice pentru carne, maturarea brânzeturilor, legume. Toate produsele comercializate sunt instalate și furnizate cu serviciu de asistență direct de la noi.
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
... și automate, Niditrici, Farfallatrici, Mașini pentru Orecchiette și Trofie etc. ... De asemenea, suntem capabili să deschidem magazine și laboratoare complete pentru paste proaspete; precum și să ne deplasăm la fața locului pentru instalare și instruire cu rețete pentru cei mai puțin experimentați (cu o mare varietate de umpluturi, de la cele clasice de carne, la ricotta, ierburi, somon etc.), provenind din peste douăzeci de ani de experiență ca producători de paste și ravioli.
Vânzare cu amănuntul de carne de bovine. Familia Gatti, încă din sfârșitul anilor 1800, se dedică cu pasiune cultivării câmpurilor și creșterii animalelor. În 1979 se înființează actuala agrozootecnică, din care, în 1998, ia naștere PIO BOVE, marcă înregistrată de calitate garantată și pionier al lanțului scurt. Produse: carne de porc, mezeluri locale, fructe de sezon, legume de sezon, ouă proaspete.
Italia, Langhirano
... din Langhirano. Întregul proces permite oferirea pe piață a unui produs cu standarde calitative ridicate. Toate produsele din carne de la Monica & Grossi sunt lipsite de alergeni, OGM și pot fi savurate de consumatorii celiaci. Pe piață, produsele din carne sunt prezentate cu diverse branduri care identifică tipologia produsului sub marca Monica & Grossi.
Creșterea și comercializarea vânatului viu. Fazani din varietățile Mongolia, Tenebroso, Chinezesc, Pernici roșii, Starna italică, coturnici, prepelițe de zbor și prepelițe de carne, iepuri europeni comuni, iepuri sălbatici. Posibilitate de livrare cu mijloace proprii.
Exploatare de tip vacă-vițel - îngrășarea vițeilor de înaltă calitate din cele mai bune rase de carne (Limousine - Charolaise și încrucișări F2). Producție proprie de materii prime BIO pentru finisare - furnizare de carne.
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
De șaizeci de ani, Caseificio și Salumificio Pieragnoli Nilo activează în domeniul gastronomiei de înaltă calitate, aducând pe masa ta produse autentice și naturale, rezultatul unei lungi tradiții artizanale toscane și italiene. Compania a fost înființată în 1949, când, după mulți ani dedicați creșterii animalelor pe colinele din Val di Bisenzio, Nilo Pieragnoli decide să înceapă o activitate de p...
Italia, Casalnuovo Di Napoli
Italia, Cinisello Balsamo
PERCIN DONER SRL este o realitate consolidată în domeniul producției și distribuției de kebab în Italia. De generații, prelucrarea kebab-ului reprezintă misiunea noastră, o artă pe care o facem cu pasiune, dedicare și o atenție extremă pentru a garanta constant un produs de înaltă calitate partenerilor noștri. Compania se caracterizează prin utilizarea exclusivă a cărnii selectate și prin interpre...
Salumificio Sant'orso se află în Calltreno, în provincia Vicenza, la poalele platoului Asiago. Produciem salamuri fără OMG, fără derivate din lapte, fără gluten, fără alergeni. Produția noastră constă într-o gamă completă de salamuri dulci și picante, precum și într-o selecție variată de pancete crude și fierte, toate ambalate pentru o utilizare mai eficientă. Vă invităm să vizitați site-ul nostru...
Italia, Campo Calabro
Salumi della Benedetto s.r.l. celebrează calitatea, însoțind-o cu arome și gusturi tipice ale țării grecilor din Calabria, parfumurile de ruta, fenicul și ardeiul roșu iute care, zdrobit energic în mari mojaruri, completează opera gustului. Procesul de maturare îndelungată, ales în cele din urmă pentru a proteja sănătatea clienților, facilitează și păstrează excelența caracteristicilor fizice și o...
Italia, Verucchio
Astăzi, compania produce o gamă foarte variată de mașini pentru prelucrarea cărnii și a pastelor, mașini pentru curățare, tăiere, gătire, conservare, în multe modele diferite care satisfac nevoile atât ale restaurantelor mari, cât și ale celor mici, dar și ale barurilor, fast-food-urilor și ale oricui caută, pentru activitatea sa, produse de vârf, eficiente, practice și ușor de întreținut. FIMAR e...
Italia, Cavour
Italcarni spa este specializată în producția de preparate din carne proaspete și congelate, precum și produse dietetice fără gluten. Specialitățile sunt italiene, în special siciliene. Produse autentice, preparate cu ingrediente de înaltă calitate.
