Franța, Laissac
96km
COTE2BOEUF, fabricant de salaisons artisanales în Aveyron, redă noblețea unui emblemă gastronomică franceză: cârnații! Fabricarea se face ca odinioară, cu doar 3 ingrediente: carne selectată din fermele din Aveyron, sare de Guérande, piper de Kampot IGP. Fără conservanți, fără coloranți, fără nitriți! Doar 3 ingrediente ca odinioară. Coppa, lonzo, nuci de jambon uscat, bœuf Aubrac uscat, chorizo...
Franța, Villefranche De Rouergue
38km
Înființată în 1962, compania SACOR este specializată în mezelurile uscate din sud-vestul Franței. SACOR oferă produse alimentare bazate pe rețete tradiționale și regionale. Astfel, compania propune cârnați uscați, salam uscat, platouri cu mezeluri, chorizo, jambon uscat, coppa, pancetta, salami, slănină afumată etc. Compania se angajează în favoarea transparenței și excelenței gustului.
Franța, Ibos
162km
SA SALAISONS PYRENEENNES este o companie specializată în prepararea jambonului de excepție. Salaisons Pyrénéennes aplică un savoir-faire autentic pentru producția de jambon și preparate de excepție. La fel ca în cazul vinurilor de calitate, aceste preparate sunt produse dintr-o „soi” de calitate: Porcul alb certificat din Sud-Vest. Produsele provenite din „soiul” porc alb sunt prezentate sub marca „SALAISONS PYRENEENNES”.
Franța, Veyrac
207km
Suntem producători de jambon Serrano A.O.C din Teruel (Calamocha) și producători de jambon Ibérico de Bellota din Los Pédroches (Cordoba). Distribuim în toată Franța, Belgia, Elveția, Corsica, livrare dintr-un depozit Bodéga în 87520 Veyrac!!!! Puteți găsi jambon Serrano cu os și dezosat, ambalat vid. De asemenea, oferim lomo Ibérico, cârnați, chorizo, și sobrasada din Mallorca.
Franța, Lacaune
89km
Fondată în 1956, compania OBERTI este specializată în mezeluri și produse din carne sărată. Având 60 de ani de experiență, OBERTI combină know-how-ul, rețetele de altădată și echipamentele moderne. Carnea folosită pentru producția de mezeluri și produse din carne sărată provine din regiuni de calitate. Compania produce și oferă astfel cârnați, coppa, bacon, șuncă sărată și uscată etc.
Franța, Parlan
91km
La Maison Laborie, înființată în 1932, este specializată în mezelurile din Auvergne. Produsele Laborie sunt fabricate manual, fiind autentice și savuroase. Carnea provine din Franța, iar mai multe produse Laborie au fost premiate. Maison oferă o gamă largă de mezeluri tradiționale, inclusiv: șuncă uscată din Auvergne, cârnați uscați, cârnați, piepturi, borcane, conserve, cutii cadou etc.
Franța, Aurillac Cedex
108km
La Maison TEIL situată în Aurillac este specializată în producția de mezeluri. La Maison produce șuncă, cârnați, terine, fritons, pateuri din Auvergne și patiserii mezelărești tipice, cum ar fi foietajul cu Bleu d'Auvergne sau plăcinta cu cartofi. Șuncile proaspete nu sunt niciodată congelate, sunt sărate manual, cu sare uscată și conform metodei tradiționale auvergnate. Uscarea și maturarea șu...
Franța, Le Rouget
96km
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central. Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual. Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Franța, Lahontan
223km
FIPSO INDUSTRIE este o companie specializată în fabricarea și comercializarea cărnii de porc. FIPSO este singurul abator francez care exportă carne de porc în Statele Unite și China. Produsele FIPSO dețin numeroase etichete. Unele produse din producție sunt identificate: IGP porc din Sud-Vest, IGP Jambon de Bayonne, eticheta roșie porc fermier crescut în aer liber și filiera fără OMG.
Franța, Foix
124km
...Într-un mediu natural și autentic, familia ROUCH păstrează, din 1870, elaborarea unor produse adevărate de terroir, rustice și pline de savoare. Jambon de Pays Ariégeois, cârnați uscați de ficat, cârnați sub cenușă l'Ariégeois, foie gras, confit de rață, pateuri de mistreț, de cerb etc... Charcuteria ROUCH își elaborează produsele în laboratorul său autorizat conform normelor europene, la Ferrières în Ariège.
Franța, Fuentesauco (zamora)
242km
Bună, mulțumesc că ai introdus textul tău aici în franceză.
Franța, Arzacq Arraziguet
180km
Franța, LOUEY
170km
...Salaisons de l’Adour are ca activitate principală transformarea și maturarea jambonului de Bayonne și a jambonului de Porc Noir de excepție. Procurând materie primă de calitate superioară și inspirându-se din metodele ancestrale basce și bigourdanes, Salaisons de l’Adour vă asigură o calitate înaltă și prestigiul produselor sale. În colaborare cu crescători locali și un atelier de tăiere autorizat, Salaisons de l'Adour au avantajul de a oferi jambon de Bayonne Bio, un produs natural a cărui fabricare respectă mediul nostru.
Franța, Lacaune
89km
Franța, Estillac
89km
Franța, Toulouges
182km
Franța, Sauveterre De Bearn
226km
Franța, Aicirits Camou Suhast
234km
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play