Franța, Saint-Martin-Du-Vivier
... sau lemnoase, perfecte pentru a acompania carne roșie și preparate gătite. Vinii albi, mai ușori și mai proaspeți, oferă arome fructate și florale care se combină ideal cu fructele de mare, peștii și preparatele mai ușoare.
Produse corespunzătoare
Vin
Vin
Alte produse
Tequila
Tequila
Franța, Grigny
...Ingrediente: Făină de grâu -30%, legume (ardei, ceapă violetă) -20%, carne de vită -19%, apă, slănină -8%, sos de soia (apă, semințe de soia, grâu, sare), ulei de floarea-soarelui, sare, zahăr, vin alb, glutamat, ulei de susan, piper, ghimbir pudră, amidon de tapioca, E412 gumă de guar. Valori nutriționale medii pentru 100g de produs: Energie 820kJ /196kcal, grăsimi 8,0g (din care acizi grași...
... în elaborarea acestui Merlot. Totul este pus în aplicare pentru a vă garanta un vin de calitate care respectă tipicitatea soiului său. DÉGUSTATION Robe: roșu intens cu reflexe violacee. Nez: expresiv cu note de fructe roșii confiate. Bouche: generoasă, rotundă și cărnoasă cu arome de fructe proaspete accentuate de o notă de condimente dulci. Un Merlot gurmand pe deplin! ACCORDS METS & VINS Le Star Merlot se va asorta minunat cu o farfurie de mezeluri, grătare, carne albă în sos, fish and chips și brânzeturi de caracter.
Franța, Carpentras
...Sunca uscată din carne de taur, prinde-o de coarne! Un gust atât de intens, cât și savuros. Ai nevoie de intensitate și în același timp de bun gust? Nu căuta mai departe, este sunca uscată din taur pe care o cauți! Mic + : Sunca uscată din taur se va savura perfect cu un vin roșu de caracter pentru a accentua aromele suncii! UGS:2200007000000 Greutate:0,310 kg Precizare privind greutatea:Produs...
... puritatea și textura sa crocantă, această sare de mare de calitate oferă o bază perfectă pentru creația noastră. Vin Roșu de Calitate: Infuzia de vin roșu adaugă o adâncime aromatică, creând o simfonie de arome în fiecare granule de sare. Ceapă Verde Proaspătă: Ceapa verde, selectată cu atenție, aduce o notă delicioasă de ceapă subtilă în acest amestec. Utilizare Recomandată: Carne la Grătar: Presărați generos pe fripturile, grătarele și păsările de curte pentru o explozie de arome. Salate Gourmet: Adăugați o vârf de sare pentru a intensifica gustul salatelor. Referință:SEL0016...
Franța, Saint Emilion
...permite obținerea unui vin cu taninuri echilibrate, fructat și cu o mare prospețime în gură. 2016 : MEDALIE DE AUR GILBERT ȘI GAILLARD 2018 „Culoare granat deschis. Nas discret fructat (căpșună, coacăză). Gustul prezintă o textură fină, un fruct moale și simplu, o prospețime plăcută. Un an de recoltă gata de utilizare alături de o carne la grătar.” 2015 : Medalie de Aur Concursul de la Lyon 2019 „Culoare rubinie intensă. Nas profund, note florale și de fructe roșii mici. În gură, un Bordeaux moale, plăcut, care pune accent pe fruct.”...
Franța, Bordeaux
...Soiuri: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Petit Verdot, Merlot Degustare: Un vin puternic cu un frumos echilibru între aciditate și taninuri. Acest vin se potrivește de obicei bine cu păsări, carne de vită sau vânat.
Franța, Laissac
...Cofrul cadou 100% Aveyronnais. Cofrul include: 3 Popine de mezeluri (printre care cârnați, coppa, lonzo, nuci de jambon sau carne de vită Aubrac uscată) și o sticlă de vin roșu Marcillac Exception (Languedoc). Cofrul este prezentat într-o cutie neagră sau într-o valiză din kraft, în funcție de disponibilitate. Popine: Mezeluri fără nitriți, feliată și ambalată sub vid într-un borcan din sticlă...
Franța, Bordeaux
... distincție certă. Notele de cachou și cireșe amare sunt persistente. Ideal pentru carne albă și roșie și păsări de curte. Se servește la 16°C Culoare: Cabernet Sauvignon (60%), Cabernet Franc (20%), Merlot (15%), Petit Verdot (5%) Producător: Marquis de Saint-Estèphe (cooperativă) din Saint-Estèphe (33180) Formate și ambalaje: Sticlă (75cl) - Cutie de 6 - 2017...
