Franța, Fayl-Billot
...Ideal pentru prezentarea unei frumoase platouri cu brânzeturi. Acest platou este fabricat din nuiele naturale. Material: Nuiele albe naturale decojite + lemn Dimensiuni exterioare: 31cm x 21cm x 3cm Origine: Franța...
Franța, Saint Cannat
... albă, pește sau un platou de brânzeturi proaspete. Se servește la 10-12°C.","VINIFICARE":"Strugurii sunt recoltați la o maturitate optimă. La primirea lor în cramă, are loc o presare directă urmată de o decantare, apoi fermentarea mustului se face la temperaturi scăzute (16-18°C). Vinul este maturat pe drojdii timp de câteva luni; o ușoară influență de lemn finalizează maturarea înainte de îmbuteliere."}...
Franța, Cournon D'auvergne
... adăuga pe tartine alte ingrediente precum semințe, germeni sau condimente. Puneți borcanul la frigider timp de o oră înainte de degustare. După deschidere, se păstrează la rece și se consumă în termen de 5 zile. Energie: 677 kJ (163 kcal) Grăsimi: 13,3g Din care acizi grași saturați: 3,8g Carbohidrați: 6,6g Din care zaharuri: 4,5g Proteine: 3,2g Sare: 1g...
Franța, Lys Haut Layon
...Terroir : Sol argileux graveleux pe șisturi Situație : Haut layon Vinificare Fermentația alcoolică se realizează în cuve din inox cu control al temperaturilor. Maturare pe drojdii timp de 4 luni. Degustare între 10 și 12°C Ochi : Alb Nas : Floral și mineral Gust : Arome de flori albe Echilibru : Sec Potencial de păstrare : 2 ani Asocieri culinare : Pești la fiert și brânzeturi. Pești albi la fiert, bar la fiert, coulommiers și brie. Tăiere: Guyot dublu Altitudine: 100 la 120 m...
Franța, Creissels
...Filtrare și recuperare a finelor din ser • Capacitate de filtrare: 20 m3/h • Filtrare statică a serului în continuu • Debit de 10 la 30 m3/h • Grilă de filtrare de 120 la 80 microni • Posibilitate de reinjectare automată a finelor în matrițe • Curățare în loc (NEP) Capacitate de filtrare: 20 m3/h...
Franța, Soing-En-Sologne
...Această cuvée, provenită din cele mai bune parcele de granit, păstrează caracteristicile de tinerețe și prospețime ale unui mare muscadet. Persistența sa aromatică frumoasă și plenitudinea în gură vă vor însoți la aperitiv, alături de pește, dar și cu numeroase brânzeturi. Domeniu:DOMAINE DE L'EPINAY Denominație:MUSCADET SÈVRE ET MAINE Regiune:VAL DE LOIRE Culoare:Alb Struguri:100% Melon de Bourgogne Mod de cultură:Bio Capacitate:75cl Greutate:1 kg Caracter:Sec An de recoltă:2018...
Franța, Montmorot
...un brânză autentică prin patrimoniul său. Originea sa datează din secolul al XIII-lea. Atunci era fabricată de călugării de la Abația St-Claude. Această brânză delicată cu mucegai, născută din munții Haut-Jura sud, beneficiază de o Denumire de Origine Controlată, perpetuând astfel specificitatea sa proprie și conferindu-i caracterul său unic de albastru blând.
Franța, Ostwald
... raportul ideal de 1/3 din acești acizi grași „buni” esențiali pe care corpul nostru nu îi poate produce. Sfaturi de utilizare: nu se încălzește! Se folosește la cruda pe preparatele reci sau calde (vinegrete, pesto, salate, pește, tartine, brânzeturi proaspete, legume crude, orez, paste, maki ...) Se utilizează de asemenea ca materie cosmetică bio. Conservare: la adăpost de lumină și căldură, apoi...
Franța, Auxerre
...Accord metvin brânzeturi, vânat, preparate în sos, preparate picante, carne roșie Vinificare Recolta este manuală în ladă cu dublu sortare. Vinificarea se desfășoară în cuve mici din inox termoreglate. Fermentația malolactică se realizează în cuve într-un spațiu separat. Maturarea de 18 luni se face în butoaie de stejar (20-30% noi) Ochi: culoare roșie închisă și profundă Nas: fructe mici și...
Franța, Roubia
... vanilie, arome subtile de lemn. Gust Rafinată, puternică, catifelată, taninuri subtile, moale, corp structurat, bună intensitate. Asocieri mâncare & vin Carne roșie, Carne roșie în sos, File de vită, Tournedos, Brânzeturi de vacă Temperatura de servire: 16° - 17° Culoare: Roșu Culoare strugure: Syrah Alcool: 14% Conținut: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lung în gură","Conseils":"Se potrivește cu toate mesele, în special cu carne roșie și brânzeturi, se servește între 16 și 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"cutii de 6","Sol":"sol argilo-calcaros","NOTES":"Nasul se deschide cu note de fructe roșii, atacul în gură este...
