...Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și de gust destul de bogat. Datorită celor 48 de ore de fermentație naturală, cu această cafea putem savura atât note dulci de ciocolată cu lapte și caramel, cât și note mai fructate de portocală și măr verde. O combinație explozivă care se menține întotdeauna echilibrată cu o aciditate medie. Localitate: Corquin, Copan Finca: Carlos Estevez Mejia Altitudine: 1450 – 1550 msm Varietate: Red Catuai Proces: Fermentație Anaerobică 48 ore Profil organoleptic: Portocală, ciocolată albă, măr verde și caramel...
Italia, MILANO
... praf degresat, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă vanilină), granulație de biscuiți Pan di Stelle 2% [făină de grâu, zahăr, ulei de floarea-soarelui, unt, lapte proaspăt pasteurizat de înaltă calitate, cacao, ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de vanilie, emulgator: lecitină de soia), ouă proaspete, miere, alune, amidon de grâu, agenți de dospire...
Italia, Montoro
...Castane decojite natural Castane cu decojire naturală Cutie cu 6 borcane Pachet de 6 recipiente Greutate netă 420g Ref:0701030 EAN:8034125101108...
Italia, Monterotondo
... energizante, numite „tonic-adaptogene”: maca ar avea, de fapt, capacitatea de a crește rezistența organismului la oboseala fizică și la stresul mental. Solubilă și cu un gust caracteristic picant, este potrivită pentru utilizarea în aluaturi și preparate atât dulci, cât și sărate, de la produse de panificație la paste, de la ciocolată la înghețată artizanală.
Italia, Palagianello
...Pentru așteptările care îndeplinesc nevoile gastronomiei, vizând Patiserie, Înghețată, Pâine, Ciocolată, inspirate de know-how-ul pentru dezvoltarea internațională. Există mai mult de 100 de varietăți de arbori de vanilie, dar doar 3 mari oferă păstăi aromatice. Pompona: mai puțin de 1% din producția mondială, aromele lor nu sunt foarte populare pentru aplicații alimentare. Prezentă în Mexic, PNG...
Italia, Torino
...%, cu un aromă excelentă, nutrienți și funcționalitate. Pulberea de căpșuni pentru uz alimentar poate înlocui aromele artificiale, coloranții, îndulcitorii și adaugă un gust și o culoare naturală de căpșună produselor. Disponibilă atât în variantă organică, cât și convențională, pulberea noastră de căpșuni se îmbină cu alte arome, evidențiindu-se prin intensificarea culorii produselor finale. În plus, este potrivită pentru a fi adăugată la diverse produse precum prăjituri, bomboane, ciocolată, înghețată, smoothie-uri și formulări pentru băuturi.
...Produs artizanal de patiserie fără gluten. Un dulce gustos, dospit, pe bază de făină de cartofi, zahăr, amidon de porumb, cacao slabă, uleiuri vegetale și unt. Gustându-l, veți putea recunoaște aromele de caramel, fructe cu coajă lemnoasă și condimente, datorită unei preparări atente și riguroase care păstrează complexitatea aromatică naturală a cacao-ului de calitate. Disponibil în porții practice de 35g cu forme de hârtie, ideale pentru a fi luate mereu cu sine pentru o pauză bogată și delicioasă.
Italia, Cinto Caomaggiore
...Perne de ambalare, perne pentru cutii de ciocolată, tăvi pentru ciocolată, calendare de Advent și perne personalizate cu feronerie, hârtie rezistentă la grăsime și siliconată pentru ambalarea produselor de panificație, hârtie naturală pentru produse lactate, hârtie de ambalare personalizabilă pentru alimente proaspete, hârtie cerată pentru brânzeturi și salam, ambalaje ecologice și reciclabile, hârtie acoperită cu bi-mat, hârtie ondulată, ambalaje flexibile personalizate pentru industria auto și industrială. Tăieturi, tăieturi cu matriță și accesorii în forme personalizate.
Italia, Marciano Della Chiana
... roșu rubiniu. Datorită gustului suculent și plin, este perfect de consumat singur sau cu ciocolată. Se potrivește excelent cu brânzeturi maturate. Format: 0,5 lt. Tip de vin: Pasit. An: 2019. Țară: Italia. Regiune: Toscana. Strugure: 100% Aleatico. Maturare: 6 luni în butoaie mici de lemn - 6 luni în sticlă. Culoare: Roșu rubiniu intens. Aromă: Căpșună, Prună, Trandafir sălbatic. Temperatură: 12° C. Ideal cu: Ciocolată, brânzeturi maturate.
CELE MAI VARIATE ALEGERI? DE MARMURI ȘI GRANITE PREȚIOASE LABORATORUL NOSTRU? ROZ EGEU - CER ALBASTRU? ROȘU FRANȚA - ROȘU IMPERIU? GALBEN SIENA - NEGRU PORTORO? NEGRU DIN BELGIA - AFION? ROZ PORTUGALIA DIN TOATE? NUANȚELE? ONICE VERZI, ROZ, PORTOCALII? MARMURI ALBE FĂRĂ VENATURI? VERDE GUATEMALA, CIOCOLATĂ,? VERDE PĂDURE ȘI MARO EXPOSITIA NOASTRĂ: ? AZUL MACAUBA - ALBASTRU BAHIA? JUPARANĂ - GALBEN? ROȘU RUBIN - ROȘU BALMORAL? NEGRU ABSOLUT - NEGRU AFRICA? GRANITE ROZ - GRANITE GRI? GRANITE VERZI - KASHMIR...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play