Italia, Torre De Passeri
Producția industrială de carne italiană - Miel, Oaie, Capră, Arrosticini, Porc, Mezeluri - Certificare Halal Italia...
De 40 de ani, Latteria Sociale Sant'Angelo este specializată în producția brânzei Grana. Secretul bunătății brânzeturilor constă în alegerea atentă a laptelui, care este de calitate excelentă și cu proveniență sigură, respectând normele igienico-sanitare și în evoluția tehnologică continuă a departamentului de producție. Pe lângă producție, Latteria Sociale Sant'Angelo comercializează, în Italia, ...
... la rece (sub 27°) în termen de 24 de ore de la recoltare STOCARE Rezervoare din oțel inoxidabil CERTIFICARE Bio CERTIFICARE NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar „Carolea” UTILIZARE Crud pe salate, leguminoase și supe Feluri principale Carne……..și pește Dieta Mediteraneană...
... ambalaj pentru GDO, foi pentru cannoli și eclere, fructe martorana, pastă regală, migdale trufate etc. Mâncăruri gata preparate în porții individuale și tăvi. Preparatele din pește și carne. Producție cu certificare Halal, vegană și fără gluten. Exportăm în diverse colțuri ale lumii.
Italia, Fiesso D'artico
Comerț en-gros cu sacrificarea cărnii de porc...
Italia, Villa D'ogna
Uzina de procesare a cărnii Aut. San. 2842 S/p Az. Certificată ISO 9001:2000...
Deschis pentru public joi după-amiază, vineri, sâmbătă.
Italia, Medesano
Producția de bacon...
Italia, Sambuca Val Di Pesa
companie înființată în 1959 de Guido Corti și acum la a patra generație, situată în inima Chianti-ului florentin, producem orice tip de salam, șuncă, cârnați și blocuri de șuncă destinate pieței noastre principale, feliile ambalate pentru distribuția mare și suntem, de asemenea, dispuși să realizăm lucrări la comandă.
Italia, Lazise
Industria mezelurilor...
Italia, Borgo San Dalmazzo
Ciuperci, trufe și specialități alimentare...
Italia, Tv
... AISI 304, atât în componentele structurale interne, cât și în toate părțile vizibile extern. Chef este un produs de concepție profesională, potrivit pentru cei care doresc să gătească foarte frecvent, la prânz și/sau la cină, nu doar în weekend, așa cum fac de obicei cei care folosesc grătarul tradițional. Simplitatea și rapiditatea cu care se pot pregăti preparate delicioase din: carne, pește...
Italia, Termeno
... liniilor directoare pentru import în Rusia și Canada. De asemenea, avem o linie gourmet cu carne de porc exclusiv italiană, produsă strict conform metodelor și rețetelor tradiționale pentru magazinele de delicatese și pentru toți cei care caută produse speciale.
Italia, Imperia
... distinge prin gustul său delicat și plăcut fructat. Se potrivește perfect cu toate preparatele din bucătăria mediteraneană și cu dietele alimentare, în special crude în salate sau cu legume. Savuros și delicios parfumat, L'Olio di Cannelle evidențiază foarte bine gustul preparatelor în sosuri, dressinguri și cu toate tipurile de carne sau pește.
Italia, Rimini
...supermarketuri, delicatese, rotiserii, take away. Forța FAMA INDUSTRIE constă în oferirea clienților diferite tipuri de mașini, diversificate în funcție de utilizare - mașini de tocat carne, răzătoare, feliatoare, paseuri de roșii, tăietoare de legume, tăietoare de mozzarella - de diverse dimensiuni și capacități.
Italia, Vicchio
...La Cooperativa Agricolă Il Forteto del Mugello, produce și vinde către marii distribuitori produse tipice din regiunea toscană, cum ar fi brânzeturi și carne Chianina. Carnea vândută este IGP. Brânzăria este definită ca "inima companiei" și procesează brânzeturile respectând tradițiile vechi, dar cu ajutorul tehnologiilor de vârf. Laptele folosit este exclusiv italian: cel de oaie provine de la...
...Suntem de peste 30 de ani în "lumea congelată" și ne ocupăm cu procesarea produselor alimentare, bazate în principal pe pește, dar și pe brânză, legume și carne. Ne-am născut ca furnizori ai brandului FINDUS pentru industria peștelui și apoi ne-am dezvoltat propriile branduri și produse, creând o rețea de vânzări care deservește canalul supermarketurilor și cateringul de masă. Ne specializăm în...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play