Franța, Castelnaudary
...Conform rețetei tradiționale, Casa Rivière prepară un cassoulet generos și gustos, pe măsura regiunii și a locuitorilor săi. La fasolea fragedă, gătită într-un bulion de legume proaspete, se adaugă aripioare de gâscă confiate și cârnați de Toulouse, preparați în atelierele noastre din carne de porc de origine Franța.
Franța, Castelnaudary
... Corbières sau un Minervois pentru a-l însoți. Este preparatul regal din Castelnaudary, provenit din tradiția locală. Își datorează numele recipientului în care fierbe: cassole. Legenda : Cassoulet-ul s-a născut în timpul unui asediu, în care chaurienii (locuitorii din Castelnaudary) au fost martiri în Evul Mediu. În fața lipsei de hrană, au adunat și gătit toate ultimele resurse pe care le aveau, dând astfel naștere celebrului cassoulet din Castelnaudary.
Franța, Brive La Gaillarde
...Pentru a savura un preparat cald delicios din Corrèze, nimic nu se compară cu un bun cassoulet! Borcan de 800 g...
...Pe lângă foie gras, oferim o gamă largă de preparate gătite. Variate, preparatele noastre gătite reprezintă măiestria regiunii noastre, sud-vestul. De descoperit: Alicuit, confit de rață, soare de pintade, cassoulet cu manșoane de rață confiate, cocoș în vin, salmis de palombă...
Franța, Geispolsheim-Gare
...4 Borcane din sticlă WECK Corolle® 2700 ml cu capace din sticlă și garnituri (clipsurile nu sunt incluse) Capacitate în ml: 2700 Diametru deschidere în mm: 100 Înălțime în mm: 242 Pentru greutate indicativă în grame: 2280 Garnituri și capace incluse. Clipsuri nu sunt incluse. ideal pentru supe mari sau preparate gătite (varză murată, cassoulet etc...).
Franța, Gagnac Sur Garonne
Bulle de créateurs este o companie din regiunea Toulouse, înființată în 2019 de două Mam 'preneur. Multi produs, suntem capabili să răspundem la numeroase cereri din sectoare foarte variate, cum ar fi micuții, cadourile tematice, accesoriile de modă și bijuteriile sau chiar decorațiunile. Produsele noastre sunt fabricate în atelierul nostru situat în nordul Toulouse-ului. Punem accent pe valori...
Franța, Roubia
... structurat și intens datorită prezenței Syrah-ului. Absența sulfiților adăugați permite o exaltare a fructului.","Cassoulet, plats méditerranéens":"Cassoulet, preparate mediteraneene","Nous n'ajoutons aucun SO2 à aucun moment de la préparation du vin.":"Nu adăugăm SO2 în niciun moment al pregătirii vinului.","Contenance (L):0,75":"Capacitate (L): 0,75","DEGUSTATION":"DEGUSTARE","Degré : 12.5°":"Grad...
Franța, Lyon
Trei prieteni pasionați de gastronomie și îndrăgostiți de natură, Thomas, Thibault și Andréa, au creat JOKO. Ambiția lor este de a valorifica cărnurile de vânat sălbatic francez și de porc negru de Bigorre AOP folosind circuite scurte. Ei propun produse naturale de calitate prin rețete autentice și inovatoare, în timp ce luptă împotriva risipei alimentare legate de vânătoare. Obiectivul lor este d...
Franța, Gourdon
La Maison GODARD este specializată în prepararea de foie gras și produse tradiționale din Sud-Vest. Astfel, compania oferă o gamă largă de foie gras de rață de excepție, foie gras în pânză, cu smochine și, de asemenea, preparate gătite precum confit de rață sau cassoulet.
Franța, CASTELNAUDARY Cedex
În inima Languedoc-ului și a Țării Cathare, la Castelnaudary, în Aude, SODICAS CONSERVERIE sub marca Audary, elaborează pentru plăcerea dumneavoastră cele mai bune preparate din bucătăria tradițională a Sudului-Vest. Cassoulet, confituri, preparate gătite, pateuri, jambon, foie gras, toate aceste produse evocă bunăstarea și plăcerea de a mânca bine. Produsele noastre locale și rețetele tradiționale sunt din ce în ce mai apreciate de consumatori.
Franța, Gourdon
Compania VALETTE este specializată în producția și vânzarea de foie gras și trufe negre din Périgord încă din 1920. VALETTE FOIE GRAS este o afacere de familie care vinde preparate autentice și de terroir. Gătim cu generozitate aceste produse și le oferim, de asemenea, în preparate gătite tipice din Sud-Vestul Franței, cum ar fi cassoulet. Distribuim produsele noastre în Franța și la export.
Franța, Objat
...rillettes de rață cu foie gras, prepelițe umplute cu foie gras, flauturi de magret cu foie gras, pateuri cu castane și foie gras. - Mâncăruri gătite: paupiettes de rață cu foie gras, varză umplută cu foie gras, sauté de rață cu ciuperci, cassoulet cu confit de rață, confit de rață, confit de gâscă, ciuperci gătite. - Pateuri regionale: pateu corrézien, pateu cu prune și foie gras, terrină forestieră...
Franța, La Chapelle Aubareil
De mai bine de treizeci de ani, suntem meșteșugari-producători de ficat gras de gâscă și rață, precum și de castane în Dordogne. Conservele noastre sunt elaborate la fața locului, conform rețetelor tradiționale din Périgord. Conservele sunt de dimensiuni reduse. Ficatul gras și preparatele gătite (cassoulet, confit, civet...) sunt pregătite cu grijă și beneficiază de cea mai mare atenție pe parcursul întregului proces de fabricație. Laboratorul nostru este certificat conform normelor europene și HACCP. Valorile pe care le promovăm sunt primirea, gastronomia, tradiția și calitatea.
