Italia, Marmirolo
...Amestec de făină de grâu moale tip '1' cu rafinare scăzută, semolă de orez, făină de soia prăjită cu un putere mare de absorbție (amestecul absoarbe peste 80% apă). Fermentare naturală cu maia în amestec. Este ideal pentru producția de pizza românească, alveolată, crocantă și ușoară, cu un gust delicat, ideal pentru a evidenția garnitura și aroma. 10 KG...
Țările de Jos, Amstelveen
... mai bune ingrediente. Toate sunt 100 % naturale, 100 % fără OMG și fără grăsimi trans. Chiar și pentru aluatul nostru de pizza în stil american? Da, desigur. Făină, apă, sare, drojdie, ulei de soia și zahăr – mai mult decât aceste șase ingrediente magice nu avem nevoie pentru o experiență de pizza demnă de New York. Datorită structurii de pâine, feliile de pizza nu sunt doar ușor de pliat, ci și păstrează căldura. Prin urmare, pizzele cu o bază din aluat American sunt excelente pentru livrare.
Slovacia, Košice
...Făina de pizza Gyermelyi 1kg este o făină de calitate superioară, special concepută pentru a crea crusta perfectă de pizza. Cu textura sa fină și conținutul ridicat de gluten, această făină asigură o crustă ușoară și crocantă, care este atât delicioasă, cât și satisfăcătoare. Indiferent dacă ești un bucătar profesionist sau un bucătar de acasă, făina de pizza Gyermelyi oferă fundația ideală...
Franța, Perriers-Sur-Andelle
...Petrin monophasat (220 V) Capacitate de Pâine: 25 Kg Capacitate de Făină: 15 Kg de Făină Capacitate de cuvă: 30L Tensiune: 230V / 50 Hz / 1ph Putere: 1.1 Kw Tablo de comandă digital Comenzi automate sau manuale Grilaj de protecție inox ridicabil Role antideformare de cuvă Picioare antivibrații Anul fabricației: 2012 Număr de serie: 002...
Belgia, Anderlecht
...2 viteze Minută digitală programabilă (Max 30 min) Crocodul de agitare este turnat dintr-o singură bucată Mixerul poate termina un aluat în 15 minute Special conceput pentru un aluat de calitate profesională Ideal pentru brutării, pizzerii și fabrici alimentare Transmisie prin curea Tri 400 V Max. făină (kg): 75 Referință: PM120 Marcă: Afi Collin-Lucy Greutate netă (kg): 670 Dimensiune în MM (LxPxH): 1240 x 780 x 1500 Putere (kW): 3,7/7,5 Volum interior: 120...
Țările de Jos, Oudeschild
...Tip: Făină universală Finență (%): 100 Tip de procesare: Măcinare Fabricată din: Grâu Aditivi: Nu Fără conservanți, chimicale sau decoloranți Această făină de grâu este măcinată fin Perfectă pentru pâini, prăjituri, aluat de pizza și multe altele Gust și textură incomparabile...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Făina de grâu dur poate fi folosită pentru a face paste de înaltă calitate de grup A. De asemenea, servește ca un aditiv în coacere și este utilizată în producția de produse semifinite (găluște, khinkali etc.), pizza, clătite și în patiserie. Adăugarea a 20-50% făină de grâu dur în aluat va ajuta la reducerea lipiciosului și va oferi o culoare excelentă. De asemenea, poți folosi această făină ca înlocuitor pentru ouă. Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 500 g...
Italia, altamura
...Le basi pentru pizza sunt obținute din prelucrarea unui aluat cu ingrediente simple și puține: semolă de grâu dur măcinată, făină de cartofi, lecitină de soia, ulei de măsline extravirgin, sare, drojdie de bere, apă. Conține gluten, soia. Pizza este simplu de preparat și de condimentat cu un număr de condimente limitat doar de imaginație. Forma este rotundă, lucrată manual și de înaltă calitate...
Franța, Olivet
...Făina specială pentru pizza tip 00 este foarte bogată în gluten și permite obținerea unui aluat elastic, foarte ușor de întins.
... clasică care tinde să se usuce imediat după gătire. Toate referințele noastre pornesc de la o bază compusă din: lapte, ouă, făină, sare, piper, precum și slănină pentru a îmbunătăți foițarea. Din bazele noastre de Crefole foițate, pregătim diverse referințe: Crefole foițate integrale, Crepole cu aluat de mămăligă, Crefole foițate integrale, Crefole foițate din spelt. Din acestea se nasc și gustările noastre delicioase: Crefolini și Crepolini.
