Franța, Cohade
...Mașini pentru prepararea amestecului pentru înghețata pe băț Blender Mixarea fructelor pentru înghețata pe băț popsicle. Pentru a mixa fructele în cantități mari, aveți nevoie de un blender super: o mașină capabilă să mixeze în cantități mari. Capacitatea cuvei: 30 de litri Putem fabrica un mixer cu robinet de 5, 10, 20, 30, 50, 100, 200 de litri, sau chiar mai mult la cerere. Malaxor În...
Franța, Josselin
...Produsele din gama Mixeo (MixeoGS și Mixeo+) pot fi utilizate în înghețate și sorbeturi. Pe bază de fibre vegetale și făină de in, Mixeo răspunde așteptărilor dumneavoastră în ceea ce privește practicitatea și etichetarea clean-label (fără Exxx). De asemenea, disponibil în versiune BIO. Ambalaje: 5 kg și 20 kg...
Franța, Isle
Franța, Poursac
...Domenii de aplicare/calități: PÂNTA SOSURI ȘI CONDIMENTARE CONFECTII ȘI DULCIURI (CIOLAT) ÎNGHEȚATĂ MARGARINĂ.. Uleiurile Morisset s-au specializat în producția de uleiuri aditivizate "personalizate" de grad alimentar și colaborează cu numeroși actori din domeniul agro-alimentar, de la TPE/PME meșteșugari până la industrii recunoscute. Produse în special amestecuri pe bază de ulei de rapiță...
Franța, Montauroux
...Pompa de transfer permite transferul unui produs dintr-un rezervor de amestecare, de exemplu, către un dozator sau o dresor. Ea poate fi echipată cu un detector de nivel pentru a evita revărsarea hotei care primește produsul. Nu este nevoie de electricitate pentru a o face să funcționeze, deoarece totul funcționează pe bază de aer. Pompa de transfer este potrivită pentru produse lichide, semilichide (cu sau fără bucăți), umpluturi pe bază de fructe, înghețată, alte creme, sosuri cu bucăți, chiar și calde.
Franța, Roissy En France
...Amestecul pentru clătite este baza ideală pentru a reuși cu ușurință în toate clătitele și vafele tale, în ambalaje de 5 și 10 kg.
Franța, Camphin En Carembault
...Luăm aceleași (aproape) și o luăm de la capăt Sorbet Citron este evoluția Sorbetului nostru de Agrume. Întotdeauna pe o bază de Rooibos, am înmuiat totul pentru a propune o creație mai flexibilă și mai puțin agresivă. Această nouă rețetă va fi ocazia perfectă de a (re)descoperi amestecul subtil al dulcelui de rooibos cu forța și caracterul lămâii, totul într-o ceașcă foarte aromatică și ușor de...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...O căsătorie de senzații subtile pentru un gust unic. Ingrediente: Smântână proaspătă, lapte degresat concentrat, căpșuni 21%, zahăr, gălbenușuri de ou. Conține ingrediente pe bază de lapte și ou.
Franța, Saint Orens De Gameville
...Sorbetul de coacăze negre este un element de bază al sezonului înghețatelor. Gustul său incomparabil, foarte fructat și acrișor, vă va face să tremurați de plăcere. Se potrivește foarte bine cu o înghețată de vanilie sau cu alte sorbete, cum ar fi cele din fructe de pădure. Înghețatele și sorbeturile noastre sunt elaborate în atelierul nostru conform rețetelor originale, folosind exclusiv...
Franța, Vernosc-Les-Annonay
...Specialist în transformarea castanelor, CONCEPT FRUITS vă propune o nouă gamă exclusivă de preparate pe bază de castane, într-un ambalaj practic și inedit pentru profesioniștii din domeniul gastronomic (patiseri, brutari/patiseri, înghețată, confecționeri de dulciuri, ciocolatieri, restauratori, catering...). CONCEPT FRUITS a elaborat specific o gamă de produse indispensabile pentru succesul...
Franța, Nice
...specialist în obloane (alu, oblon niçois, oblon rulant, jaluzea, oblon din lemn) - Oblonul din Aluminiu PROFERM 06 a dezvoltat pre-tratamente speciale care constituie o bază foarte bună de protecție suplimentară în condiții extreme: climat maritim, ceață sărată și poluări industriale. Durabile și ușor de întreținut, acestea sunt disponibile într-o finisare mată, înghețată. PROFERM 06 este...
Franța, Bernin
... persoanele care suferă de boli metabolice, sportivii și persoanele în vârstă. Toate ingredientele noastre sunt vândute de la gram la tonă în formate adaptate specificațiilor clienților noștri: - Industrii și laboratoare - Meșteșugari (patiseri, înghețată, confecționeri...) - Hoteluri, restaurante, catering (HORECA) - Restaurație colectivă (cantine școlare, restaurante de firme...) - Profesioniști în îngrijire și sănătate (EHPADS, spitale, asistență la domiciliu...) - Bucătari amatori Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații !
Franța, Kervignac
... individual (rotund, pătrat, triunghiular, …) •Gătirea pe cilindru sau conveior încălzit pentru bandă de aluat de umplut. •Întreaga gamă de tehnici de umplere, pliere, rulare, stivuire, răcire și transport. The Lab by SDTN, dedicat meșteșugarilor care doresc să combine confortul utilizării, precizia încălzirii (gaz sau electric) într-un spirit de tradiție. Această gamă poate fi adaptată pentru gătirea crêpes și galettes, a vafelor și conurilor de înghețată într-un spirit Fait-Maison, de la 100% manual la complet automat.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play