...Chiftelele sunt preparate din carne de vită provenită din agricultură ecologică, certificată 100% mușchi. Măcinare „grosieră” care respectă cât mai mult structura cărnii.
Greutate: 10x4x100g...
...Propunem carne de vită congelată de calitate superioară, de grad A, Halal.
Origine Brazilia. Fabrica certificată ISO + CE. Achiziție sigură. Producător direct, fără intermediari.
În catalogul nostru puteți găsi întreaga gamă de părți de vită congelată: coaste de spate, vârf de bilă, friptură din vârf de bilă, carcasă de vită, coaste scurte cu os din chuck, plăci scurte cu os, friptură cu os din...
... eliberat de DDPP din Rhône, conform legii în vigoare.
3 puncte cheie:
- Rețete artizanale
Am avut grijă să regăsim rețetele originale și ne pasă să le redăm viață și să le perpetuăm.
- Carne în special locală
Toată carnea noastră certificată BIO provine din regiunea Auvergne-Rhône-Alpes sau din departamentele învecinate.
- Ingrediente naturale
Toate produsele noastre sunt certificate BIO și fabricate fără nitriți, fără conservanți sau coloranți, și ambalate în intestine naturale de porc sau vită.
... organizație a MAILLTUB este certificată ISO 9001 și ISO 13485.
Oferim tricoturi medicale pentru utilizare în ortopedie, în trusele operatorii, șnururi elastice pentru confecționarea măștilor chirurgicale. Pentru sectorul agro-alimentar, tricoturile noastre sunt certificate conform normelor alimentare și sunt utilizate pentru ambalarea carcaselor de carne sau în timpul proceselor de gătire a mezelurilor (mâneci pentru șuncă).
Este posibil ca tricotul pe care îl căutați să nu existe încă, dar putem să vi-l creăm!
...Suntem producători / fabricanți de pulpă, carne și bucăți de pește (somon, cod, loc) pe care le congelăm în blocuri industriale. Producția noastră anuală este de aproximativ 4000 de tone de produse congelate. Fabrica noastră, situată în Boulogne/Mer, este certificată BRC, BIO și MSC.
...², umplut cu paie.
Producția de carne de vită din Valea SEINE este certificată Agricultura Biologică de ECOCERT. Animalele pășunează cât mai mult pe pășunile Natura 2000 ale exploatării. Iarba de acolo este fără egal datorită caracterului umed al mlaștinilor.
Animalele sunt încrucișate blond de Aquitaine, normand și montbéliard pentru a obține un grăsime fină, o carne marmorată și animale rustice...
... răspund nevoilor specifice ale industriei, ale restaurantelor de tip take-away și ale magazinelor mari și medii. Sosurile noastre pot fi colorate sau neutre, fluide sau groase, dulci sau picante, calde sau reci, sau pur și simplu marinade. Cu laboratorul nostru de înaltă tehnologie, suntem în căutare constantă de a crea produse al căror calitate și gust să satisfacă consumatorii. Fabrica noastră este certificată IFS superior și, din 2014, BRC, ceea ce facilitează parteneriatele noastre cu piețele externe.