Italia, Formigine
...Cacaoa este un aliment derivat din semințele plantei de cacao, cunoscută științific sub numele de Theobroma cacao. Această plantă este originară din regiunile tropicale ale Americii Centrale și de Sud și este cultivată în principal în Africa de Vest, Asia și America Latină. Semințele de cacao, cunoscute în mod obișnuit sub numele de boabe de cacao, sunt ingredientul principal pentru producția de ciocolată și diverse alte produse pe bază de cacao.
Italia, Barletta
...Creăm tablete de ciocolată artizanală în diverse arome, produse și ambalate manual, reflectând cultura ciocolateriei italiene. Peste 50 de arome disponibile, inclusiv fără zahăr, fără gluten și în marcă privată.
Italia, Bertinoro
... maeștrii gelatului artizanal. Departamentul de produse de patiserie a fost creat câțiva ani mai târziu. Încă de la început, poziționarea BABBI a fost departe de piețele de masă deja bogate, dedicându-se creării de "specialități dulci unice și irepetabile" prin utilizarea de materii prime nobile, căutate, autentice și o prelucrare artizanală lungă și atentă. Din acest principiu au apărut Wafer Viennesi și Waferini, astăzi cunoscuți și apreciați în întreaga lume.
Italia, Torino
... variată de praline, crema tartinabilă cu 50% alune și multe alte delicii de descoperit. Sperandri pune la dispoziția publicului un punct de vânzare, bine aprovizionat și primitor, unde se pot achiziționa direct produse cu un excelent raport calitate-preț, care vor satisface gusturile fiecărui client și vor oferi un moment de mare dulceață. În plus, este disponibil și punctul de vânzare de pe Via Tripoli 72/F, unde puteți găsi toate propunerile noastre de ciocolată și înghețata realizată cu ingredientele din producția noastră. Vă așteptăm!
Italia, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, din 1980, proiectează și realizează mașini și instalații complete pentru prelucrarea ciocolatei și a fructelor uscate, oferind soluții pentru nevoile specifice ale fiecărui client, sector și piață. Soluții avansate pentru producția și modelarea ciocolatei și altor produse pe bază de fructe uscate și cacao. Oferte care se extind de la prelucrarea materiilor prime, cacao și fructe...
Italia, Ferrazzano
... sunt obținute exclusiv din esențe sau ingrediente naturale. Ori de câte ori este posibil, creăm produse fără lactate și fără zahăr adăugat. Toate produsele noastre sunt, de asemenea, fără ulei de palmier și fără gluten. În ultimii ani, Shockino Mix Experience a fost protagonistul evenimentelor și degustărilor din întreaga Italie, începând cu EXPO2015 la Salone del Mobile și Salon du Chocolat din Milano, Cibus Parma și Vinitaly din Verona.
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUCȚIE la comandă (private label) de produse biologice dulci și sărate, companie de producție pentru terți care furnizează cele mai mari mărci din domeniul biologic, cu peste 30 de tipuri de produse biologice: batoane cu cereale, semințe și fructe uscate, batoane de ciocolată cu cereale, preparate în pulbere (budincă de cacao și vanilie, ciocolată caldă, preparate pentru prăjituri), ambalare de zahăr din trestie, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italia, Gussago
... proiecte pentru designul și producția de desene animate, jocuri video și produse editoriale destinate lumii copilăriei. Aceste proiecte sunt combinate cu designul și marketingul jucăriilor, îmbrăcămintei și accesoriilor sub marca logo. Pentru celălalt proiect, un front pur alimentar, Weataly nu își epuizează creativitatea, ci concepe și comercializează produse alimentare din ciocolată pentru...
...lichior de cacao, linii de modelare semi-automate și automate pentru producția de tablete și ciocolată solidă și umplută, temperatoare continue și pentru loturi. Instalații pentru producția de ciocolată artizanală începând de la boabele de cacao. Tehnologie pentru producția diverselor produse de ciocolaterie cu aplicare în sectorul specific de interes. Școala de ciocolată artizanală: "from bean to bar".
Italia, Piacenza
...-a înființat în 1985 datorită intuiției lui Aldo Scaglia, un tânăr patiser piemontese care s-a mutat la Piacenza. În produsele coapte zilnic și pregătite conform tradițiilor înalte ale patiseriei, se pune o mare pasiune și fantezie, precum și o atenție constantă la ingrediente. Astfel, sunt selectate cele mai bune boabe de cacao din Venezuela, Bolivia și insula Sao Thome, pentru a fi procesate și asociate cu migdale sau alune, realizând o ciocolată care a devenit o dulce obișnuință pentru toți piacentinii.
...rom, limoncello, gianduja, turron etc.) acoperite cu ciocolată extra cu minim 62% cacao - 12 luni - TARTUFI din pastă de ciocolată neagră și alune, pudrați cu cacao - 12 luni - CROSTATA DI MELIGA (porumb) - Delicioasă prăjitură cu făină de porumb, care se prezintă sfărâmicioasă și moale, umplută cu gem - 5 luni - PASTE DI MELIGA (porumb) - Biscuit delicios din tradiția cuneză, din unt, porumb și...
Italia, San Giovanni Lupatoto
Concesionar pentru Verona și provincia Rigodanza Serafino și C. s.p.a.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play