Germania, Badenweiler
...Amestec de făină de orez pentru aluaturi cu drojdie, cum ar fi pâine, chifle și aluat pentru pizza...
Franța, Le Plessis Trevise
...Acest mixer este un aparat versatil care vă va însoți în preparatele pe bază de făină, sosuri, carne... Este perfect adaptat pentru utilizarea în brutării, patiserii, măcelării, pizzerii, catering, restaurante, deoarece poate frământa atât aluatul moale, cât și amestecurile de aluat tare, cum ar fi pizza și pâinea. Avantajele acestui produs: - Ușor de curățat - Aparat din inox complet - Adaptat pentru utilizare profesională...
Țările de Jos, Venlo
...Grâul dur este o varietate de grâu de primăvară care este de obicei măcinată în semolă și folosită pentru a face paste. De asemenea, poate fi măcinată într-o făină mai fină și folosită pentru a face pâine sau aluat pentru pizza.
Italia, Catania
...Selecție de făini produse de Mulino Denti. Făini cu diferite caracteristici pentru diverse nevoi. Aluat fraged, produse de patiserie și mic dejun, produse mari dospite. Făină pentru pizza napolitană.
Turcia, Umraniye Istanbul
... clasice cu plăci - Cuptoare modulare cu plăci - Cuptoare pe bază de piatră - Cuptoare cu convecție - Cuptoare hibride cu convecție - Cuptoare pentru pizza Echipamente pentru procesarea și manipularea aluatului: - Mașini pentru cântărirea aluatului - Mașini de împărțit aluatul - Divizori automați de aluat - Divizori volumetrici de aluat - Divizori hidraulici de aluat - Mașini de tăiat tip...
Germania, Waldstetten
... regulile și arta meșteșugului alimentar. Aceasta începe încă de la compunerea aluatului nostru de pizza dintr-un aluat pre-fermentat și un aluat proaspăt adăugat ulterior, cărora – complet „nemodern” – li se oferă câte o zi întreagă de odihnă, deoarece gustul și plăcerea de a mânca nu se supun rapidității producției pe bandă. Că făina noastră provine dintr-o moară artizanală este de la sine...
Franța, Lomme
... asupra caracteristicilor produsului. • PRODUS: Alegeți mai întâi produsul pe care îl doriți. Fie că este vorba de pâine, un produs de snack sau aluat pentru pizza, avem o gamă largă de concepte pe care le puteți personaliza ulterior. • FARINĂ: Alegeți o făină de grâu pentru un gust ușor sau o făină din cereale originale pentru mai mult caracter. Selectați tipul de făină cel mai potrivit pentru...
Turcia, Istanbul
... mai multe niveluri (Matador)- Cuptor electric- Cuptor cu convecție- Cuptor cu convecție pentru pizza- Cuptor tunel- Cuptor mobilMașini pentru procesarea aluatului:- Mașină de împărțit aluat volumetric- Mașină de rotunjit aluatul- Mașină intermediară pentru fermentarea aluatului- Mașină de modelat aluatul lungMașini pentru frământarea aluatului:- Mixer spiral automat cu bol fix- Mixer spiral automat cu bol detașabil- Ridicare automată a bolului - Mixer planetar- Mașină de frământat aluatul, Mașină de feliat pâinea- Mașină de cernut făina, Unitate de climatizare...
... răsturnat -REALIZAREA ALUATULUI Divizoare de aluat, rotitoare, fermentatoare și formatoare -UNITĂȚI DE FERMENTARE Unități de fermentare finală și sisteme climatice - cuptoare Cuptoare rotative, cuptoare cu mai multe niveluri, cuptoare electrice, cuptoare cu convecție, cuptoare de tip conveior pentru pizza -CUPTOARE INDUSTRIALE Cuptoare de tip tunel - SISTEME DE RĂCIRE -LINII Fabrici de...
... acordă atât calității, cât și igienei, SuperFresh a devenit brandul generic al sectorului. Cu alte cuvinte, consumatorii turci au fost introduși pentru prima dată în numeroase produse, de la legume congelate la pizza congelată și mille-feuille și aluat de patiserie până la porumb conservat, prin intermediul brandului SuperFresh. Kerevitaș desfășoară producția conform standardelor mondiale și a obținut certificarea HACCP (siguranța alimentelor) și TSE-ISO-9000 (sistem de calitate) în recunoașterea acestui lucru.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play