Italia, Marmirolo
...Amestec de făină de grâu moale tip '1' cu rafinare scăzută, semolă de orez, făină de soia prăjită cu un putere mare de absorbție (amestecul absoarbe peste 80% apă). Fermentare naturală cu maia în amestec. Este ideal pentru producția de pizza românească, alveolată, crocantă și ușoară, cu un gust delicat, ideal pentru a evidenția garnitura și aroma. 10 KG...
Italia, altamura
...Le basi pentru pizza sunt obținute din prelucrarea unui aluat cu ingrediente simple și puține: semolă de grâu dur măcinată, făină de cartofi, lecitină de soia, ulei de măsline extravirgin, sare, drojdie de bere, apă. Conține gluten, soia. Pizza este simplu de preparat și de condimentat cu un număr de condimente limitat doar de imaginație. Forma este rotundă, lucrată manual și de înaltă calitate...
... clasică care tinde să se usuce imediat după gătire. Toate referințele noastre pornesc de la o bază compusă din: lapte, ouă, făină, sare, piper, precum și slănină pentru a îmbunătăți foițarea. Din bazele noastre de Crefole foițate, pregătim diverse referințe: Crefole foițate integrale, Crepole cu aluat de mămăligă, Crefole foițate integrale, Crefole foițate din spelt. Din acestea se nasc și gustările noastre delicioase: Crefolini și Crepolini.
Italia, Catania
...Selecție de făini produse de Mulino Denti. Făini cu diferite caracteristici pentru diverse nevoi. Aluat fraged, produse de patiserie și mic dejun, produse mari dospite. Făină pentru pizza napolitană.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play