... crește în sălbăticie în munții din estul țării. Producătorul-recoltor le culege manual. Prin urmare, recolta este foarte limitată. Pentru a vă garanta cele mai bune produse, recolta se face în anul respectiv. Dacă doriți să redescoperiți crocanța migdalelor sălbatice și să dezvoltați acest aspect prăjit, vă recomandăm să le prăjiți timp de 5 minute în cuptor. Pachet: 1Kg CARTON: 10 x 1kg...
... corecteze partea convectivă inerentă oricărui tunel termic, ceea ce le face cuptoare foarte stabile. Energia este livrată la locul dorit prin dozaje adecvate și atunci când este necesară. Se vorbește și despre cuptor rece. Acestea evită încălzirea inutilă a produselor în întregime și sunt, prin urmare, o soluție ideală în cazul produselor reci. Cuptoarele de uscare cu infraroșu pot fi prezentate sub formă de cuptor convențional sau ca simple panouri infraroșu într-un proces deschis.
...Calitatea nucii de caju se determină în principal în funcție de calibru și de culoare. Cu cât semința este mai alb-ivorie, cu atât calitatea este mai bună. Crocanți și rafinați, Nucile de Caju VIJAYA sunt de o calitate excelentă. VIJAYA vă oferă această variantă prăjită la cuptor, naturală sau sărată, fără niciun alt ingredient. Referință:20912...
Franța, Brignais
...Cereale integrale Rich în fibre Copt lent în cuptor Crocanți și delicioși Ciocolată albă Mure și afine uscate, fără fructe liofilizate. Listă scurtă de ingrediente Mod de utilizare Se toarnă într-un bol cu lapte sau se presară unde doriți (iaurt, compot, desert). Ingrediente Ingrediente: Fulgi de ovăz*, zahăr din trestie de zahăr nerafinat*, ciocolată albă* 6% (unt de cacao*, zahăr din trestie...
... și prăjite sărate, precum și amestecuri de fructe uscate. Fructele uscate sunt prăjite în atelierul nostru din Marsilia. Le trecem printr-un cuptor fără ulei, fără adăugare de grăsimi, fără arome, fără aditivi și fără conservanți, apoi le lăsăm să se răcească. Această tehnică de prăjire permite evidențierea aromelor fructelor uscate. Fructele uscate, măslinele și antipasti sunt rezervate exclusiv pentru angrosisti, semi-angrosisti și distribuitori. Borcanase: 200gr Tăvițe: 150gr Pungi: 100gr - 1kg Sac: 5kg...
Franța, La Tessoualle
... constituie un umplutură excepțională și fac din această curea lombară care se încălzește un produs foarte specific. Semințele au o capacitate mare de stocare a căldurii, fiind în același timp ușoare. Acestea sunt închise în compartimentele curelei fără a apăsa pe spate. Referință: 1014 Ean13: 3760205930133...
Franța, Saint-Lothain
...plăci tăiate în avivă la starea proaspătă și uscate Bușteni de Fag provenind din păduri franceze certificate PEFC Bucăți decojite și tăiate corect Tăieri realizate la cerere din bușteni la starea proaspătă Avivă condiționată lemn pe lemn, în pachete legate și identificate prin etichetă cu cod de bare Dimensiuni și calități 2,20 până la 3,5 m majoritate 140 mm și mai mult 27-51-80 mm Lungime...
Franța, Appietto
...Coffret assortiment conținând 4 pungi de 100g de canistrelli naturale, cu ciocolată, migdale și alune. Această cutie originală de canistrelli are ca decor o scenă tipică corsicană în care se vede un sătean punând un pâine de canistrelli într-un cuptor din piatră tradițional, cu un sat corsican în fundal. Această scenă nu era nimic extraordinar în mijlocul secolului XX în Corsica, unde în satele...
Franța, Vernosc-Les-Annonay
...Castane întregi Borcan 420g - Castane întregi BIO Borcan 420g - Castane întregi AOP 420g Se încălzesc în tigaie sau cuptor, ca garnitură pentru păsări sau vânat.
Franța, Bron
...Safranul afgan a fost ales timp de 3 ani la rând ca fiind cel mai bun safran din lume, dintre peste 300 de eșantioane. Cultivat de mii de ani pe această pământ plin de legende, safranul din Afganistan are arome unice datorită unui meșteșug care se transmite doar oral din generație în generație. Recoltat o dată pe an manual, pistilurile sunt curățate, iar stigmatele sunt uscate într-un cuptor tradițional în aceeași zi. La finalul acestui proces meticulos păstrat cu strășnicie, condimentul își dezvăluie toată puterea gustativă și emană toate acele virtuți extraordinare de care este cunoscut.
Franța, Paris
... este conținută în piele, astfel că nu sunt necesare arome sau coloranți artificiali. Gătire și uscare naturală: Aceste gustări sunt coapte la cuptor și uscate pentru a păstra delicioasa lor aromă naturală. Oferă-i câinelui tău aceste gustări savuroase acum. Piele de vită: cui se potrivesc? Aceste gustări sunt sigure pentru căței cu vârsta de peste 16 săptămâni. Trebuie oferite cu moderație și sub...
Franța, Mantes La Ville
...O tehnică și un produs de actualitate pentru mediu. Diversitate foarte mare a uneltelor existente și a materialelor în funcție de utilizare. MATERIALE: CELLODERM sau CARTON COMPACT Cellodermul este un carton dur de înaltă densitate fabricat din foi prin înfășurarea straturilor în stare umedă, presate puternic și apoi uscate într-un cuptor. Cellodermul este un material rigid, non-fragil, având o...
Țările populare pentru acest termen de căutare