...Preparat culinar pe bază de Fleur de sel de pe insula Ré, recoltat manual, aromatizat cu trufădevară (fragments) și aromă naturală detrufă. Această condimentare va sublinia gustul cărnii, pastelor și ouălor. Un cadou frumos de oferit sau de primit cu ocazia sărbătorilor.
Greutate netă: 60g...
...Trufadevară proaspătă, selectată cu grijă, lucrată la comandă în atelierele noastre și ambalată sub vid, în pungi de diferite dimensiuni de către Casa Caudalie, oferă fără rezerve aromele sale de alune și pădure. Produs natural. Toate coletele noastre sunt transportate la temperaturi controlate; calitatea este o valoare cu care Casa Caudalie nu face compromisuri!
...Trufa Neagră deVară (Tuber Aestivum) Disponibilitate: Apr-Sept.
•Cea mai abundent recoltată trufă. Corpul fructifer variază de la dimensiunea unei alune până la cea a unei portocale. Coaja este neagră.
Mirosul este plăcut și poate fi destul de intens în valuri, asemănător cu cel al alunelor și ciupercilor.
Perioada principală de coacere se desfășoară între mai și septembrie. Această trufă se găsește frecvent în Regatul Unit, Europa sau oriunde există teren calcaros.
...L'artisan Popol
Preparare culinară cu Ulei de Măsline cu TrufădeVară
Ingrediente: ulei de măsline extravirgin (origine UE) de categorie superioară obținut direct din măsline și exclusiv prin procese mecanice 98%, aromă naturală detrufădevară 1%, felii detrufădevară 1%.
...Această ulei bogat în arome oferă un gust foarte echilibrat, cu note delicate detrufă. Se potrivește de minune cu salate, paste sau risotto.
Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin 98,75%, Trufe devară și trufe negre uscate 0,75% (echivalent cu 2% produse proaspete): trufădevară (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Trufă...
...Ulei de măsline extravirgin cu aromă detrufă neagră.
Bucăți detrufă albă devară (tuber aestivum) 1%
Ulei de măsline extravirgin de categorie superioară, obținut exclusiv prin procese mecanice.
Sticlă de sticlă 200ml
Data limită de consum 15.05.2019...
... trufe devară, verine pe bază detrufă întreagă sau de coajă sau fulgi detrufă. De asemenea, veți descoperi mici plăceri pentru a îmbogăți preparatele dumneavoastră de zi cu zi, datorită uleiului sau oțetului detrufă, tartinadelor, condimentelor sau chiar preparatelor precum risotto, paste sau polenta. Pentru a adăuga o notă detrufă preparatelor dumneavoastră, puteți alege creme sau sosuri. În...
... specialitățile din regiune, inclusiv trufe, foie gras, ciuperci cèpe, în toată Franța. Recoltate între noiembrie și martie, trufele sunt cumpărate „din pământ” de pe piețe. Toate trufele sunt supuse la trei selecții succesive înainte de a fi vândute ca trufe proaspete sau trufe în conserve. Casa oferă Trufa Neagră de iarnă, alte specii de trufe precum Trufa Albă din Italia – Tuber Magmatum, tuber Brumale, trufa albă devară, trufa din China, trufa numită de Bourgogne, Trufa din Lorraine, trufa proaspătă, Trufa neagră de iarnă, trufele în conserve.