Belgia, Waterloo
...Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperatura de depozitare: Refrigerat la -1º/+2º, congelat la -18º Tipuri: Vită Calitate: Carne de vită de înaltă calitate Durabilitate: Refrigerat 120 zile / Congelat 18 luni Rasă: Angus / Hereford Greutate pe bucată: 3,5 până la 6,0 kg Calibru: 3,5 până la 4,0 kg - 4 până la 5 kg și +5 kg...
România, Botosani
...Silverside-ul este a doua tăietură din piciorul de vită și este mai slab decât topside-ul. La fel ca celelalte tăieturi, silverside-ul jumătate poate fi fiert la aburi sau gătit la cuptor. În același timp, friptura de silverside jumătate este la fel de delicioasă ca gulașul sau tocănița din carne de vită tăiată în bucăți mici.
Cehia, Olomouc-Nové Sady
...Lemnul de arin produce un fum neutru și echilibrat, care a fost mult timp preferatul sportivilor pentru afumarea somonului, păstrăvului, fructelor de mare și, în general, a oricărui tip de carne. Datorită caracteristicilor sale neutre, arinul se combină minunat cu alte specii de lemn, în special cu lemnul de fructe. Când folosiți arin cu carne, cum ar fi friptura, coastele și pieptul de vită...
...3000 Forequarter, Straight Cut este o secțiune cuprinzătoare de carne de vită, cunoscută pentru versatilitatea și aroma sa bogată. Această tăietură include un amestec de mușchi care sunt ideali pentru gătit lent, prăjit sau chiar la grătar. Indiferent dacă pregătiți o friptură consistentă sau căutați carne pentru tocăniță plină de gust, 3000 Forequarter oferă un gust robust și o frăgezime care cu...
Emiratele Arabe Unite, Dubai
Letonia, Smiltenes
... vită, amestecați arinul cu tipurile noastre de lemn de fructe, cum ar fi mărul și cireșul, pentru a obține un gust delicios pe care cu siguranță îl veți iubi. Toate chipsurile noastre de lemn sunt uscate temeinic și eliberate de coaja amară a copacului, pentru a asigura că obțineți maximul de fum din lemn 100% natural. Chipsurile de lemn sunt măcinate cu precizie pentru a asigura o ardere uniformă și constantă. Toate pachetele au o greutate de 1,75 LB (794 g), 242 cu.in. și 3,96 l.
Belgia, Beringen
...Cuvântul "sirloin" provine din cuvântul vechi francez "surge", care înseamnă "sur la longe" sau "deasupra mușchilor lombari". Friptura de sirloin este bucata de carne de vită situată între fese și coaste. Provenind dintr-o zonă a animalului unde mușchii lucrează mai puțin, sirloinul este fraged și plin de aromă, fiind ideal pentru friptură. Dacă nu ai chef de o friptură, această bucată poate fi, de asemenea, tăiată în fripturi sau fâșii pentru stir-fry.
...-calcaros pentru a vă oferi un vin corpolent și cărnos, reprezentativ pentru prestigiul vinurilor noastre din Bordeaux. VINIFICARE Tradițională în cuvă inox. CÉPAGES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DÉGUSTARE Culoare granat închis strălucitor. Nas fructat cu arome de coacăze negre, mure și vișine. Gust rotund, echilibrat și persistent cu taninuri mature și calde. ACCORDS METS & VINS Se recomandă a fi savurat alături de un faux-filet de vită, un friptură de porc cu prune sau un brânză maturată. 18°C. RÉCOMPENSES 2012 : Medalie de Bronz IWC 2013...
Belgia, Mouscron
... există din 1997, dar abia în 2005, odată cu instalarea noastră la M.I.M., am reușit să ne dezvoltăm în direcția fabricării și distribuției en-gros și semi-en-gros în Belgia. Suntem foarte exigenți în ceea ce privește aroma și calitatea cărnii noastre destinate fabricării frigăruilor. Oferim o mare varietate de carne, inclusiv carne roșie de vită, miel, vițel și porc. Vânzăm, de asemenea, foie gras. Carnea noastră este certificată bio și exportată proaspătă.
