Italia, Bronte
...Pistachio măcinat, 0/2 mm, diverse origini. Făina de Pistacchio 0/2 mm este obținută din pistachio-uri atent selecționate provenind din diverse origini, garantând un produs de calitate superioară și versatil. Cu o granulometrie fină de 0/2 mm, această făină este ideală pentru o gamă largă de preparate culinare, inclusiv prăjituri, creme, produse de patiserie și înghețate. Combinația de pistachio...
Italia, Colle Di Val D'elsa
...Aceste biscuiți sunt realizați prin rafinarea zahărului și a migdalelor, obținându-se un amestec moale și aromatic, care se îmbină perfect cu glazura de ciocolată neagră extra din jurul lor, creând o armonie de gusturi cu un parfum inconfundabil. Tavă 2.000 g cod 206 Cutie transparentă 240 g cod 208 Cutie 180 g cod 210...
Italia, Marmirolo
...W: 120 - 130. Făină tip '00' obținută din grâu italian și european selectat. Ideală pentru aluaturi rapide. Permite obținerea unei crustă fragede și gustoase. Recomandată pentru toate preparatele pe bază de aluat fraged: tarte, fursecuri, canestrelli și patiserie mică, biscuiți uscați, vafe. 10KG...
Italia, Martina Franca
... aromele preparatelor le face un ingredient indispensabil în bucătăria mediteraneană. Caseificio Pioggia oferă Biscotti di mandorle de înaltă calitate, produse cu metode artizanale și ingrediente locale. Aceste biscotti sunt ideale pentru cei care caută un produs autentic și tradițional, perfect pentru a îmbogăți preparatele cu o notă de gust unic. Biscotti di mandorle sunt, de asemenea, o alegere...
Italia, Belpasso
...Prăjiturile Paste di Mandorla sunt biscuiți preparați pe bază de marțipan sau Pasta Reale, numită astfel pentru că este "demnă de un rege." Aceste biscuiți cu pastă de migdale sunt un adevărat tezaur al tradiției cofetăriei siciliene, având o origine veche. Există mai multe variante ale Pasta di Mandorla, cum ar fi cele preparate cu fistic, portocale, lămâi sau alune. De asemenea, disponibile pentru linia de patiserie, la vrac.
Italia, Cinto Caomaggiore
...Padelele de umplutură din hârtie moale pentru cutii de ciocolată, biscuiți și pentru ambalarea produselor de patiserie în general. Ambalaj moale, flexibil și ecologic, realizat din straturi de hârtie embosată de la 2 la 9, cu efect de umplutură. Funcția principală a padelului de umplutură pentru cutiile de ciocolată este protecția mecanică împotriva presiunilor și loviturilor din interiorul...
... trapanese), cât și în patiserie (confetti, biscuiți, prăjituri, marțipan). Bogate în nutrienți și fibre, ajută la diminuarea apetitului fără a îngrășa și contracarează hiperglicemia și factorii de risc cardiovascular. Iată ultimele noutăți despre beneficiile migdalelor prezentate la conferința anuală a American Society of Nutrition. Care este cea mai bună gustare pentru a potoli foamea fără a compromite apetitul la mese? Ultimele noutăți din cercetarea științifică par să lase puțin loc de îndoială, printre cele mai bune alegeri se numără opțiunea de a alege o mână de migdale.
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
...mediu-intens, cu note de anghinare, migdale și iarbă proaspătă. Acest ulei lasă un gust balsamic și proaspăt, fiind ideal pentru utilizarea la rece, asociindu-se cu aperitive din pește, supe și carne roșie. Uleiul de măsline extravirgin este, de asemenea, folosit, în loc de unt, și pentru preparate de patiserie în biscuiți, prăjituri și torturi.
...Produse noi în categoria biscuiților, pentru a crește opțiunile celor care caută fără gluten și vegani. Biscuiți ușori cu cocos de 25g, preparați cu un aluat pe bază de făină de orez, amidon de porumb și zahăr, cu adăugarea de fibre vegetale. Aromati și gustoși, perfecți pentru alimentația celor care doresc să evite glutenul, lactoza și proteinele animale.
Italia, Taranto
Uneori, trebuie să ai curajul să crezi în visele tale și să-ți urmezi instinctele! Aldo Predari este proprietarul patiseriei Dolce amorsi. După ani petrecuți în sectorul industrial, a decis să urmeze o nouă cale: cea care duce la frumusețea gustului și a patiseriei. Angajează un personal foarte calificat, unde diferite abilități se reunesc în crearea unor linii de produse specifice. Angajamentul...
