Franța, Rouen
...K2 Garden oferă boabe de cacao naturale de cea mai înaltă calitate, livrate din Tanzania. Cacaoa își datorează popularitatea și cererea compoziției sale 100% naturale, bogate în antioxidanți, vitamine și proprietăți tonice. Aromă bogată cu note naturale de ciocolată, echilibrată de o aciditate fructată dulce naturală. Ciocolată bogată, gust dulce și clar. Cacaoa noastră de înaltă calitate este utilizată în producția de produse de cofetărie și produse de cofetărie semifinite de cea mai înaltă calitate.
Franța, Bellême
...Tablete de ciocolată cu lapte pur din origine Ghana, 40% cacao. Această ciocolată oferă arome frumoase de fructe roșii și castane, învăluite de un cacao puternic și note de biscuiți. Pentru a oferi produse de excepție, alegem cele mai bune materii prime. Greutate netă (G): 100...
Franța, Brignais
... Ingrediente: Fulgi de soia*, fulgi de ovăz*, fulgi de secară*, bucăți de ciocolată neagră *8% (masă de cacao*, zahăr din trestie pur*, unt de cacao*, vanilie pudră*), zahăr din cocos*, semințe de floarea-soarelui*, ulei de cocos*. *Ingrediente provenite din agricultură ecologică. Poate conține urme de nuci, lapte. Valori nutriționale pentru 100 g Energie: 1784 kJ / 428 kcal Grăsimi: 21 g (din care acizi grași saturați: 7,5 g) Carbohidrați: 28 g (din care zaharuri: 12 g) Fibre alimentare: 14 g Proteine: 25 g Sare: 0,05 g Greutate: 325g Bio: Da Vegan: Da...
Franța, Saint Orens De Gameville
... curier. Printre aromele pe care vi le oferim, veți găsi, printre altele (în funcție de disponibilitate): Ciocolată neagră Ciocolată și alune Pistachie Cafea 100% Arabica Fava de Tonka Vanilie Bourbon din Madagascar Cassis Lămâie Zmeură din Lot Fructul Pasiunii A se păstra la rece în frigider la 4°C. Sfaturile noastre: pentru a savura macarons-uri bine moi, lăsați-le la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a le consuma. DDM: A se consuma de preferință în termen de 5 zile. Referință:MACARONS-COFFx9...
...Săpunul la rece cu ciocolată la tăiere este natural și respectă cerințele chartelor Bio Earth Durable. Este saponificat la rece, îmbogățit cu unturi de Cacao și Nucă de Cocos, cu lapte de vacă din Perche, cu ulei de rapiță și cu pudră de cacao. Saponificarea la rece permite crearea de săpunuri îmbogățite cu uleiuri prețioase, parfumate cu uleiuri esențiale și completate cu numeroase aditivi...
Franța, Objat
...Ingrediente: Ciocolată neagră 66% origine non-UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), portocală confiată, alună, afin, smochină, merișoare, fistic, migdală. Valori nutriționale pentru 100g: Energie 2063Kj, 501Kcal, grăsimi 36g, din care acizi grași saturați 16g, carbohidrați 36g, din care zaharuri 34g, proteine 6.2g, sare 0.02g.
Franța, Talant
... pulveriza unt de cacao, mycryo, ciocolată sau pentru ungerea formelor dumneavoastră. Puteți utiliza gama noastră de coloranți Velvet Laques pentru a oferi un efect de catifea creațiilor dumneavoastră. Referință:CH60PI În stoc:293 Produse...
Franța, Saint-Omer
...Specialitate angevină, Quernon d'Ardoise omagiază minele noastre de ardezie, imitând prin formă și culoare ardeziile care acoperă casele din oraș. Crocant și fondant, Quernon d'Ardoise te duce pe acoperișul deliciilor. A se păstra între 14 și 22°C, ferit de lumină. Dimensiuni 5 cm (p) x 6.5 cm (l) x 15.2 cm (h) Greutate netă 100g Lista ingredientelor zahăr, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), migdale, alune, zahăr brun, dextroză, concentrat de: spirulină, măr, ridiche și coacăze negre. Greutate netă: 100g...
Franța, Fleurac
...Crema ayurvedică naturală "Gourmandise Chocolat" pentru corp. Ultra hrănitoare și antioxidantă pentru toate tipurile de piele, cu unt de cacao, shea, avocado, aloe vera, miere… 99,63 % din ingrediente de origine naturală. Certificată Cosmos Natural. Beneficii: Bun venit iubitorilor de ciocolată! Cu unt și pudră de cacao, îmbogățită cu o notă de cafea și o picătură de miere, această cremă de corp...
Franța, Longwy
...Delicioase, reconfortante și complet naturale, cacaourile noastre sunt o adevărată plăcere pentru simțuri. Descoperiți toate aromele și lăsați-vă purtați de ceașca dumneavoastră de ciocolată caldă. Dulce și puternic, acest cacao brut este ideal pentru gătit sau pentru o trezire blândă. Subtil, profund, este perfect pentru a redescoperi și aprecia adevăratul gust al cacao-ului prăjit fin! Fără zahăr adăugat. Pachet de 60 gr.
