... amestec de cereale, în deserturi sau în iaurt. În bucătărie, pentru o asociere dulce/sărat, îi puteți adăuga și în salatele compuse. Pentru a deveni moi, strugurii pot fi puși într-un lichid pentru a se rehidrata. Apoi, pot fi presărați pe un brânză de capră proaspătă, pentru o combinație perfectă. Găsiți strugurii noștri bruni aici Idei de rețete: Brânză proaspătă de capră cu struguri, pâine cu struguri, kouglof, cake cu struguri, riz cu lapte și struguri CARTON:5Kg...
Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
... Bailly Lapierre, provenind din struguri nobili din cele mai mari terroir-uri din Burgundia. Vinificarea și învechirea: doar cele mai bune sucuri de presare sunt selectate și vinificate separat. Îmbătrânire în cuve inox timp de aproximativ 10 luni, urmată de învechire pe lăzi timp de peste 5 ani și degorjare. Degustare Temperatura de servire între 10° și 12 °C. Vin de sărbătoare, însoțește de asemenea cu subtilitate o bucătărie rafinată.
Franța, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Vin rosé organic Varietăți de struguri Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% și Grenache 10%. Degustare Palatul este puternic și complex. - Textură: expresivă și caldă. - Arome: pepene, piersică de vie și fructe roșii proaspete. - Final: crescendo pe note de grepfrut și zahăr de orz, cu o vivacitate plăcută. Asocieri culinare: - Homar cu sos armorican. - Scallops prăjite cu sos de citrice. - Rață feliată cu sos de merișoare. - Bucătărie japoneză. - Charlotte cu fructe roșii.
Franța, Roubia
...{"Degré":"12.5°","Carignan":"15%","VINIFICATION":"Vinificat ca un roze cu struguri roșii. Presare lentă timp de 3 ore, apoi fermentare în cuve inox cu temperatură controlată și drojdii indigene. Macerație carbonică pentru a extrage fructul. Vinificare în cuve inox cu temperatură controlată timp de 6 luni, cu foarte puține sau fără intervenții.","ACCORD METS-VINS":"Mezeluri, carne albă, bucătărie...
Franța, Paris
...Migdala este un aliment foarte apreciat, desigur pentru gustul său plăcut, dar mai ales pentru multiplele sale utilizări în bucătărie și în cosmetică și pentru numeroasele sale virtuți. Se savurează singură, în deserturi, în preparate. Se face lapte vegetal, ulei, unt și este utilizată în produse de frumusețe. Migdala este fructul migdalului și se deosebesc migdala dulce, Prunus amygdalus var...
Franța, Mietesheim
...Acest mic pahar cu apă decorat cu viță de vie din Alsacia place tuturor generațiilor! Tradicionala muștar din Alsacia este apreciată atât pentru dulceața sa, cât și pentru textura fină și cremoasă. Asociați-o cu preparatele dumneavoastră zilnice pentru o bucătărie inventivă. Muștarul dulce din Alsacia se potrivește la fel de bine cu pește cât și cu carne albă. Ingrediente: Apă, semințe de muștar, oțet, sare, condimente, arome naturale, conservant: bisulfit de sodiu.
Franța, Brissac Loire Aubance
... DEGUSTARE : Robă apetisantă, portocalie cu nuanțe de cupru. Nas floral (petale de trandafir) și fructat (căpșună, zmeură). Atac moale și delicios, cu o frumoasă persistență fructată. ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitiv, pepene, salată de vară, bucătărie exotică. TEMPERATURA DE SERVIRE : Între 6 și 8°C. Carton de 6 sticle de 75cl...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play