Italia, Capo D'orlando
... conținutului său ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale. Este, de fapt, bogată în vitamina C, vitamina K și vitamina B6, având în același timp o concentrație ridicată de polifenoli, compuși vegetali cu activitate antioxidantă puternică. ÎN CUCINĂ Melograna este adesea utilizată în bucătărie pentru prepararea sucurilor, gemurilor, sosurilor și pentru decorarea preparatelor. În plus, micile sale portocale pot fi folosite pentru a adăuga o notă de culoare și aromă la diverse rețete, cum ar fi salate, risotto, carne și deserturi.
Italia, Milano
... vitamine B, C, A, K și minerale; vitamina C întărește apărarea imunitară OLEA EUROPEA (fructul măslinului) bogat în polifenoli antioxidanți. Reduce oxidarea LDL RESVERATROL Este un polifenol antioxidant cu capacitatea de a stimula sistemul imunitar Miere de acacia: 5000 mg Camellia sinensis (frunză): 120 mg Salanum Lycopersicum (fruct): 75 mg Daucus Carota (rădăcină): 75 mg Brassica Olaracea (frunză): 75 mg Olea Europea (fruct): 75 mg...
Produse corespunzătoare
AMELCOMPLEX
AMELCOMPLEX
Alte produse
AMELCUR®PLUS
AMELCUR®PLUS
Italia, Lucca
...Liquepom® este un bioliquefiat obținut din coji de roșii bio toscane, bogat în licopen, polifenoli, vitamine, zaharuri, minerale și alți antioxidanți naturali. Acest produs oferă proprietăți hidratante, antioxidante, restituente și protective, constituind un sistem excelent pentru a sprijini apărarea normală a pielii împotriva poluării atmosferice și stresului oxidativ. Datorită compoziției sale...
...Un ulei puternic, potent și autentic, verde intens cu nuanțe aurii. Particularitatea sa este că conține de trei ori mai mulți polifenoli antioxidanți decât orice alt ulei. De culoare galben-verde, la olfactiv se prezintă cu un fructat mediu, foarte amar și picant. La degustare se regăsesc note de mărar, fenicul, piper, fân și migdale. Impozant, se încheie gustos, picant și cu o lungă...
... întotdeauna folosit ca remediu natural pentru a ameliora tusea și durerea în gât. Pentru realizarea MACUBA, ILCAR a decis să opteze pentru gătirea sub vid, o tehnică care, spre deosebire de gătirea tradițională, permite atingerea concentrației dorite menținând o temperatură mai scăzută, astfel încât să păstreze toate caracteristicile organoleptice și aromatice ale roșcovului, oferind un produs de înaltă calitate, bogat în vitamine, săruri minerale și polifenoli, antioxidanți puternici.
Italia, Amelia
...Peste teritoriul protejat cunoscut sub numele de „calea uleiului” din Umbria, pe dealurile ondulate Amerini, cresc măslinele noastre. Extragem uleiul FenOlio exclusiv din măslinele noastre. Uleiul este bogat în polifenoli, antioxidanți naturali puternici cu niveluri ridicate de vitamina E, capabili să opună efectele dăunătoare ale radicalilor liberi. Calitatea FenOlio nu este caracterizată doar...
...proaspăt culese. Se mândrește cu un gust pronunțat, cu note de anghinare. La degustare, lasă în gură un gust de după-amiază plăcut picant și ușor amar, cu nuanțe de migdale. Este bogat în Vitamina E, polifenoli și alți antioxidanți.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play