Franța, Malataverne
...Ciocolata albă este o dulceață de culoare albă ivorie, produsă din unt de cacao. Aceasta conține, de asemenea, produse lactate, zahăr, lecitină și arome, dar nu conține cacao pudră, spre deosebire de celelalte tipuri de ciocolată. Ciocolata albă este o dulceață cu o nuanță frumoasă de ivoriu. Apreciată atât de copii, cât și de adulți, are un gust mai dulce și cremos decât ciocolata tradițională...
Franța, Cleron
... varietăți de bare de ciocolată produse de Mars, Incorporated. A fost fabricată pentru prima dată în 1932 în Slough, Anglia, de Forrest Mars, Sr. În versiunea sa britanică, bara este compusă din caramel și nougat învelite în ciocolată cu lapte.
Franța, Faverolles-Sur-Cher
...Un cacao picant exact cât trebuie pentru a realiza ciocolata caldă sau un sos de ciocolată pentru deserturile dumneavoastră! Ingrediente: Cacao pudră neîndulcită, zahăr, condimente (scorțișoară, cardamom, cuișoare, anason stelat), corector de aciditate carbonat de potasiu. A se păstra în loc uscat. Informații nutriționale Energie 965 KJ / 231 Kcal grăsimi 0.15 g din care acizi grași saturați 0.03 g Carbohidrați 56.0 g din care zaharuri 55.0 g Proteine 0.43 g Sare 0.01 g data limită de consum 12 luni...
Franța, Guignicourt
...Coajă de aluat choux umplută cu o delicioasă cremă caldă aromatizată cu cacao și glazurată cu un adevărat fondant aplicat manual •Fără ulei de palmier •Cod produs: 643 •Cod de bare: 3660133006439 •Greutate pe unitate: 90 g •Unități pe carton: 18 •Paletizare a cartonului: 8 cartoane x 18 straturi •Bucăți pe palet: 2 592 Sfaturi de utilizare: Imediat după scoaterea din congelator, îndepărtați filmul de protecție și lăsați produsul să se decongeleze pe o grilă de patiserie, în cameră rece pozitivă timp de aproximativ 3H30.
Franța, Olivet
... de ciocolată* 1,1% [pastă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, lecitină de floarea-soarelui, vanilie*]), sirop de grâu* (extracte de grâu*, apă), miere* 2%, vanilie*. * Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică. Alergeni Informațiile evidențiate sunt destinate persoanelor intolerante sau alergice. Fabricat într-un atelier care utilizează nuci, soia, semințe de susan, produse lactate și arahide. Valori energetice 1538 kj 363 kcal Grăsimi 1,3 g - din care acizi grași saturați 0,6 g Carbohidrați 81,2 g - din care zaharuri 18,2 g Fibre...
Franța, Yssingeaux
...-Patiseriei, cât și în Confiserie, Ciocolaterie, Înghețată și Restaurație. Bazat în Yssingeaux (Haute-Loire), site-ul nostru dispune de un laborator și o echipă dedicată dezvoltării de produse personalizate. Datorită expertizei sale specifice, acest laborator ne permite să ne diferențiem și să ne punem în valoare know-how-ul prin diferite mijloace, cum ar fi expertiza senzorială a echipelor noastre...
Franța, Livry Gargan
Burçak Baharat este o companie turcă renumită pentru istoria sa îndelungată. Ne specializăm în fabricarea și exportul unei varietăți de condimente (de la 100 de grame la 25 kg), inclusiv piper roșu, cafea și produse de patiserie (frișcă, cacao, vanilină dulce, praf de copt, sos de ciocolată, varietăți de amidon), sirop de rodie, oțet de mere și oțet de struguri, precum și băuturi aromatizate...
... produse de o calitate constantă și își desfășoară dezvoltarea într-o abordare durabilă care permite micilor producători să trăiască din roadele muncii lor. Furnizor de FRUCTE USCADE, AIDE CULINAIRE, ZAHARURI, SEMINTE și LEGUMINOASE, BIO, distribuite în VRAC și în SACHETE în magazine specializate și delicatese, în FRANȚA și în EUROPA. Ambalaje disponibile pentru transformatori.
Franța, Peyruis
La Maison Manon s-a născut din întâlnirea dintre René MANON, apicultor, și Louis BELLON, patiser. Astfel, de mai bine de un secol, minunile produse de terroir-ul nostru se transformă pentru plăcerea tuturor gurmanzilor. Confiseria-Chocolateria MANON este situată în Peyruis, în Alpes-de-Haute-Provence (04), în inima Văii Durance, între Provence și Alpi. Fabricare 100% artizanală Ciocolata noastră...
