România, Botosani
Doly-Com Distributie SRL is a Romanian Meat Processing Leader, located in Botosani, Romania. One of the largest slaughterhouse for bovines, ovines, and a deboning plant for pork, beef, and lamb/ mutton. Company has a capacity of slaughtering 60,000 heads per year and a production capacity of 2,672 tons per week, covering 7,477.65 sq. We are certified as one of the top quality producers in Ro...
Belgia, Waterloo
...Ribeye Entrecote Lomo Alto Noix D’Entrecote Entrecote Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperatura de conservare: Refrigerat -1º/+2º și congelat -18º Specie: Bovin Calitate: Carne de vită de înaltă calitate Perioada de conservare: Refrigerat 120 zile / Congelat 18 luni Rasă: Angus / Hereford Greutate pe bucată: 2 până la 3,8 kg Calibru: 2 până la 2,5 și +2,5 kg...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL este un grossist care activează în sectoarele: alimentare, congelate, carne, băuturi, mezeluri, dar și în produsele de igienă. Compania NSA HALAL este, de asemenea, prezentă în sectoare și asociații de afaceri din industrie. Oferim o gamă largă de produse, cu prețuri întotdeauna foarte atractive și mereu cu un pas înainte față de concurență. NSA HALAL este, de asemenea, prezent ca gros...
Țările de Jos, Enschede
... Steak - Ribeye Eye of Round - Mușchi de spate (Roastbeef) Flank Steak / carne - Bavette, Vinkenlap, (carne tocată, tartar) Flat Iron Steak - Sukade Filet Mignon - Mușchi de vită (vârful mușchiului) Fillet - Mușchi de vită, mușchiuleț Hanger Steak (sau Butcher’s Tenderloin) - Longhaas Mock Tender - Mușchi de umăr Prime Rib - Côte de Boeuf Round - Pulpa superioară Rump Cap - Cap de pulpă, Picanha Rump Steak - Friptură Short Loin - Lende subțire Shoulder Clod - Floare (Carpaccio) Sirloin - Lende groasă Skirt Steak - Diafragmă, Omloop Tenderloin - Mușchi de vită Top Round Steak - Mușchiuleț de vită...
Franța, La Garde
... coaste, ribeye cu os, coaste fără os în stil rustic, friptură fără os din strip, friptură londoneză din partea inferioară, friptură din partea inferioară, ribeye tăiat pentru bucătari, punct de piept, friptură din braț de chuck, tender chuck, friptură din coaste transversale, filet mignon, friptură din fund, coaste scurte, primal de gambă, flap de sirloin, filet strip, friptură din tenderloin, T...
Turcia, Afyonkarahisar
...", și următoarele ingrediente; carne roșie: carne întreagă de carcasă (inclusiv carne specială din mușchiul animalului, friptură, ribeye, carne prăjită etc.), ulei: ulei de omentum, condimente: usturoi adevărat (nu pudră de usturoi), condimente atent selectate, sare de piatră și intestine naturale de animale, în afară de acestea, nu se folosesc produse suplimentare, aditivi artificiali și sintetici. Te invităm să guști sucul nostru pentru a răspândi aroma moștenită a legăturii naturale asupra generațiilor viitoare, lăsând un gust de neuitat în gura ta.
Polonia, Leszno
... noștri includ tăieturi precum: ribeye, bavetta, gambă, gât, ochi rotund, flank, umăr și mușchi. De asemenea, oferim friptură de vită, aripi, piept de vită, tăieturi, scion, stomac, ficat și flank. În ceea ce privește carnea de porc, oferim tăieturi precum: – slănină, – jumătăți de carcasă, – coji, – grăsime moale și tare, – jambon 4D, – gât de porc fără os, – mușchi de porc fără os, – umăr 4D. Oferim...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play