...Preparatele Artizanale. Calitate certificată superioară. Feluri de mâncare principale și secundare în porții de 300 gr. și tăvi de 2,5 kg. Referințe diverse, paste proaspete congelate de cea mai bună calitate, clasice și umplute cu carne și pește. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci etc. Realizăm ambalaje personalizate pentru linii aeriene, hoteluri, nave de croazieră etc.
...Guanciale maturat, realizat din cea mai bună carne proaspătă italiană certificată. Perfect pentru cele mai bune paste amatriciana, carbonara și gricia. Maturat timp de cel puțin 2880 de ore pentru a oferi cel mai bun gust preparatelor tale. Unic și de neuitat.
Italia, Treviso
...Salume obținut din partea anatomică a burticii de vită, este sărat pentru o perioadă scurtă de timp, apoi este spălat cu apă curentă, condimentat cu piper și arome naturale, maturat și afumat în mod natural. INGREDIENTE: carne de vită certificată halal, sare, piper (dulce sau iute). Conservanți E 250, E 252, E 300, condimente și arome naturale. CARACTERISTICI: fără lactoză și alte derivate din...
Italia, Rocca Grimalda
...Suntem specializați în carne la grătar și avem întotdeauna o gamă largă de fripturi fiorentine, tomahawk, filete și hamburgeri. Folosim un cuptor artizanal spaniol numit Josper, care, cu cărbune de lemn de stejar, oferă alimentelor o gătire perfectă și o ușoară afumare, făcând carnea noastră delicioasă. În sezonul estival, se mănâncă în aer liber, în verdeața amplului nostru dehore și avem un parcaj foarte mare rezervat. Veniți să ne vizitați, cu siguranță veți fi mulțumiți.
Italia, Termeno
...în provincia Bolzano, într-un complex propriu care se întinde pe aproximativ 10.000 de metri pătrați, dintre care aproximativ 6.000 de metri pătrați sunt echipați cu cele mai avansate tehnologii din domeniu. Compania are aproximativ 20 de angajați și este, de asemenea, certificată IFS, având un sistem de control strict conform HACCP. Suntem certificați pentru a produce produsele noastre conform...
Italia, Mariano Comense
Restaurantul la Piemontese oferă clienților doar cele mai bune carne piemontese, certificată riguros de consorțiul CO AL VI și servită după un lung proces de maturare. Propunem o bucătărie inovatoare, cu preparate de primă și secundă caracterizate prin combinații inedite și preparate pe loc pentru a garanta întotdeauna cea mai mare prospețime. Carnea noastră (filet, roastbeef, diafragmă, coaste...
Italia, San Demetrio Corone
Mezeluri din Porc Pur COMPANIE CERTIFICATĂ: ISO 9001:2000 și IFS...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play