Produse corespunzătoare
Friptură de vită
Friptură de vită
Alte produse
Escalope
Escalope
Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
... gourmand. Palatul dezvăluie arome prăjite și vanilate, amestecate cu fructe de pădure negre. ACORDURI ÎNTRE MÂNCARE ȘI VIN Se servește la aproximativ 15°C alături de un iepure fript, o friptură de vită sau un cârnaț negru cu mere prăjite. De asemenea, va acompania perfect brânzeturi precum Délice de Bourgogne sau o Tomme de Montagne. Regiune: Beaujolais Strugure: Gamay Noir Vignoble: soluri granitice – climat continental...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
Franța, Reims
Țările de Jos, Enschede
... Steak - Ribeye Eye of Round - Mușchi de spate (Roastbeef) Flank Steak / carne - Bavette, Vinkenlap, (carne tocată, tartar) Flat Iron Steak - Sukade Filet Mignon - Mușchi de vită (vârful mușchiului) Fillet - Mușchi de vită, mușchiuleț Hanger Steak (sau Butcher’s Tenderloin) - Longhaas Mock Tender - Mușchi de umăr Prime Rib - Côte de Boeuf Round - Pulpa superioară Rump Cap - Cap de pulpă, Picanha Rump Steak - Friptură Short Loin - Lende subțire Shoulder Clod - Floare (Carpaccio) Sirloin - Lende groasă Skirt Steak - Diafragmă, Omloop Tenderloin - Mușchi de vită Top Round Steak - Mușchiuleț de vită...
Austria, Königsdorf
...Ia un roast de vită din coaste și taie-l în fripturi. Aceasta îți oferă o cotletă de coastă. Dacă îndepărtezi osul din friptură, devine un filé scoțian. La fel ca un filé scoțian, cotletele de coastă sunt fragede, pline de aromă și se prepară cel mai bine când sunt gătite într-o tigaie, pe un grătar sau tăiate subțiri pentru un stir-fry de vită.
Franța, Bordeaux
... Degustare Culoare roșie intensă. Nas de fructe roșii, fin și elegant. Gust moale, arome de fructe și condimente. Vin armonios, cu o bună structură. Se recomandă a fi degustat alături de un sauté de miel, o friptură de vită la grătar și, desigur, toate brânzeturile. Se servește la temperatura camerei, la 18°C. Culoare: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%) Producător: Familia Dehaut din Lalande-de-Pomerol (33500) Formate și ambalaje: Sticlă (75cl) - Cutie de 6 - 2021...
Finlanda, Turku
...O friptură mare, cu os, care oferă fripturii un plus de aromă în procesul de gătire. Carnea noastră de vită provenită din ferme libere are o garanție de calitate A+ care depășește așteptările în ceea ce privește aromă, calitate, puritate și frăgezime. Carnea noastră de vită este liberă de hormoni, chimicale și este certificată halal. Aceste vite premiate sunt crescute în sud-estul Australiei...
Franța, La Garde
...Propunem carne de vită congelată de calitate superioară, de grad A, Halal. Origine Brazilia. Fabrica certificată ISO + CE. Achiziție sigură. Producător direct, fără intermediari. În catalogul nostru puteți găsi întreaga gamă de părți de vită congelată: coaste de spate, vârf de bilă, friptură din vârf de bilă, carcasă de vită, coaste scurte cu os din chuck, plăci scurte cu os, friptură cu os din...
Franța, Paris
... de curte (bucăți), friptură de porc, cotlete, miel, friptură de vită, piept de porc, chiftele, porchetta și alte proteine Wi-Fi opțional pentru urmărirea și gestionarea rețetelor prin platforma Fri-Jado SmartConnect...
... vanilie. 100% ingrediente naturale, procesate și combinate manual, fără aditivi de orice fel, fără potențiatori de aromă, agenți de separare sau ajutoare de curgere. Nu avem nevoie de așa ceva. După grătar sau prăjire, condimentați ușor. Potrivit pentru carne de vită, dar și pentru carne de porc și păsări de curte.
Franța, Auxerre
...daube de bizon, hamburger, coadă de vită cu roșii, quiche cu sânge și mere, friptură cu cartofi prăjiți Vinificare Tehnicile de vinificare ale Domeniului combină cele mai moderne procese cu respectul pentru o anumită tradiție din Bordeaux. Fermentația are loc în cuve termoreglate din inox Ambalare: Cutie de 6 sticle de 50cl Domeniu: Les Grands Châteaux de France Apelație: Cadillac-Côtes de Bordeaux An de recoltă: 2001 Strugure: Sémillon Cultură: Raționată Etichetă: Apelație de Origine Controlată Referințe: Medalie de aur...
