... : Adaugă o notă dulce și ușor afumată, cu o culoare roșie vibrantă. Chimen : Contribuie cu o aromă pământoasă și ușor citrică. Coriandru : Oferă o prospețime erbacee și o ușoară notă citrică. 5 Boabe : Un amestec de piper care oferă o complexitate aromatică cu nuanțe fructate și picante. Cimbru : Adaugă o notă aromatică și ușor lemnoasă, tipică ierburilor de Provence. Utilizări Versatile : Condimentare : Perfect pentru a îmbunătăți carnea, peștele, legumele și preparatele cu orez. Marinade : Ideal pentru a pregăti marinade savuroase și aromate. Referință:SELVRACFOU...
Franța, Paris
... păstrează toate oligoelementele și mineralele. Fumarea sa blândă, timp de 140 de ore la rece în fum de lemn de fag, îi conferă un gust profund. 100% sare de mare afumată cu lemn de fag. Fumare naturală la rece fără arome sau coloranți artificiali. Sare neiodată, nefluorurată. Divină ca atingere finală pe o friptură de carne sau pește.
Franța, Cournon D'auvergne
...Bettrave*(62%), măr*, roșie*, oțet de mere*, ceapă*, ulei de floarea-soarelui presat la rece*, făină de orez*, sare, paprika afumată*(0,6%), coriandru*. *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergen Potrivit pentru vegani Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine proaspătă sau prăjită, cu fructe uscate (pâine cu stafide, pâine cu smochine...) sau simplu. Puneți...
Franța, Les Eyzies De Tayac
...Abaterea foarte rapidă a peștilor noștri se face conform tehnicii ancestrale japoneze IKEJIME, care reduce suferința animalelor și permite o calitate a cărnii incomparabilă și o conservare îndelungată. Truța afumată feliată în stil sashimi este selectată cu grijă din cele mai frumoase filete ale noastre. Acestea sunt dezosate, sărate cu sare uscată și afumate delicat cu lemn de fag. Mai puțin...
Franța, Landeleau
... Datorită rețetei sale echilibrate, este perfectă pentru persoanele care sunt preocupate de silueta și/sau sănătatea lor. Această clătită este bine coaptă, în scop de conservare. Se consumă rece în sandwich, sau la micul dejun și la gustare (unsă cu unt sau cu ciocolată, gem...), și umplută la prânz și cină. Idee de masă: Pentru masă, o puteți umple cu tot ce vă puteți imagina: - unt, cașcaval, șuncă, ou, - unt, somon afumat, suc de lămâie - brânză, salată - cârnați - slănină afumată - cu legume mici...
Franța, Saint-Malo
...unt cu sare afumată, unt cu alge, unt cu Yuzu, unt cu ardei de Espelette. Veniți să descoperiți meșteșugul preparării untului Bordier de la motă la plăcuță cu palete din buxus. Intrați în selecția celor 230 de brânzeturi maturate în Cramele noastre (de asemenea, disponibile pe platouri de cocktail). Cremeria, deserturile lactate, delicatesele cu unt Bordier, mezelurile și o selecție de vinuri. La Casa Untului, Jean-Yves Bordier vă invită, de asemenea, să explorați rolul untului în Istoria omului și alimentația sa! O SAGA incredibilă de-a lungul timpului.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play