Franța, Les Trois Ilets
... calitatea lor superioară. În plus față de tabletele de ciocolată, vă oferim o varietate de produse din ciocolată, cum ar fi trufe negre de ciocolată, drajeuri de ciocolată și palete de ciocolată. Toate produsele sunt fabricate cu aceeași grijă pentru calitate și inovație. Ciocolateria artizanală Les Chocolats de Balata oferă, de asemenea, tururi ghidate ale atelierului lor de producție de ciocolată...
Franța, Montrouge
Fashion and Délices World, înființată în 2019, este o companie de comerț en gros și semi-gros de produse de frumusețe și bunăstare provenite din Africa: vânzare en gros de materii prime pentru cosmetice și săpunuri. Suntem, de asemenea, distribuitori en gros de produse de frumusețe africane. Vânzare de cosmetice bio, cum ar fi untul de shea, untul de cacao, untul de mango. Vânzări en gros de...
...Creată în 1991, compania de familie Les Chevaliers d'Argouges exportă din 2008 în întreaga lume ciocolata sa artizanală. Les Chevaliers d'Argouges vă oferă cutii și ambalaje de ciocolată artizanală, plăcinte și mendiants, fructe confiate, dulciuri din copilărie (cum ar fi suculițele de ciocolată) și produse bio provenite din comerț echitabil (ciocolată, orangette sau plăcinte negre). Calitatea este o prioritate pentru Les Chevaliers d'Argouges, așa că, în mod natural, compania a obținut denumirea „ciocolată pură din unt de cacao”, certificând că ciocolata nu conține grăsimi vegetale.
Franța, Bracieux
... laboratorul ciocolatierilor se adaugă laboratorul de acoperire, care transformă boabele de cacao din Sao Tomé în ciocolată de acoperire. În Octombrie 2008, Max Vauché a primit primul premiu Național „Stars et Métiers” la categoria "Strategia Globală de Inovație" pentru crearea ciocolateriei sale: acest dosar recompensează de asemenea demersul său solidar în favoarea producătorilor de cacao de pe insula Sao Tomé și Principe.
Franța, Perpignan
În 1995 a fost creată și dezvoltată filiala DIPA de către grupul Cemoi. DIPA a fost fondată cu scopul de a răspunde așteptărilor profesioniștilor din domeniul gastronomiei (ciocolatieri, patiseri și înghețători) care au cerințe foarte specifice în ceea ce privește ciocolata și dulciurile. DIPA beneficiază astfel de calitatea ciocolatei produse de Cemoi, care deține în special o fabrică în Coasta...
Franța, Paris
Monsieur Chocolat este specializat în vânzarea la distanță de cutii de ciocolată provenind de la cei mai buni 100 de artizani ciocolatieri din Franța (clasament realizat de ghidul anual al Clubului Croqueurs de Chocolat). Abonamente lunare (box), vânzare online a celor mai bune produse descoperite la artizanii ciocolatieri... De asemenea, oferim conceperea de cadouri de afaceri, pentru companii și comitete de întreprindere CE. Personalizare, coșuri gourmet: ne adaptăm fără dificultate la toate cerințele profesioniștilor.
Franța, Marfaux
... grijă pentru calitatea lor excepțională. Măiestria noastră unică ne permite să vă oferim produse personalizate, cu logo-ul sau mesajul dumneavoastră, pentru un impact vizual puternic și o experiență gustativă de neuitat. Așadar, nu mai ezitați și lăsați-vă seduși de calitatea și creativitatea chocolaterie Peromet pentru evenimentele dumneavoastră profesionale. Descoperiți catalogul nostru și contactați-ne acum pentru a personaliza creațiile dumneavoastră din ciocolată.
Franța, Paris
Din 2022, ELITOPHE SAS este o companie specializată în comerțul cu produse alimentare. În principal, ELITOPHE SAS este furnizor de cacao, în special cacao în boabe și dezvoltă cacao bio în semințe. Compania furnizează, de asemenea, boabe de cacao, soia, susan și arahide la nivel internațional. Acestea sunt produse naturale, biologice și provin din țări africane precum Coasta de Fildeș, Guineea sau Benin. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Franța, Wingles
Bine ați venit în universul ciocolateriei Chocolatstehle, partenerul dumneavoastră gourmet pentru nevoile de ciocolată de calitate superioară. Suntem specializați în fabricarea artizanală a ciocolatei de înaltă calitate pentru profesioniști. Lucrăm cu materii prime atent selectate, provenite din culturi durabile, pentru a vă garanta produse de excepție. Ne pasă să respectăm tradițiile...
... materii prime din Africa, oferim comercializarea de produse alimentare, produse legate de cosmetică, precum și pietre și roci. Veți găsi întreaga gamă de produse pe care le oferim în secțiunea corespunzătoare. Pentru orice solicitare specială, vă rugăm să ne trimiteți un email. Putem interveni pe cereri precise care nu se află în catalogul nostru.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play