Italia, Marmirolo
...Amestec de făină de grâu moale tip '1' cu rafinare scăzută, semolă de orez, făină de soia prăjită cu un putere mare de absorbție (amestecul absoarbe peste 80% apă). Fermentare naturală cu maia în amestec. Este ideal pentru producția de pizza românească, alveolată, crocantă și ușoară, cu un gust delicat, ideal pentru a evidenția garnitura și aroma. 10 KG...
Italia, Guardiagrele
...Produs semipreparat pentru aluat fraged, ușor de utilizat, ideal pentru aplicații clasice precum biscuiți, tarte, tartlete și fursecuri. Format: 10 kg Dozare: 100%...
Italia, Martina Franca
...Panzerottini cu umplutură de caise sunt delicioase prăjituri de patiserie, perfecte pentru o pauză gustoasă. Aceste panzerottini sunt realizate cu un aluat sfărâmicios și o umplutură dulce și suculentă de caise coapte. Sunt ideale de savurat la micul dejun, la gustare sau ca desert, însoțite de o ceașcă de ceai sau cafea. Panzerottini cu umplutură de caise sunt un produs artizanal, preparat cu ingrediente de înaltă calitate pentru a garanta un gust autentic și irezistibil.
Italia, Giarre
...Producție de pizza umplută în ATM cu o durată de valabilitate de 30 de zile în următoarele variante de gust: Margherita de 450 g, Salam Dulce de 500 g, Salam Picant de 500 g, Wurstel de 510 g, Montanara de 550 g, Vegetariană de 550 g. Posibilitatea de alte umpluturi la alegerea clientului. Expediere în toată Europa.
Italia, altamura
...Le basi pentru pizza sunt obținute din prelucrarea unui aluat cu ingrediente simple și puține: semolă de grâu dur, făină de cartofi, lecitină de soia, ulei de măsline extravirgin, sare, drojdie de bere, apă. Conține gluten, soia. Pizza este simplu de preparat și de condimentat cu un număr de condimente limitat doar de imaginație. Forma este rotundă, lucrată manual și de mare calitate pentru a...
Italia, Napoli
...Mașină pentru diferite tipuri de aluat, cum ar fi pizza, pâine, biscuiți, brioche etc. Structură acoperită cu vopsea antigraffiti, vasă de mixare și capac din oțel inoxidabil. Specificații tehnice Putere 3,7kw, 400/3V, capacitate vasă 80lt dim. 950x840x1500h...
Italia, Campo San Martino
... dulapul potrivit pentru tine dacă cauți un conservator pentru: - Pește - Legume - Aluat de pizza - Vin Mekano 400 este dulapul frigorificat pentru conservarea peștelui din familia Mekano Green, compact ca dimensiuni, dar mare în funcții. Versatil și ușor adaptabil chiar și în cele mai mici spații. Ideal pentru conservarea peștelui proaspăt datorită sistemului de refrigerare cu serpentină spumată pe...
... clasică care tinde să se usuce imediat după gătire. Toate referințele noastre pornesc de la o bază compusă din: lapte, ouă, făină, sare, piper, precum și slănină pentru a îmbunătăți foițarea. Din bazele noastre de Crefole foițate, pregătim diverse referințe: Crefole foițate integrale, Crepole cu aluat de mămăligă, Crefole foițate integrale, Crefole foițate din spelt. Din acestea se nasc și gustările noastre delicioase: Crefolini și Crepolini.
Italia, Mason Vicentino
...Separatorul pătrat este disponibil în versiunile cu 10, 20, 24, 30, 42, 80 și 120 de diviziuni. Este ideal pentru porționarea aluatului și este specific indicat pentru baghete, pâini și ciabatte. Mașina are o formă strict identică, cu înălțime variabilă în funcție de greutatea și modelul selectat. Ca urmare, poate tăia o bucată de aluat crud în porții variate de aceeași greutate și formă, conform...
...Produs de panificație parțial copt pe piatră și întins manual, realizat cu ulei de măsline extravirgin, cu drojdie naturală. Umplut cu ulei de măsline extravirgin. Fermentare de 24 de ore. Nu conține lactoză. Nu conține ulei de palmier. Formă rectangulară neregulată.
Italia, Castel Maggiore
...Mixer profesional compact de la 1 la 35 de kilograme, 2 viteze, 2 temporizatoare automate. Ideal pentru aluat de pizza. Mașină pe roți Contactați-ne pentru mai multe detalii: info@avbaking.it...