Franța, Thiers
...Materiale: Mâner din plexiglas, culoare albastră, lamă din inox, mitre din inox sau alamă. Include: un cuțit și o furculiță Categorie: Serviciu pentru brânzeturi Referință: 7023 SD Țara de Fabricare: Franța Produsele noastre sunt garantate 10 ani împotriva oricăror defecte de fabricație în condiții de utilizare normală. Uzura pieselor cauzată de timp nu este inclusă în garanție, la fel ca...
Franța, Auros
...Este pentru noi, unul dintre cei mai buni producători din Pirinei. Găsim o complexitate aromatică pe care nu o întâlnim în altă parte. Gama de brânzeturi cu pastă tare din Pirinei este variată și aceste produse pot fi expediate fără condiții de frig (-26°). Acest lucru permite un transport gratuit în Europa pentru comenzi de peste 30 kg. Gama: BREBIS, VACĂ, AMESTEC Vacă-Brebis, CAPRĂ, Bleu de...
Franța, Saint Pal De Mons
...Ambalaje alimentare reutilizabile Bee-Wrap - ALTERNATIVĂ la FILMUL ALIMENTAR REZISTENT Ambalaj alimentar reutilizabil 100% natural Solidari* Înlocuiește filmul alimentar rezistent pe recipiente sau direct pe fructe și legume, pâine, brânzeturi... Reutilizabil de peste 100 de ori Fabricat în Franța* Parteneriat cu un ESAT Compoziție Bumbac organic certificat GOTS și Oeko Tex 100 fără produse...
Franța, Brue Auriac
... prezintă atât o prospețime frumoasă, cât și multă rotunjime, cu note fructate și delicat vanilate care oferă o senzație dulce și cărnoasă și contribuie la prelungirea plăcerii pe o finală frumoasă. Asocieri mâncare-vin: Pești, scoici, crustacee, brânzeturi Servire: 8-10°C Conservare: A se consuma acum sau în următorii 3-5 ani Particularitate: Numele cuvée-ului Héritage de Saint Victor face referire la călugării de la Abația Saint Victor din Marsilia.
...Biscuiți crocanți, ușori și savuroși, de savurat în fiecare moment al zilei, fie singuri, fie acompaniați de cremele și bruschetele noastre, dar și de mezeluri și brânzeturi, legume la grătar... alegerea este a ta! Fabricati artizanal și natural, respectând dospirea naturală, nefrit, și produși din materii prime de înaltă calitate. Fără OMG, fără ulei de palmier, fără colesterol sau grăsimi trans, vor fi perfecți pentru un aperitiv sănătos și ușor, fără a sacrifica gustul.
Franța, Thiais
...Masa de scurgere/moulare netedă este utilizată pentru brânza lactică cu canale de evacuare a zerului, din inox. Este folosită pentru fabricarea pastelor proaspete, pastelor lactice și pastelor moi. Caracteristici Dimensiuni (lxLxH): 1920 x 800 x 850 mm Material: oțel inox AISI 304...
Franța, Moustoir-Ac
...Cuptor cu 1 cameră Pentru coacerea a 6 pizza de 35 cm Permite inserarea a 3 tăvi de 40 x 60 cm Permite calibrarea separată a două temperaturi de lucru diferite Plan de coacere din piatră refractară Izolație din vată minerală evaporată Iluminare interioară Generator de abur disponibil la cerere Versiune digitală disponibilă la cerere La cerere transformator 12V și suport pentru lampă...
Franța, Paris
...Petale de porumb, ulei de măsline, sare roz din Himalaya, piper negru și Népita Alergeni: urme de gluten DETALII DESPRE ARTICOL Pesmet ideal pentru paneurile de carne, pește, brânzeturi. Népita este o plantă din Corsica care seamănă cu menta, mai subtilă și rară, se potrivește foarte bine cu vițelul.
Franța, Pissy-Pôville
...Cidre-ul de gheață, o invenție din Quebec, poate avea un conținut de alcool între 7° și 13°. Obținut prin frig, acesta emană arome de mere proaspete sau coapte, caramel, fructe confiate, condimente și miere. Acest produs licoros este un echilibru între aciditate și zahăr, având și o ușoară amăreala. Se potrivește perfect cu foie gras, brânzeturi cu pastă crudă sau cu mucegai, precum și cu deserturile dumneavoastră.
Franța, Saint-Omer
...Un set de Condimente de tăiat, perfect pentru ocazii speciale. Este compus din trei creioane și un ascuțitor conform standardelor alimentare. O rețetă exclusiv vegetală gătită la Alès în Cévennes. Basilic (BIO) este ideal pentru bucătăria mediteraneană, fructe de pădure, legume crude, brânză de capră și citrice. Trufă neagră este ideală pentru legume rădăcinoase, risotto, brânzeturi, ouă și carne...
