Italia, MILANO
...pentru rețete pe bază de legume sau pește, pentru gătit la temperaturi ridicate (cum ar fi în cuptor) și gătit îndelungat datorită conținutului ridicat de apă. • Roșii 100% italiene • Ideale pentru rețete cu roșii crude • Bogate și consistente • În suc de roșii • Format: 400g PACHET DE 24 1 BUC = EURO 0.40 1 PALLET 84 AMBALAJE EXPIRARE 05/2026 CANTITATE MINIMĂ DE COMANDĂ 30...
Italia, Campobasso
...BM50 TOP dispune de o cadă unică pentru gătirea și sterilizarea alimentelor. Oferă un panou de control cu touchscreen cu funcție de control inteligent, care permite monitorizarea echipamentului și interacțiunea cu acesta în orice moment și din orice loc. Permite utilizarea aproape tuturor metodelor de gătit, în special prin vid, fiind ideal pentru producția de gemuri și dulcețuri de top, care...
...Gastronomia palermitană este bogată în produse pentru care merită să parcurgi kilometri întregi doar pentru a le savura. Printre acestea se remarcă ravazzata, o rețetă pe bază de aluat de pâine, umplută cu un ragù delicios, pe care îl puteți savura oricând și oriunde doriți, datorită preparării noastre.
Italia, Avellino
...Bosch Gătit & coacere Indiferent dacă ești un bucătar de top sau dimpotrivă, cuptoarele, plitele, microundele și accesoriile noastre fac ușor să obții rezultate perfecte la fiecare masă. Cafea & mic dejun Diminețile făcute ușor Cine spune că bucătăria ta nu poate concura cu cafeneaua ta preferată? Aparatele noastre de cafea surprinzător de simple pot crea un întreg meniu de băuturi de cafea...
Italia, Forlì
... simplă și rapidă, dar este totuși bogat în fibre, săruri minerale și vitamine. Nu este necesară înmuierea: este suficient să-l clătiți sub apă curentă pentru a elimina eventualele reziduuri și să-l gătiți în apă (proporție: o parte cereală, două părți apă) timp de aproximativ 30-40 de minute. După terminarea gătitului, se recomandă să așteptați zece minute înainte de a-l condimenta, pentru a absorbi bine apa. Poate fi, de asemenea, gătit la aburi sau prăjit. Poate fi folosit și ca ingredient principal în salate, garnituri sau pentru a pregăti preparate delicioase pe bază de pește sau legume.
Italia, Corsalone
... garantat de Bureau Veritas Italia. Utilizabil în prezența echipamentelor electrice sub tensiune de până la 1000 V. • INVOLUCRO: În aliaj de oțel de înaltă rezistență, formare profundă, vopsire exterioară cu pulbere epoxidică, culoare Roșu Ral 3000. • AGENT EXTINGĂTOR: Spumogen pe bază de apă EW-30 • PROPULSIE: Aer dehumidificat sau N2. • VALVĂ: Din alamă M 30X1.5, manete cu vopsire roșie RAL3000. • UTILIZARE: Focuri de clasă A B F (materiale solide, lichide inflamabile, uleiuri de gătit). • SUPORT: Din fir de fier, inclus în dotarea standard.
Italia, Amelia
...Marketingul produsului se desfășoară în stigme prin ambalarea sub o marcă comercială care identifică originea: Saffron de Cascia – Saffron Pur din Umbria. Între anii 1300 și 1500, șofranul era bine cunoscut în întreaga zonă a Valnerinei. În acea perioadă, șofranul, folosit pentru proprietățile sale terapeutice, ca colorant și ca aromatizant în gătit, era centrul comerțului din întreaga zonă...
Italia, Altivole
... se află un capac detașabil care împiedică propagarea căldurii, evitând supraîncălzirea structurii și permițând grătaristului să lucreze în siguranță. Suprafața de gătit este din oțel inoxidabil și este compusă dintr-un suport canelat care susține spadele cu mânere din lemn și care permite rotirea pentru o gătire uniformă a alimentelor. În interiorul ușii inferioare se află un raft comod pentru accesorii, util și pentru menținerea preparatelor calde. La baza grătarului sunt prezente picioarele de reglare. Finisaje: oțel inoxidabil, negru, Cor-Ten. Este disponibilă și versiunea cu grătar tradițional.
Italia, Modena
...FESSMANN: INSTALAȚII DE RĂCIRE INTENSIVĂ Instalație cu două evaporatoare din oțel inoxidabil, care răcesc elementele alternativ prin evaporare directă cu agent frigorific pe bază de glicol la o temperatură de aproximativ -10°C. Controlul răcirii intensive se realizează prin intermediul microprocesorului FOOD.CON, dezvoltat pentru controlul automat al diferitelor procese de producție.
Italia, Carasco
...Studii și construcții de mașini și instalații pentru producția de paste proaspete, uscate, umplute, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti etc. Mașini pentru paste, extrudere, laminatoare, foi de pastă, raviolatori, gnoccatrici și alte tipuri de mașini pentru producția de paste alimentare de la 5 la 200 kg/h. Mașini automate de fiert paste și stații de gătit pentru fast-food-uri pe bază...