Franța, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lung în gură","Conseils":"Se potrivește cu toate mesele, în special cu carne roșie și brânzeturi, se servește între 16 și 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"cutii de 6","Sol":"sol argilo-calcaros","NOTES":"Nasul se deschide cu note de fructe roșii, atacul în gură este...
Franța, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Sticlă 750ml Vă propunem să serviți un Vin de Pays d'Oc Rosé cu: - Chifteluțe de carne de vită în sos de roșii. - O plăcintă sărată cu măsline. - O plăcintă sărată cu măsline verzi servită călduță. - Un flan de ton în stil provençal. - Ouă poșate Bragance. - Paste (spaghete) cu sos puttanesca. - Paste cu sos arrabiata.
Franța, Saint Cannat
... termo-reglată în jur de 16-18°C. NOTE DE DEGUSTARE Culoare roz pal, gust fructat proaspăt. Rafinat și delicat în gură, un an bun. Un vin gastronomic. Veți aprecia în mod deosebit vinul nostru rosé Bandol cu pește, carne la grătar, bouillabaisse, păsări de curte… Sau ca aperitiv. Servit la aproximativ 13°C...
Franța, Brue Auriac
... condimente dulci și vanilie. Evoluează apoi spre note de condimente piperate și boabe roz. În gură, atacul este rotund și cărnos, cu note picante, apoi evoluează spre note delicioase de fructe negre și note lemnoase care susțin o finală frumoasă și lungă. ACORD MÂNCARE-VIN: Carne roșie, carne în sos, ciuperci, brânzeturi SERVIRE: 18-20°C CONSERVARE: De băut acum sau va continua să se îmbunătățească în următorii 5 ani...
Franța, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 ani Terroir : Argilo-calcaros Vendange : Mașină Dégustation : • Robe : Roșu profund, reflexii violacee • 1er nez : Fructe roșii • 2ieme nez : Note picante • En bouche : Fructe roșii, echilibru și prospețime • Caudalie lungă Accord mets/vins : Plăti regionale, carne, mezeluri Garde : 4 până la 5 ani Vinification : Eraflare/Foulare. Plan de macerație 10 zile la 24° pentru a conserva prospețimea și fructul. Marc presat și adăugat la sucul de picătură. FML pe drojdie fină în timpul iernii până la îmbuteliere.
Franța, Lys Haut Layon
...Terroir: Sol argileux graveleux pe șisturi Situație: Haut layon Vinificare Fermentația alcoolică și maturarea se realizează în butoaie timp de un an. Degustare între 10 și 12°C Ochi: Galben Nas: Fructat, compot, caise Gust: Arome de fructe galbene și note de fructe confiate Potencial de păstrare: 5 ani Echilibru: Sec Asocieri gastronomice: Pești în sos, coquilles Saint-Jacques, carne albă și brânzeturi cu pastă gătită. Lotte à l’américaine, homar cu smântână și pui cu sos alb. Tăiere: Guyot dublu Altitudine: 100 la 120 m...
Franța, La Chapelle Heulin
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... complexă se desfășoară atât la nas, cât și în gură. Cireșe, zmeură și coacăze se îmbină cu note de vanilie, tutun și cedru, oferind o lungime frumoasă. Un vin de asociat cu tapas, carne albă și roșie. ¡ Salud ! Contență: 75cl Tip: Vin roșu Culoare: 65% Tempranillo, 35% Grenache DOCa: Rioja Păstrare: De băut imediat și de păstrat până în 2030 Temperatura de servire: 16-18°C...
Franța, Auxerre
...Bordeaux Château De Bordes-Quancard (2016) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Accord met-vin: carne roșie, păsări de curte Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Bordeaux Millésime: 2016 Cépage: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot Culture: Biologic Label: Apelație de Origine Controlată Références: Medalie de argint...
Franța, Castelnaudary
...Carne de porc, ficat de pasăre (pui) 33%, OUĂ, sare, piper. Carne de origine Franța. CONSEIL DU CHEF : Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… Am descoperit această pateu la Soustons, în Landes, la bunica Alberte. M-am îndrăgostit imediat de el! Bunica mi-a lăsat cu amabilitate rețeta minunatelor gustări din tinerețea mea. Acum e rândul vostru să gustați din această plăcere vinovată!