Italia, Martignacco
... amănuntul. Principalele categorii de produse pe care le exportăm: cafea, paste, sosuri și piureuri de roșii, ton, ulei, biscuiți și produse de patiserie, ciocolată și produse de sărbătoare, detergenți și produse pentru îngrijirea personală. Ce facem pentru MERCATO ITALIANO: Distribuție de produse proaspete ambalate pe piața italiană. Asortiment de produse gastronomice, mezeluri și brânzeturi de...
Italia, Campobasso
... primul brand și, sub conducerea lui Antonio, se consolidează. În 1974, se montează linia de producție de chifle, ceea ce o va face o companie de referință pentru zonă. Din 1991, Guido se ocupă de companie, relansând în ultimele timpuri producția de biscuiți umpluți. De-a lungul anilor, compania s-a dovedit a fi un teren fertil pentru idei și proiecte noi. Exemple sunt Gallette și Chips din cereale, intrate pentru prima dată în producție în 2016, afirmându-se din ce în ce mai mult. În vara anului 2023, linia de producție de Gallette și Chips devine companie: KERRES CEREALI.
Italia, Isola Del Gran Sasso
Dolci Amori del Gran Sasso s-a născut din experiența îndelungată a membrilor fondatori într-o fabrică de biscuiți recunoscută la nivel internațional. Compania noastră activează în domeniul produselor de patiserie exclusiv fără gluten. Produse principale sunt biscuiții scurți, crackers și biscuiți proteici. Produsele noastre sunt autentice și delicioase datorită utilizării ingredientelor precum...
Suntem o companie din Provincia Lecce care oferă produse de patiserie de înaltă calitate, în special prăjituri din pastă de migdale, produse artizanal cu ingrediente sănătoase și naturale, fără adăugarea de conservanți. Piața noastră este națională și internațională, deoarece exportăm până în Japonia. Avem o gamă care variază de la panettone la biscuiți, de la porumbei la cupeta. Prin urmare, vă...
Italia, Pomezia
La Attilio Servi Pasticceria este o realitate artizanală de înaltă gamă, renumită pentru producția de: - produse de patiserie pentru sărbători: Panettone, Pandoro și Colomba; - dulciuri congelate: croissante (Servi Subito), prăjituri, torturi și deserturi monoporție; - biscuiți: dulci, sărați și condimentați; - focacce și fokaccetti sărați gourmet pentru aperitive.
Italia, Caltagirone
Barul patiserie Zagara este răspunsul perfect pentru cei care doresc prăjituri delicioase, preparate cu ingrediente naturale. Torturi pentru ceremonii, patiserie pentru bufet și multe altele, pentru orice tip de eveniment. Vânzăm în Italia și în străinătate produsele noastre tipice siciliene: Paste de migdale, colorelle, biscuiți artizanali și multe altele. Oferim servicii de catering pentru...
... știut să păstreze tradițiile vechi și valoarea inimitabilului său patrimoniu de rețete și arome. Produse congelate. În plus, producem produse de raion NEcongelate, cum ar fi Brik de lapte de migdale fără colesterol, fără lactoză, fără gluten, gata de băut; vinuri clasice și aromatizate cu migdale, siciliene D.O.C. de înaltă calitate certificată, biscuiți, paste de migdale, Babà în sirop de rom în...
...Cafeneaua Caffe delle Rose, situată în apropierea pieței centrale din Marina di Ragusa, o cunoscută destinație turistică de litoral, la 20 km de Ragusa, oferă clienților săi produse de patiserie și înghețată obținute din prelucrări complet artizanale ale materiilor prime. Deține, de fapt, trei laboratoare: unul pentru înghețată și granita, unul pentru produse de panificație, unul pentru patiserie proaspătă. Patiseria propune, pe lângă clasicele mini-bucățele de eclere cu creme și ricotta, biscuiți cu fructe, clătite, tiramisu și originale "dulciuri la pahar" prezentate în delicioase pahare monoporție.
În patiserie se pot găsi la comandă toate tipurile de produse de patiserie pentru mic dejun, prăjituri, torturi, biscuiți, mini aperitive. Ne concentrăm pe realizarea tuturor tipurilor de torturi de ziua de naștere, de la torturile clasice la cele mai elaborate prăjituri din pastă de zahăr, până la cele mai delicate dulciuri. Dacă vrei să pregătești un tort de ziua de naștere cu adevărat special...
