...Monorigine 100% Arabica din Honduras – Prăjire Ușoară
Povestea lui Carlos și succesul Microloturilor de producție de cafea arabica în Honduras
Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și gustativ destul de bogat. Datorită fermentației naturale timp de 48 de ore, cu această cafea putem savura atât notele dulci de ciocolată cu lapte și caramel, cât și cele mai fructate de portocală și măr verde. Un amestec exploziv care rămâne întotdeauna echilibrat cu o aciditate medie.
...Produs în luna aprilie, este un miere care
cristalizează. În stare lichidă, de aproape
incolor la galben pai; cristalizând,
asumă o nuanță care uneori trece în
alb perlat, alteori în bej deschis. Parfumul său
caracteristic, proaspăt și floral,
amintește de florile de zagar. Aroma este fructată, de
intensitate medie și la degustare este destul de
persistență.
ABBINAMENTI
Îndulcitor plăcut pentru...
... minimum consumul de plastic, avem capsulele noastre de cafea Cortese compostabile ESE 44 mm, ambalate în Doypack de 25 de bucăți.
Datorită pachetelor doypack, consumul de plastic este redus cu 65% comparativ cu ambalarea fiecărei capsule în parte.
Acest nou ambalaj a fost conceput pentru toți acei clienți care doresc un produs foarte proaspăt, deoarece capsulele sunt produse și apoi ambalate în momentul comenzii.
MISCELA: DECAFFEINATO...
...Caffe proaspăt și aromatic cu un gust de fundal condimentat. Savurează amestecul unic al unui cafea cremoasă, dar plină de corp.
Tipologia de boabe: 100% Arabica Origine: Brazilia
Profilul de prăjire: prăjire ușoară/medie
Vândut în pungi de 1 Kg - Carton cu 8 pachete de 8Kg...
...O amestec prețios cu note aromatice dulci, cu un gust rotund și o armonie de arome.
Se distinge prin notele sale parfumate și printr-un gust plăcut de după, calitate care a făcut din acest amestec unul dintre cele mai apreciate.
Prăjirea medie dedicată este capabilă să evidențieze în ceașcă toate calitățile celei mai bune Arabica indiene și braziliene, creând cu fiecare preparare o experiență extraordinară.
... ușoară aciditate și un corp accentuat, o ceașcă care va impresiona chiar și
palatele cele mai exigente. Coopinhal s-a născut datorită inițiativei unui grup de
producători care au crezut în importanța cafelei pentru economia orașului și a
țării. Toți sunt mici și medii producători cu terenuri situate în zone montane,
la o altitudine între 1.000 și 1.200 m deasupra nivelului mării, cu o
temperatură medie de 23°C și precipitații anuale de 1400mm concentrate
între primăvară și toamnă, condiții ideale pentru producția unei cafele
de calitate.
... la cerere, furnizări pentru mică și medie industrie alimentară, magazine alimentare, magazine de plante medicinale, gastronomie, parafarmacii, măcelării, restaurante, baruri și hoteluri. cursuri de formare pe tema ceaiului. Deschiderea de magazine în franciză.