Franța, Cénac
... structură tanică, catifelată, cu note de lemn dulce și cireșe confiate. Un vin frumos care ne va încânta imediat după un decantare de 10 până la 12 ore. Se recomandă a fi degustat alături de carne friptă sau brânză cu pastă tare. Produs: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Suprafață: 30 ha Aspect: o frumoasă rochie susținută, profundă, rubinie...
Franța, Brissac Loire Aubance
... NOTE DE DEGUSTARE : Culoare roșie intensă. O frumoasă expresie aromatică de fructe roșii și negre. Gust voluptuos și complex, îmbinând coacăze negre, violete și note lemnoase. ACORD MÂNCARE/VIN : Mezeluri, carne gustoasă, vânat, preparate cu sos și brânzeturi. TEMPERATURA DE SERVIRE : 17°C. Carton cu 6 sticle de 75cl...
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
Franța, Roubia
... vanilie, arome subtile de lemn. Gust Rafinată, puternică, catifelată, taninuri subtile, moale, corp structurat, bună intensitate. Asocieri mâncare & vin Carne roșie, Carne roșie în sos, File de vită, Tournedos, Brânzeturi de vacă Temperatura de servire: 16° - 17° Culoare: Roșu Culoare strugure: Syrah Alcool: 14% Conținut: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Brive La Gaillarde
...O delicatesă pentru Sărbători... Porc Cul Noir Limousin, foie gras și nuci, toate într-un singur pateu! Ideal de servit cu pâine de ghimbir prăjită, salată și un vin alb din Coteaux de la Vézère. Fără coloranți sau conservanți. 180 g...
Franța, Ascain
...Le SAGARNO (literalmente vin de măr) de Txopinondo este o băutură fermentată pe bază de măr, maturată pe drojdie în butoi timp de minimum 6 luni. Răcoritoare și fructată, de savurat bine rece (aprox. 12°C) alături de grătare de pește sau carne. O producem conform unei metode artizanale ancestrale din mere locale și din alte regiuni. PUNCTELE CHEIE Caracteristici Băutură fermentată pe bază de...
Franța, Pantin
... senzație ușor alcoolică. O cuvée atât de elegantă, cât și de delicioasă. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. O culoare purpurie foarte frumoasă. Nasul complex se exprimă prin note de fructe roșii confiate, condimente, nucă de cocos și vanilie. Notele de lemn sunt integrate și atrăgătoare. În gură, acest an se dezvăluie prin taninuri fine, o textură lungă și delicată, lăsând să persiste note complexe de fructe de cireș, vanilie și cacao. Foto non-contractuală - Pot apărea taxe de ambalare - vă rugăm să ne contactați. Accorduri Mâncare-vin: -Apéritif -Magret de Rață -Carne în...
Franța, Sète
...1 Pachet de Tuburi de Calmar, usturoi, ceapă, umplutură (carne sau pește la alegere), sare, piper, pătrunjel, sos de roșii, ulei de măsline, "aioli" și vin alb. Vă recomandăm să decongelați tuburile de calmar sub apă chiar înainte de preparare. Umpleți tuburile cu umplutura aleasă și închideți extremitatea tubului cu un scobitor. Soteți usturoiul, ceapa și pătrunjelul. Adăugați sosul de roșii și vinul alb. Încorporați tuburile umplute și lăsați să fiarbă 25-35 de minute la foc mic. În momentul servirii, amestecați aioli cu sosul. Serviți cu paste sau orez.
Franța, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICARE : Rosé obținut prin macerare. DEGUSTĂRI : Vin rar cu un gust unic. Nasul este surprinzător, bogat și complex, cu note de fructe roșii mici și condimente. Gustul său delicat, bine echilibrat, îmbină prospețimea și finețea. Este un vin de masă, se potrivește perfect cu carne albă și brânzeturi. MEDALIE : 1 stea în Ghidul Hachette al Vinurilor 2021...
Franța, Guérande
...Persii și egiptenii considerau, acum 2.000 de ani, că ceapa verde este o plantă sacră. Planta cu bulbi, apropiată de ceapă și usturoi, este folosită frecvent în bucătărie, tăiată mărunt în salate sau sosuri precum béarnaise sau unt alb. Întreagă, gătită la aburi sau confiată, va fi minunată pentru a acompania pește, carne sau foie gras. Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a intensifica aromele preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la aburi, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale. SKU:SGE250...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play