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette, pate de țară, rillettes, hure, cârnați basci, cârnați confitați și confit de porc Ibaïona) și de vânat (terine de iepure, terine de mistreț și salmis de palombă). În cele din urmă, măcelăria Mayté produce rețete basce de neuitat, cum ar fi axoa, piperade și tripes basques, precum și rețete precum cassoulet sau boeuf bourguignon.
Franța, Revel
...La doar câțiva pași de Castelnaudary, capitala Cassoulet-ului, Revelois, prepară de mai bine de o jumătate de secol, rețete moștenite din tradițiile și meșteșugurile chauriene din țara Lauragais. Revelois este înainte de toate povestea lui André MOREL, ucenic măcelar din Castelnaudary, care la începutul anilor '80, pasionat de munca sa și având dorința de a satisface gusturile și papilele, a...
Franța, Badefols Sur Dordogne
Domeniul de la Barbe, cunoscut și sub numele de Foie Gras Kuster, produce foie gras de rață și foie gras de gâscă. Domeniul oferă foie gras fără aditivi sau conservanți chimici. De asemenea, comercializează specialități din foie gras, pateuri, rillettes, grattons, confituri, gâturi, specialități confiate, magreturi uscate, precum și preparate gătite, cum ar fi cassoulet-ul Périgourdin. În...
Franța, Beaumont De Lomagne
Este dragostea pentru gest și seriozitatea care a condus o mică măcelărie beaumontoise, înființată în 1888 și condusă de Antoine Micouleau, să devină La Maison Micouleau, conservari artizanale. De atunci, transmitem rețetele noastre din tată în fiu. În inima țării noastre, Lomagne, dăm întreaga savoare cuvântului terroir. Foie gras-urile noastre, confiturile, cassoulet-urile și alte preparate...
Franța, Lanzac
...comercializează antreuri precum rillettes de rață și pateuri pe bază de foie gras, dar și specialități precum confitul de rață cu portocale și cassoulet Lanzaguais. Ferma de Grezelade dispune, de asemenea, de o gamă largă de colete de produse regionale. Produsele sunt vândute în propriile noastre magazine, în magazinele de delicatese și în restaurante. O sală de seminar conectată, precum și o sală de mese sunt în construcție pentru anul 2016.
Franța, Laguiole
La DROSERA GOURMANDE este o companie specializată în fabricarea artizanală a specialităților alimentare regionale. LA DROSERA GOURMANDE produce astfel numeroase alimente pe bază de rață, cum ar fi foie gras, blocuri de foie gras, mousse de foie gras, gâturi, confituri, piepturi de rață etc. Compania oferă de asemenea tripouri, cârnați, pateuri, fritons, cassoulet, galantine, terine pentru aperitiv și terine de vânat.
Franța, Montaut
...caviarul din Aquitania, cassoulet, daube etc. Casa este recunoscută pentru calitatea sa (certificare IGP LANDES și SUD-OUEST, Label Rouge) și notorietatea sa. Aceasta își comercializează produsele în Franța și la export prin intermediul magazinelor fine, cramelor, comerțurilor alimentare, restaurantelor și serviciilor de catering.
Franța, Narbonne
... dumneavoastră cu profesionalism, oferind o bucătărie tradițională delicioasă, bazată pe rețete locale de inspirație mediteraneană, precum și vinuri din regiune. Acest catering este, de asemenea, o magazie unde veți găsi o gamă largă de preparate de zi, legume și aperitive, precum și produse de delicatese și vinuri regionale. Oferă diferite preparate de luat acasă: paella, gardiane, zarzuela, couscous, bourride, tapas, cassoulet, bouillabaisse. Pentru companiile din Aude (11), Traiteur del Païs livrează platouri delicioase, cu prețuri cuprinse între 10,80 € și 17,20 €.
Franța, Hagetmau
Din 1929, compania BESSE FOIE GRAS este specializată în producția și comercializarea foie gras. Astfel, compania oferă foie gras semi-gătit, foie gras de rață, foie gras de gâscă și specialități din foie gras. De asemenea, oferă terine, pateuri, confit de rață, cassoulet-uri din Landă, precum și colete gourmet pentru comitetele de întreprindere.
Franța, Cahors
SUDREAU este o companie specializată în producția și vânzarea de foie gras, piept de rață, măruntaie, rillettes de rață, confit de rață și preparate tipice din Sud-Vest, cum ar fi Coq au Vin din Cahors sau cassoulet.
Franța, Les Aldudes
Compania PIERRE OTEIZA produce alimente regionale. Oferim jambon, ventreche, magret, cârnați, chorizo, garbure, velouté, foie gras, rillettes, pateuri, confit, cassoulet, brânzeturi și vin. Distribuim produsele noastre în Franța și la export.
Franța, Toulouse
Dotată cu un site de fabricație modernizat la porțile Toulouse-ului, compania de familie SAS SAMARAN păstrează o adevărată măiestrie tradițională, combinată cu un mediu normat și din ce în ce mai controlat. Produsele sunt întotdeauna gătite în mod artizanal, iar diferitele rețete de pateuri, confituri, terine, cassoulet cu confit de rață... se inspiră din bucătăria regională, leagănul familiei...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play