...Pe copac, se prezintă sub forma unei mici lămâi verzi care este culeasă. Apoi, este albita într-o apă sărată înainte de a fi uscat în nisipul deșertului, unde va rămâne câteva săptămâni. Această etapă permite acestor lămâi să dezvolte acea aromă umami atât de căutată. Utilizare : Lămâile negre sunt fructe uscate care pot fi : Răzuite sau mixate : sub formă de pulbere, vor parfuma un preparat...
Franța, Graulhet
... usturoiului negru variază în funcție de timpul său de uscare și amintesc puțin de cele ale oțetului balsamic. Are o durată de viață optimă de 1 an, dar în Japonia unii îl păstrează 10 ani. Ca un vin bun, se îmbunătățește cu vârsta; dacă doriți să opriți maturarea, păstrați-l la frigider. Și în bucătărie? În gură, se degajă o superbă dulceață, ușor acrișoară, care nu este fără a evoca lemnul dulce, face parte din aromele Umami. Gustul său este atât de dulce încât îl puteți savura ca atare, pur și întreg, în orice moment.
Franța, Condom
...Robe: Ambră cu reflexii aurii Nez: Umami, foarte complex pe ciuperci și trufe. Bouche: Foarte captivant pe trufe, roșii coapte, foarte complex și puternic, ușoară amăreală acoperită în mare parte de trufe. Finale: Foarte lungă pe trufe și evoluează spre arome de struguri, curmale, fructe confiate, cu o dominantă constantă de trufe, prezența notelor erbacee precum genepi, absinth, gentiană.
Franța, Paris
...Acest proces ar multiplica beneficiile usturoiului clasic, iar gustul său ușor dulce, care variază de la caramel la lemn dulce, în funcție de timpul de uscare, este considerat una dintre cele cinci arome de bază, umami. Usturoiul negru este deosebit de versatil și se folosește în numeroase rețete, de la antreu la desert. Este foarte apreciat de gurmanzi și de bucătari cu stele Michelin. Ean13:3701511709891 Referință:UsturoiNegruBioAOPVoghieraCrema1...
Franța, Paris
...O mică descriere: Poutargue de mulet, cunoscută și sub numele de "boutargue", este o delicatesă mediteraneană de înaltă calitate. Este vorba despre oul de mulet uscat și sărat. • Textură: Are o textură fermă și ușor cauciucată. • Gust: Aroma poutargue este sărată și intensă, cu note marine pronunțate. Unii o descriu ca având un gust umami, asemănător cu cel al caviarului. • Utilizare culinară: Poutargue este de obicei tăiată subțire și servită singură sau cu toasturi, salate sau alte preparate.
Franța, Varennes-Jarcy
...O pastă de tartinat cu ciocolată neagră și un strop de usturoi negru pentru a oferi un gust foarte ciocolatos. Vei descoperi gustul special și rotunjimea usturoiului negru la finalul degustării, în timp ce gustul său umami va evidenția ciocolata. Ideală pe clătite sau pe o felie de pâine. Usturoiul nostru negru este realizat dintr-un Usturoi alb BIO IGP din Drôme. Toate ingredientele folosite...
Franța, Maisons-Alfort
Biospringer produce ingrediente naturale pe bază de drojdie pentru industria agro-alimentară. Biospringer oferă extracte de drojdie, drojdii inactive, drojdii autolizate, coji de drojdie, pentru a îmbunătăți profilul aromatic al alimentelor cu baze aromatice naturale, note umami și kokumi, precum și soluții pentru reducerea sodiului și reducerea grăsimilor.
Țările populare pentru acest termen de căutare