Franța, Malataverne
...Vă propunem să serviți un Grignan les Adhémar Rouge cu un hachis Parmentier de vită. Pate de rață cu piper verde. Un friptură de cerb marinat. Cârnați afumați cu linte. Un steak tartar de vită. Terrină de rață cu piper verde. Un chili con carne. Grignan les Adhémar roșu este un vin produs în Franța, în regiunea Valea Rhône. Se recomandă să fie servit la o temperatură între 14 și 15°C.
Austria, Enzersdorf An Der Fischa
...Această slănină nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie. Ea întruchipează tradiția austriacă - Ideală pentru copt, prăjit și rumenit. Rețete: Șnițel vienez suculent Gulaș de vită Găluște de slănină coapte Rață cu varză roșie Friptură de porc Carne de varză de Szeged Supă de cartofi...
Franța, Brive La Gaillarde
...Picioare și bucăți de ciuperci cèpe în ulei, origine Franța. Nu își dezminte reputația de Rege al ciupercilor... Borcan, greutate netă scursă 280 g. Revenite în tigaie, cu usturoi și pătrunjel... o delicatesă! Ca garnitură pentru o friptură frumoasă de vită... și Corrézienne se topește!
Spania, Santiago De Compostela
...Culoare intensă rubiniu-albastră. Uscat, dar cu arome excelente de fructe. Note de mure, prune și zmeură. Note florale purpurii spre partea superioară a paharului, completate cu condimente bogate datorită învechirii în stejar. Se potrivește perfect cu toate tipurile de carne; în special fripturi, friptură de vită sau mușchiuleț; pui; carne de oaie și porc.
...Număr articol: 047220 VPE de bază: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Grup de produse: 05 - Carne congelată / 200 - Porc congelat Ingrediente: Carne de porc și carne de vită (80%), slănină, apă, sare de bucătărie iodată, condimente (cu muștar), aromă, glucoză din struguri, lactoză, sirop de glucoză, extracte de condimente, arome (cu grâu, soia), extract de drojdie, fond de friptură...
Germania, Mechelgrün
...Carne și cârnați bio din abatorul propriu și carne bio de porc și vită de pe propria fermă. Tăiem la date fixe. Produse din carne bio - Mușchi de vită - Roastbeef - Friptură de vită - Friptură de porc - Gulaș - Friptură acră Carne de gătit - Felii de os - Ceafă - Mușchi - Cotlet - Friptură de spate - Picior de porc - Slănină - Coaste - Oase de carne - Carne de porc Cârnați bio proaspeți...
Franța, Layrac
SARL Marassé oferă un serviciu de tăiere și ambalare a cărnii în Sud-Vest. Atelierul nostru taie și ambalează cu precizie și eficiență carnea dumneavoastră pentru a vă garanta o carne gata de vânzare și consum. De asemenea, transformăm carnea de vită și de oaie în funcție de cerințele dumneavoastră (friptură, cârnați etc.) Suntem capabili să oferim clienților noștri din domeniul restaurantelor...
Belgia, Mouscron
La firma Devameat este, prin excelență, specialistul în carne: produse tocate sau preparate, grătar, friptură curățată, cârnați. În atelierul nostru, carnea este porționată și ambalată. Fondue-urile, preparatele gourmet sau asortimentele pentru grătar sunt câteva dintre preparatele noastre.
Luxemburg, Ehlerange
... excepționale. Ne dorim să le legăm de noile tehnologii ale internetului pentru a vă facilita viața de zi cu zi. Furnizorul și partenerul nostru de încredere exclusiv: Artisal și Kern. Produsele noastre: Măcelărie: carne de vită, carne de vită Angus, vițel, porc, purcel, miel, păsări, cal, vânat și carne exotică. Mezeluri: produse italiene, produse gătite, cârnați, salamuri și afumături. Catering: salate și pateuri. Pește: frigărui de pește, cocktailuri de fructe de mare, crustacee, fileuri de pește, friptură de pește. Produse COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
Germania, Düsseldorf
... carne gourmet pentru experiențe gustative de ultimă generație. Așadar, este exact ceea ce trebuie pentru gastronomia exclusivistă, care iubește friptura Wagyu, carnea de vită din Nebraska și, cu atât mai mult, Kobe original de la Albers - dar și pentru consumatorul final, care poate cumpăra direct din magazinul online.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play