Italia, Marmirolo
...W: 280 ÷ 300. Făină de grâu moale cu rafinare redusă, cu germeni de grâu Mantograno (100% vital, 100% din lanțul italian), oferă un concentrat de nutrienți perfect pentru o piață din ce în ce mai atentă la calitățile sănătoase ale alimentelor. Ideale pentru un produs ușor și alveolat. Le Anniversario, născute cu un an înainte de sărbătorirea a 90 de ani, interpretează memoria, istoria și know-how-ul morii noastre prin intermediul centrului de cercetare. Anniversario CUORE este ideal pentru aluaturi cu dospire medie. 25 KG...
Italia, Forlì
...Făina de Linte Roșie BIO este o făină de legume certificată Ecologică. Spre deosebire de făina obișnuită de grâu și de alte tipuri de făină, cum ar fi făina de spelt, nu conține gluten. În plus, are un conținut proteic mai mare comparativ cu făinurile din cereale. Are beneficiul de a îmbogăți aluatul obișnuit pe bază de făinuri din cereale cu substanțe nutritive utile, cum ar fi proteinele...
Italia, Albano Laziale
Pinsa Romana este un preparat bogat în istorie, ale cărui origini datează din Roma Antică. Revizuirea rețetei a făcut ca acest produs să fie unic în felul său: aluatul este compus dintr-un amestec de făinuri, precum grâu, orez și soia, cu un procent ridicat de apă, maia și fără adăugarea de aditivi și conservanți. Principalele caracteristici sunt: - forma ovală - fragilitatea marginii crocante - digestibilitate ridicată obținută datorită fermentației de 48-72h Proiectul Pinsa 2.0 își propune să realizeze un produs al tradiției într-o cheie modernă, accesibil tuturor!
... o gamă largă de produse artizanale tipice pugliese, lucrate manual, folosind făinuri selectate din grâu 100% puglez și fără OMG, coapte în cuptor cu lemne. Gastronomia din Gargano este delicioasă și savuroasă, pe lângă faptul că este autentică și simplă. Există o mulțime de opțiuni între preparatele tradiționale și produsele tipice ale locului. Unul dintre produsele de bază pe mesele pugliese...
... și a produsului finit. Controalele se împart în trei tipuri în funcție de domeniul de analiză: chimico-fizic, reologic și microbiologic. Avem o gamă largă de produse, de la făinuri de grâu moale, până la comercializarea de măcinate din alte cereale sau mixuri cu o prelucrare clasică și naturală. Pe baza unei experiențe de mai mulți ani, selectăm și achiziționăm diferite tipuri de grâu în funcție de necesitățile pieței și principiile de calitate.
Italia, Medicina
Producători de Couscous BIO și convențional, realizat exclusiv din făinuri rafinate sau integrale de cereale (grâu dur, porumb, orez, hrișcă, Kamut, speltă, orz, mei) și făinuri de leguminoase (năut și linte, în special) și quinoa, în rețete cu ingrediente unice sau mixte. Certificați ca Producători Biologici de către Organismul CCPB, avem de asemenea certificările BRC și IFS, eliberate de TÜV. Ambalaje: Big Bag de 1 tonă, saci din hârtie de 20 și 5 kg, sau în celofan de 250 g, 500 g, 1 kg - la cerere, și cu eticheta furnizată de Client.
Italia, Zafferana Etnea
Compania, înființată în 1950 de Giuseppe Russo, este specializată în comercializarea diverselor tipuri de făinuri alimentare (făină de grâu dur, făină dublu zero, făină integrală, făină de soia, făină din 5 cereale, făină pentru pâine arabă, făină organică și făină fără gluten) și produse alimentare (ciuperci, piureuri de roșii, susan și îmbunătățitoare). Exclusivist al celor mai bune făinuri...
Italia, Passerano Marmorito
Producția de făinuri alimentare din grâu moale și porumb...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play