Franța, Bordeaux
...{"Dégustation":"Cu o culoare rubinie închisă, acest vin se deschide cu un nas intens fructat, cu note picante caracteristice Cabernet-urilor Sauvignon bine coapte. În gură, taninurile sunt moi și calde. Structura este amplă, cu note de fructe de pădure și un final moale. Acest vin va fi foarte apreciat la aperitivele dumneavoastră, alături de platouri cu mezeluri și brânzeturi.","Commentaire...
Franța, Auxerre
...Accord metvin brânzeturi, vânat, preparate în sos, preparate picante, carne roșie (fazan umplut, pulardă, file de vită în crustă) Vinificare Recolta este manuală în ladă cu dublu sortare. Vinificarea se desfășoară în cuve mici din inox termoreglabile. Fermentația malolactică se realizează în cuve într-un spațiu separat. Îmbătrânirea de 18 luni se face în butoaie de stejar (20-30% noi). Ochi...
Franța, Saint Cannat
...se va potrivi bine cu bucătăria exotică, cum ar fi puiul chop suey, preparatele picante și, desigur, un platou de brânzeturi delicioase!","WINEMAKING":"VINIFICARE\nStrugurii sunt culeși manual, sortați și dezgoliți pentru a realiza o fermentație tradițională cu o macerație care durează aproximativ 5 săptămâni; o metodă alternativă utilizată este și macerația carbonică.\nVinul este învechit timp de 18 luni (în butoaie timp de 12 luni plus o perioadă suplimentară de 6 luni în rezervoare).","GRAPES VARIETIES":"VARIETĂȚI DE STRUGURI\nSyrah 50%\nGrenache 40%\nMourvèdre 10%"}...
Franța, Brue Auriac
... condimente dulci și vanilie. Evoluează apoi spre note de condimente piperate și boabe roz. În gură, atacul este rotund și cărnos, cu note picante, apoi evoluează spre note delicioase de fructe negre și note lemnoase care susțin o finală frumoasă și lungă. ACORD MÂNCARE-VIN: Carne roșie, carne în sos, ciuperci, brânzeturi SERVIRE: 18-20°C CONSERVARE: De băut acum sau va continua să se îmbunătățească în următorii 5 ani...
Franța, Saint-jean-d'ardieres
... provenite dintr-un singur soi, gamay noir cu suc alb. Aceste crame, ușor de degustat, se potrivesc de minune cu diferite tipuri de preparate. De la preparate crude sau gătite, la feluri de mâncare de bistrou sau de bucătărie fuzionată, inclusiv carne roșie sau albă, fructe de pădure, brânzeturi și preparate picante. Orice poftă gourmet este binevenită, este ocazia perfectă pentru a degusta unul dintre vinurile lor MODE, CLASSIC sau CHIC, în funcție de inspirația momentului.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play