Italia, Trecastagni
La Casa del Biscotto a fost înființată în 1994 ca o mică companie producătoare de biscuiți. Pe cei 500 mp disponibili, tehnologia de vârf se îmbină cu tehnica tradițională artizanală, respectând norme de igienă stricte și riguroase, în respect absolut față de consumator. La Casa del Biscotto a implementat un sistem riguros de control în toate etapele proceselor de aprovizionare (selectarea...
Italia, Ternate
... dozarea produselor alimentare și nealimentare, cu scopul de a realiza soluții personalizate adaptate la orice tip de necesitate de producție. Experiența acumulată în domeniul ambalării și pachetării de paste proaspete și uscate, produse de patiserie precum biscuiți, pâine și croissante, precum și altele precum fructe uscate, chipsuri, dulciuri, produse congelate, legume, pulberi precum făină, cacao, cafea și produse tehnice este considerabilă. Grupul Mondial Pack este format din 7 companii care permit diversificarea producției astfel încât să se obțină cel mai bun raport calitate-preț!
Italia, Termini Imerese
...ulei esențial și apă aromatică de sommacco. Inovăm și dezvoltăm constant NOI PRODUSE: Integratori alimentari, Linie de produse de patiserie (biscuiți, crackers, grisine și prăjituri) cu sommacco, bomboane cu sommacco, Mix de condimente pentru asezonare, Mix de condimente pentru cocktailuri. Dezvoltăm o linie de CONCE pentru PELIȘTE ȘI TEXTILE cu frunzele de sommacco. În cosmetică, vom aplica...
Italia, Omegna
... asemenea, avem o serie de produse din aluminiu, tot ce este necesar pentru a pregăti paste proaspete făcute în casă, cu un gust autentic: de la formele pentru ravioli la rotițe, pentru preparate întotdeauna delicioase și alte accesorii utile. Gama noastră de articole din lemn include tacâmuri, tocătoare de forme diferite, sucitoare și ustensile pentru a realiza diferite tipuri de paste. În cele din urmă, pentru patiserie, o gamă largă de tăvi, forme, ustensile și tot ce este necesar pentru a prepara pizza și plăcinte sărate, biscuiți și prăjituri, pentru a găti într-un mod distractiv și original.
... sale, acesta a fost însoțit de Marco, actualul patiser, care păstrează tradiția prin utilizarea de materii prime importante și selectate. În prezent, produsele noastre includ 12 tipuri de biscuiți și 5 tipuri de panforte, toate având caracteristici diferite. Nu folosim conservanți, coloranți, OMG-uri sau grăsimi hidrogenate.
Italia, Badia Polesine
Forme și echipamente pentru biscuiți...
...Cornetificio Fiorito s.a.s. de Cacciapuoti & C. se află în Napoli și este un producător cu vânzare en-gros de produse alimentare de patiserie (cornete, cornettoni, brioșe, bananine, biscuiți din aluat fraged, biscuiți din pastă de migdale) și rosticerie (taralli, danubio, hot dog, freselle, bruschette, saltimbocca).
Italia, Pachino
Specializat în oferirea numeroaselor produse tipice siciliene, Uccaruci s-a născut în Pachino în vara anului 2016, aducând cu sine o mare experiență ce datează din 1972. De la dulciuri și biscuiți la ciocolata artizanală din Modica, trecând prin varietățile de pâine proaspătă și focacce, Uccaruci s-a impus rapid ca un brand de calitate și este deja alegerea de referință pentru diverse companii...
Laboratorul de patiserie Fraenz, născut ca un punct de referință pentru gastronomia napoletană, s-a dezvoltat de-a lungul anilor în diverse ramuri ale patiseriei, cum ar fi producția de taralli la nivel național. Pe lângă vânzarea de patiserie proaspătă, torturi personalizate și patiserie sărată, compania a dezvoltat o producție de biscuiți cu unt și taralli cu slănină și piper, dulciuri care fac parte din tradiția napoletană.
Italia, Almenno San Bartolomeo
... ambalajul pentru care a fost obținut un brevet. Acesta constă într-un recipient special cu compartimente care permite menținerea separată a aromelor. Pe lângă înghețată, sunt oferite produse speciale pe bază de ciocolată, datorită experienței acumulate în Belgia cu sprijinul unor mari maeștri ciocolatieri, precum Eduard Bechoux, și produse de patiserie de înaltă calitate, cum ar fi brioche integrale, biscuiți, semifreddo, plumcake. La Pasqualina se află în Almenno San Bartolomeo, sediul principal, și în Bergamo și Porto Cervo, unde se pot savura și produse pe bază de iaurt.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play