Produse corespunzătoare
RHINO 35 - MIXER PROFESIONAL
RHINO 35 - MIXER PROFESIONAL
Italia, Noci
...Un fagottino de aluat filat, făcut manual, cu un umplutură cremoasă de mozzarella desfăcută manual și smântână, afumat natural. Burrata afumată este evoluția perfectă a burratei din Puglia. Dulceața stracciatellei se îmbină cu aroma și parfumul delicat și plăcut al afumăturii naturale care are loc în cuptor cu chipsuri de lemn, creând un amestec cu un gust inimitabil și o savoare inconfundabilă. Această specialitate este perfectă pentru a umple pizza sau salate gourmet, dar poate fi, de asemenea, asociată cu pește proaspăt sau cu gust afumat sau cu gemuri și marmelade cu un gust intens.
Italia, Matera
...Al doilea după pizza în tradiția culinară italiană, panzarotto prăjit este un aliment specific sudului Italiei. Făcut din aluat de pizza prăjit, este umplut cu mozzarella autentică și roșii. Toate ingredientele sunt exclusiv italiene. Panzarotto este disponibil atât în versiunea "prefried", cât și "neprăjit", începând de la 35 gr.
Italia, Catania
...Selecție de făini produse de Mulino Denti. Făini cu diferite caracteristici pentru diverse nevoi. Aluat fraged, produse de patiserie și mic dejun, produse mari dospite. Făină pentru pizza napolitană.
Italia, Baronissi
...vitrine refrigerate, montapanna industriale, cuocicrema, mașini pentru producția de iaurt, rafinatoare, mantecatori, foi de aluat. Compania beneficiază de sfaturile tehnice ale patiserilor, pizzarilor și panificatorilor pentru a putea realiza produse noi, inovatoare și de calitate. Compania se află în Baronissi, provincia Salerno, pe via Salvador Allende 72, tel. 089-955557 și 089-955560; Suntem deschiși de luni până vineri între orele 08:30 și 13:00 și între 15:00 și 18:30, sâmbăta între orele 08:30 și 13:00.
Italia, Galliate
Proiectarea și construirea de mașini și instalații pentru produse de panificație și congelate în industria alimentară. Celule de dospire și răcire. Congelare pe tavă și pe bandă, descărcător cu ace, ventuze și răsturnare pentru fiecare produs. Aluat foietaj și drojdie, aluat de pizza pre-fermentat. TRIVI srl, angajată în activități de import și export în UE + extra UE, se adresează în principal pieței companiilor, operând la nivel internațional.
Italia, Candelù Di Maserada
Produsează pizza de diferite diametre, baze pentru pizza și bile de aluat pentru pizza, cu produse de calitate superioară.
La pizzeria de livrare Pizza Style din Codiverno - Vigonza oferă o gamă largă de pizza clasice și speciale, de frituri și de beri deosebite sau băuturi non-alcoolice pentru toate gusturile. Pizzile sunt realizate cu aluat clasic, integral, din kamut, din cereale sau din soia și ingrediente proaspete de cea mai bună calitate, combinate și preparate astfel încât să poată satisface atât gurmanzii cu...
Italia, Casier
ALUAT PENTRU PIZZA...
Italia, Genova
... performante mixere pe care piața le poate oferi. Mixere cu brațe scufundate cu două viteze, mixere cu brațe scufundate pentru brutării cu inverter și temporizator. Mixere cu brațe scufundate de banc cu vasă de 10lt și 2,5 kg de aluat. Mixere cu furcă de 17 și 35 kg, ideale pentru a frământa pizza napoletană. Mixere cu brațe scufundate pentru pizzerii cu capacitate de la 23 la 50 kg de aluat, cu un minim de spațiu ocupat și o maximă eficiență. Eliani propune mixerele sale și online, vezi mixerele cu spirală pentru pizzerie Eliani model ES, DE LA 5 LA 50KG la prețuri de fabrică.
Italia, PAVONE DEL MELLA
...Concesionar pentru Brescia și provincia de produse cu marca "TRE MARIE", distribuitor de delicatesuri Sammontana, pâine, pizza, înghețată artizanală, feluri principale, gustări, sandvișuri în ATM, legume și cartofi prăjiți, focacce, pâine congelată, feluri secundare, gheață cuburi și măcinată, clătite, aluat foietaj, sărățele și pizzette,...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play