Italia, Prata Camportaccio
Ricette pizzoccheri se ocupă de promovarea și cunoașterea rețetei tradiționale a pizzoccherilor valtellinesi și a variantelor acestui preparat în funcție de regiuni și produse. Ricette pizzoccheri este un portal care își propune să creeze o comunitate pasionată de gătit, în special de cea valtellineză, și face parte din brandul Moro Pasta, Pastificio di Chiavenna, înființat în 1868, care lucrează...
Italia, Porcia
Tecnoinox este o companie de producție care din 1984 proiectează și realizează echipamente profesionale pentru gătit. Liniile noastre de gătit modulare sunt concepute pentru a oferi performanțe profesionale de înalt nivel cu o versatilitate maximă. Sunt ideale pentru bucătăriile hotelurilor, cantinelor, comunităților, restaurantelor mari care necesită fiabilitate, putere și productivitate...
...lucrează și comercializează peste 655 de tone de produse pe an (date din 2013). La fiecare 6 luni, o delegație a companiei se deplasează în insulele Lofoten (Norvegia) pentru a verifica personal calitatea producției. Cercetarea și dezvoltarea interne ale companiei au dus la crearea unor produse precum linia "StoccoFacile", care permite gătirea unor preparate excelente pe bază de baccalà și stoccafisso...
Italia, Riccione
... mării. Iarna, un șemineu aprins și vederea mării ne readuc într-o dimensiune liniștită și relaxantă. Bucătăria Restaurantului Mariscos vă va surprinde nu doar prin varietatea și bogăția preparatelor, ci mai ales prin gustul unic al preparatelor pe bază de pește. Preparatele de primă și secundă sunt gătite cu măiestrie, folosind cele mai prețioase specii, cum ar fi mândria noastră: crabul regal. Chef-ul nostru iubește să propună în fiecare zi un meniu variat, al cărui protagonist indiscutabil este peștele proaspăt, tocmai prins și gătit pentru dumneavoastră.
Italia, Salerno
... și cultura italiană din sudul Italiei în întreaga lume. Accademia Leonardo este singura școală italiană din Italia care dispune de o bucătărie profesională, unde se desfășoară cursuri de gătit și lecții de gătit împreună cu cursuri de limbă italiană, fiind potrivite pentru studenții care doresc să învețe limba italiană și gătitul italian în același timp. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru de școală de gătit Cucina di Classe www.cucinadiclasse.com...
Italia, Venezia
...a meselor de patiserie, a vitrinelor frigorifice pentru gustări, dulciuri și înghețată, plăci de gătit uscate și/sau bain-marie. Acestea pot fi standardizate și personalizate în funcție de cele mai variate cerințe.
Italia, Como
... doar după ce a avut suficient timp de odihnă este gata să fie gătit într-un cuptor cu temperatură scăzută. Rezultatul este un panettone natural și moale, cu stafide și fructe confiate în interior, care își păstrează aroma și gustul ingredientelor sale excepționale pentru o perioadă lungă, fără a adăuga conservanți sau aditivi chimici. Panettone Baj este mai mult decât un tort gourmet sănătos...
Italia, Noceto
... sau prin convecție. În proiectarea cuptoarelor noastre, luăm în considerare sutele de mici gesturi zilnice care le guvernează utilizarea. Fiabilitatea, funcționalitatea și economia sunt la baza fiecărui proiect al nostru. Cuptoarele noastre electrice se mândresc cu cel mai mare randament cu cel mai mic consum de energie electrică din domeniu. Rețeaua de vânzări prezentă în întreaga Europă și în lume, împreună cu un serviciu tehnic extins pe tot teritoriul, au permis companiei să își asigure mulți dintre cei mai buni clienți de pe piața națională și internațională.
Pentru mai multe informații, vizitați www.officinaromagna.com. Gătit pe bază de cărbune pentru prepararea peștelui, cărnii și legumelor. Bucătăriile ROMAGNA au fost realizate cu atenție la detalii...
Italia, Quinto Di Treviso
... de gătit atât în tigaie, cât și la cuptor sau în microunde. Adăugăm regulat produse noi pentru a satisface cât mai multe gusturi, așa că vă încurajăm să urmăriți site-ul nostru și pagina de Facebook. Toate produsele sunt fără aditivi; în plus, rețetele sunt fără gluten și au o listă de ingrediente restrânsă, tocmai pentru a evidenția gustul și calitatea naturală a materiei prime.
Italia, Brescia
Școala de gătit Cast Alimenti oferă formare de bază și avansată în toate disciplinele gastronomiei. Cursuri de gătit, cursuri de patiserie, cursuri de înghețată și multe alte programe de formare profesională.
... gastronomiei profesionale (gătit, rece, spălare și neutru), echipamente pentru pizzerii, echipamente pentru baruri și echipamente pentru hoteluri. Pirani Roberto, împreună cu colaboratorii săi, comercializează de la echipamente individuale la instalații mari, articole de la mărci prestigioase, parteneri de importanță internațională, eliberând certificările de conformitate corespunzătoare. În plus, un aspect foarte important este serviciul de asistență tehnică post-vânzare, care se poate baza pe personal și tehnicieni foarte specializați, mereu la dispoziția nevoilor clientului.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play