Germania, Heidelberg
...Gustul umami este un condiment conceput pentru a îmbunătăți gustul savuros și bogat în diverse preparate, adăugând profunzime și un impact satisfăcător de umami. Perfect pentru supe, sosuri și preparate pe bază de plante. Aroma 100% naturală. Întărește gustul tuturor preparatelor alimentare: mezeluri, sosuri, preparate gata gătite, pâini, brânzeturi, supe și fonduri, gustări etc. Permite furnizarea unei liste de ingrediente fără un potențiator de aromă.
...Ajo Negro en cabezas Bolsa 2 ud. Produs elaborat cu usturoi proaspăt natural. Fără aditivi. Culoare: Negru Aromă: Fructată Gust: Dulce. Nuante de lemn dulce, prune uscate. Greutate netă aprox: 80 grs. Pentru consum direct ca o fructă coaptă. Produs gourmet pentru ospitalitate, fructării, magazine de plante medicinale, dietiști, magazine de alimentație, catering, supermarketuri mici și mari sau altele care utilizează usturoi proaspăt obișnuit. Utilizabil în bucătărie ca condiment sau acompaniament.
Polonia, Paczewo
... • Amestecată în supe pentru un gust umami • Ca aromatizant „de brânză” în sosuri vegane • Ca agent de îngroșare pentru supe și sosuri • Adăugată în hrana pentru animale de companie pentru nutrienți suplimentari Dimensiunile porțiilor sunt de obicei 1 sau 2 linguri. Este sigur să folosești drojdia nutrițională cu moderație, de obicei până la câteva linguri pe zi.
Spania, Alcora
...Sos cu trufă albă, trufă bianchetto și brânză grana padano. Sosul de Trufă Albă (Tuber magnatum) și Brânză este un amestec luxos care combină notele bogate și pământoase ale trufelor albe cu profunzimea cremoasă și savuroasă a brânzei premium. Acest sos catifelat oferă un profil de gust indulgent, echilibrând umami-ul intens al trufelor cu textura moale și topită a brânzei. Ideal pentru a...
Spania, El Puntal (murcia)
...sărat, acru și amar, și este descris ca un gust savuros, cărnos și satisfăcător. MSG este utilizat pe scară largă în industria alimentară ca un îmbunătățitor de gust pentru a îmbunătăți aroma și acceptabilitatea alimentelor procesate și conservate. În ciuda unor controverse legate de siguranța sa în cantități mari, MSG este aprobat de mai multe autorități de reglementare a alimentelor din întreaga lume și rămâne un ingredient comun în multe produse alimentare datorită capacității sale de a îmbunătăți gustul într-un mod economic și eficient. CONTAINER: 5kg, 25kg și 200kg IBC...
Polonia, Warszawa, Poland
... zahărului. MSG este un pulbere cristalină albă, inodoră și solubilă în apă, cu o durată de valabilitate de trei ani atunci când este păstrată într-un loc răcoros și uscat. Foodcom S.A. oferă MSG în saci de 25 kg. Popularitatea glutamatului monosodic provine din capacitatea sa de a conferi un gust unic cunoscut sub numele de "umami", care este considerat a cincea aromă. Acest lucru îl face un ingredient utilizat pe scară largă în industria alimentară, în special pentru a îmbunătăți aroma cărnii, supelor, produselor de patiserie, condimentelor și altor produse.
Germania, Bad Bentheim
...conțin mineralele potasiu, fosfor și magneziu. Roșia este consumată ca o legumă, atât caldă, cât și rece. Calitățile bune ale roșiei sunt concentrate prin uscare și procesare în bucăți, granule sau pulbere. Acestea pot fi adăugate la multe preparate. Aplicații pentru granulele de roșii uscate: granulele de roșii uscate au un gust de roșie mai bogat și mai profund decât roșiile proaspete și oferă o explozie de umami atunci când sunt amestecate în sosuri pentru paste, supe, tocănițe, dipuri, dressinguri și tartine. De asemenea, sunt delicioase coapte în pâini și baghete.
Regatul Unit, Basildon
... este adăugat în mâncare, dar dispare în timpul procesului de gătire. Sarea are, de asemenea, un gust distinctiv, care a fost descris ca fiind similar cu gălbenușurile de ou fierte tari. Acest gust umami savuros este, prin urmare, adesea folosit în rețete fără ouă pentru a adăuga o aromă de ou. Kala Namak este folosită predominant în bucătăria indiană ca un condiment, de obicei cu alimente de...
...Matcha Samurai este o calitate premium din prima recoltare, la sfârșitul lunii aprilie până la începutul lunii mai. Frunzele tinere și delicate îi conferă un gust fin, aproape dulce și un umami unic. Produs: Pulbere de ceai verde bio Matcha Calitate: Calitate premium - pentru utilizare zilnică Aplicare: Perfect pentru a savura zilnic Matcha în bol sau ca ingredient în shake-uri, smoothie-uri și...