Franța, Geispolsheim
...Procesul de fermentare durează mult mai mult și se desfășoară la o temperatură mai scăzută decât în cazul sucului de struguri. Acest lucru păstrează ingredientele sănătoase din sucul de rodie și oferă un gust și o aromă bogată și fructată. Vinul de rodie semi-dulce NRAN are o culoare maronie, este plăcut de acrișor și aromatic la nas. Gustul este fructat și intens picant. Taninurile sunt mai moi. Postgustul este de fructe de pădure și rodie, de lungă durată. NRAN este un vin de cocktail răcoritor, servit ușor răcit. Se recomandă consumul NRAN alături de brânzeturi moi, fructe și desert.
Franța, Pont-De-Labeaume
...Din șofran de foarte bună calitate, o jeleu care surprinde pe brânzeturi. Ca finisaj pe carne, cum ar fi pieptul de rață, accentuează fără a masca. De asemenea, se poate asocia cu deserturi cremoase sau lactate: prăjitură de orez, brânză de vaci… Din punct de vedere vizual, este un produs foarte frumos, deoarece stigmatele rămân suspendate în jeleu. Compoziție: zahăr din trestie bio, suc de lămâie, stigmate de șofran, agar-agar. Conservare: 3 ani. Borcan de 215g.
Franța, PARIS
...Ce vin mono-cépage, provenit din cele mai vechi vii ale noastre, se remarcă prin bulele sale fine și ușoare. La nas, este o explozie de arome: note de rășină de pin și miere. Un vin mare, intens și savuros, cu arome de fructe de pasiune și caramel. Acest Champagne vă va surprinde prin caracterul și eleganța sa. Ideal pentru aperitiv, pentru a însoți peștele, dar și platourile de brânzeturi. 100% chardonnay BLANC DE BLANCS 100% CHARDONNAY 1ER CRU Medalie de Aur Gilbert și Gaillard 2014...
Franța, Jarnac
... cognacurilor noastre toate îngrijirile necesare pentru exaltarea lor. Calitatea cognacurilor Courvoisier este recunoscută la nivel mondial și recompensată regulat în diverse competiții internaționale de băuturi spirtoase (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Lemn de santal Această aromă bogată și dulce provine din contactul dintre lemn și cognac. Cu anii, aroma foarte clară de stejar devine...
...Tunel de spălare BC 29 C. Compact, ideal pentru spații restrânse. Cadenta între 80 și 120 de tăvi pe oră. Ideal pentru spălare: • Tăvi de toate dimensiunile • Matrițe din silicon • Palete • Echipamente mici • Brânzeturi… LHM vă însoțește în proiectele dumneavoastră de spălare, igienă și manipulare. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.
Franța, Pantin
... minunat la aperitiv și alături de stridii din Bazinul Arcachon. 60% Sauvignon Blanc, 35% Sauvignon Gris, 5% Sémillon. Degustare: În gură, se regăsește de la început un Sauvignon aromatic concentrat, gras și perfect echilibrat. Fructat și mineral, acest an de recoltă se va asocia cu crustacee, dar și cu pești fini și brânzeturi. Acest an de recoltă 2014 a obținut două medalii, precum și premiul plăcerii din ghidul Vinurilor și Terroirurilor Autentice Medalie de Argint la Concursul General Agricol de la Paris Medalie de Argint la Concursul Bordeaux Vins d’Aquitaine. - Des...
Franța, Parnac
...Flexibil și fructat. O rochie garnet care exprimă aromele fructelor roșii: coacăze negre, mure, coacăze roșii, cireșe, violet cu taninuri flexibile dozate cu grijă. Servire: 15 -16°C. Fel recomandat: Ca aperitiv cu diverse tipuri, cu unele produse din carne, la grătar, bucătărie mediteraneană, salate compuse, brânzeturi.
Franța, BRIE
... și piper, unii aleg să adauge o notă de ardei iute de Cayenne. Utilizarea sosului cheddar Cheddarul fiind unul dintre cele mai vândute brânzeturi din lume, utilizarea sosului cheddar este foarte variată. Îl găsim adesea în sandvișuri precum hot-dog-urile sau hamburgerii, dar și pe preparate mexicane precum nachos, tacos, tortillas.
Franța, Grigny
..."Les Classiche" de Canuti sunt preparate din materii prime riguros selectate, fără adăugarea de coloranți sau conservanți. Ca toate pastele cu ou Canuti, acestea sunt produse conform metodei clasice de extrudare lentă în matrițe din bronz. Diferitele umpluturi sunt pe bază de legume, carne, pește, brânzeturi, ciuperci și trufe. Aceste „Classiche” sunt toate de o calitate excelentă: sunt rafinate și căutate. CONDIȚIONARE: 3 x 1 kg = 3 kg...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play