Italia, Monterotondo
... niveluri variate de ficocianină. Solubilă și cu un gust caracteristic umami, adică sărat și vag „marin”, este potrivită pentru utilizarea în aluaturi și preparate atât dulci, cât și sărate, de la industria de cofetărie la produsele de panificație, de la înghețată la paste, până la băuturi.
Grecia, Corinth
...Risotto cu melci uscați, paprika afumată și dulce. Un gust sărat, umami pentru palatul aventuros! Pentru un gust mai bogat, poți adăuga brânză cremă deasupra. Gata în 15 min.
Italia, Rivoli
...La sfecla roșie, folosită ca înlocuitor pentru roșii, are un gust bogat în arome pământii și dulci, care se apropie de gustul umami. Ketchup-ul de Sfeclă este o mică minune, un echilibru perfect de arome, cu note de condimente și are o structură foarte orientală, complexă, departe de gustul acru și plat al roșiei. Oțetul de rodie, folosit în Ketchup-ul de Sfeclă Biobontà, are un gust acrișor...
Germania, Stegaurach
...Clasicul finger food pentru mari și mici. format, pane, prăjit crustă crocantă și suculent la mușcătură gust umami ușor condimentat (asemănător cărnii) Sfaturi de profesionist: Ca finger food sau pentru o gustare între mese cu sosuri sau ca topping pe salate sau în wrap. Ingrediente Apă, 20% crustă (făină de orez, amidon, făină de năut, făină de porumb, apă), 7% proteină de mazăre texturată...
Franța, Paris
...O mică descriere: Poutargue de mulet, cunoscută și sub numele de "boutargue", este o delicatesă mediteraneană de înaltă calitate. Este vorba despre oul de mulet uscat și sărat. • Textură: Are o textură fermă și ușor cauciucată. • Gust: Aroma poutargue este sărată și intensă, cu note marine pronunțate. Unii o descriu ca având un gust umami, asemănător cu cel al caviarului. • Utilizare culinară: Poutargue este de obicei tăiată subțire și servită singură sau cu toasturi, salate sau alte preparate.
Franța, Varennes-Jarcy
...O pastă de tartinat cu ciocolată neagră și un strop de usturoi negru pentru a oferi un gust foarte ciocolatos. Vei descoperi gustul special și rotunjimea usturoiului negru la finalul degustării, în timp ce gustul său umami va evidenția ciocolata. Ideală pe clătite sau pe o felie de pâine. Usturoiul nostru negru este realizat dintr-un Usturoi alb BIO IGP din Drôme. Toate ingredientele folosite...
Italia, Ponte Galeria
...Produsă în Japonia printr-o metodă tradițională de fermentație naturală, sosul de soia Koikuchi, spre deosebire de sosurile de soia de pe piață, nu este produs prin metode industriale, ci prin vechea metodă originală care implică o fermentație îndelungată, obținută din ingrediente naturale: soia, grâu, sare, apă pură de izvor și koji. Sosul de soia Koikuchi Nipponia are un gust echilibrat umami...
Coreea de Sud, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
....","Product Features":"- Poți face supă fără alte ingrediente în 1 secundă\n","- Fără aditivi chimici artificiali (MSG, desigur)\n":"- Condiment folosind cele mai multe ingrediente din Coreea, adăugând 10 ingrediente pentru un gust bun, precum și 7 ingrediente de bază pentru supă, plus 10 ingrediente pentru sănătate\n"}...
Țările de Jos, Venlo
La Scelta Inside, ne bazăm pe cunoștințele noastre despre ciuperca albă. Susținem industria alimentară globală prin furnizarea de clienților noștri o gamă inovatoare de ingrediente naturale și funcționale care contribuie la sănătate și la un gust plăcut. Soluții naturale de umami. Abia din 2002 literatura a demonstrat existența receptorului de umami în papilele gustative de pe limba noastră...
Grecia, Piraeus
... dulce, iar cel mai important aspect este că nu are mirosul și aroma neplăcută, adesea intensă, pe care o poate avea usturoiul alb, iar gustul său este considerat de degustători "Umami". Este folosit ca supliment alimentar (Superaliment) sau în preparate de înaltă gastronomie. Usturoiul Negru, datorită întregului proces de fermentare pe care l-a suferit, a reușit să conțină o cantitate mare de antioxidanți, având ca rezultat capacitatea de a oferi organismului rezistență împotriva atacurilor radicalilor liberi dăunători.
Danemarca, Logstor
...Carnad A/S este singura companie din lume care produce proteine din carne 100% naturale pentru industria alimentară. Ingredientele cu etichetă curată de la Carnad oferă un gust UMAMI unic și o senzație în gură pentru produsele dumneavoastră.
Malta, Naxxar
Fifth Flavour este o companie de catering și servicii alimentare. Numele Fifth Flavour (sau Umami) este un concept relativ nou în lumea alimentelor. Se referă la o nouă dimensiune a gustului, dincolo de definițiile obișnuite de sărat, dulce, acru și amar. Senzația de gust umami a anumitor ingrediente amestecate împreună depășește gustul fiecărei ingrediente în parte. Fifth Flavour își propune să...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play