...Mandarină Uscată Bio, Fistic Decorticat Crud Bio, Migdale Emondate Prăjite - 3 texturi și arome în simbioză... intensitatea mandarinei uscate, finețea fisticului crud și crocanța migdalei emondate prăjite cu grijă de noi pentru a ajunge la FUSIUNEA AROMELOR și a revela amestecul omonim.
Se savurează ca o gustare sau la aperitiv.
Se încorporează în muesli, lactate (iaurturi, brânză de vaci...)
Disponibil la vrac și în pungi.
...Producătorul cu care colaborăm le cultivă de generații. Arborii au, așadar, între 10 și 25 de ani. Este recolta din 2023. Noi prăjim și aromatizăm singuri pistachile în locațiile noastre din Franța.
Pistachia Akbari este cea mai lungă varietate de pistachie. Pistachia este verde, iar coaja devine roșie când este coaptă.
Utilizare:
Pistachile cu zaatar pot fi consumate ca aperitiv sau ca gustare.
Pentru a savura toată subtilitatea și aromele condimentului, puteți păstra și cojile pistachiei în gură.
Sac: 5Kg
Sac: 20Kg...
...Cele 3 semințe din colecția de semințe reunite într-un singur set:
semință de dovleac
semință de pepene verde de Herat
și semința de pepene verde prăjită sărată
Astfel, vă puteți răsfăța cu un aperitiv sănătos, gustos și original.
Și dacă ezitați între toate semințele, acest set este perfect pentru a vă ajuta să decideți!
...Gemul artizanal de Macvin este un gem meticulos preparat din vinul Jura, infuzat cu aromele bogate ale Macvin, un aperitiv tradițional francez.
Greutate: 130g
SKU: 3455140113573...
... subexploatate.
Petalele noastre defructe uscate cu mere din Provence vă vor seduce prin echilibrul dintre aciditate, dulceață și picant.
Simțiți mai întâi mărul dezvoltându-se în gură, accentuat de aciditatea sucului nostru de lămâi proaspete din Menton; observați apoi dulceața exotică a nucii de cocos pentru a lăsa în final loc ghimbirului infuzat care se dezvoltă la sfârșitul degustării.
Origin’O-urile noastre cu măr, nucă de cocos și ghimbir vă vor oferi o experiență gustativă de neuitat.
Lăsați-vă tentați de această combinație unică de arome!
...Culoarea mahon închis și strălucirea Pommeau de Normandie sunt remarcabile. Nasul său este elegant, suav și atrăgător, cu note confiate de pâine de condimente și prune uscate. La gust este rotund și moale, eliberând arome defructe coapte, cu un final echilibrat și complex. Servit rece, își găsește locul la aperitiv, alături de brânzeturile din Normandia și un desert. Un produs plin de feminitate.
greutate brută: 1100g
Greutatea cartonului de 6: 7kg...
...Compoziția unui Aperitiv cu fructede pădure se bazează întotdeauna pe zmeură, oferind astfel un fundal plăcut pe care se pot adăuga coacăze negre și afine. Încorporez suc de zmeură, coacăze negre și afine în acest aperitiv clasic. Se recomandă a fi consumat foarte rece și, dacă este posibil, fără gheață.
GREUTATE: 1.4 kg
STICLĂ: Sticlă 75cl
SKU: BFRROHASAC075...
...Un rom macerat rezultat din amestecul complex al mai multor fructe roșii provenite din soiuri sălbatice.
Compoziție: Rom Alb Bio Francez maturat în butoaie vechi de Cognac, Fructe roșii Bio și Zahăr de trestie Bio Echitabil
Se servește rece, singur sau în cocktail, atât ca aperitiv, cât și ca digestiv.
Greutate: 1.2 kg
Dimensiuni: 7 × 7 × 27 cm
Grad de alcool: 35,5*...
...Concoctate pe bază de alcool, macerație defructe și zahăr.
Ele își găsesc locul la aperitiv, adăugate la un vin spumant pentru un Kir festiv sau pur și simplu cu un vin alb foarte rece.
O gamă largă de arome pentru cremele noastre defructe, de savurat și simplu, cu doar câteva cuburi de gheață.
...Meyva, marca premium defructe uscate
Prăjire în inima fructelor noastre - Fără coloranți
Fără conservanți
Fără ulei adăugat
Prăjire în atelierul nostru din Rungis.
... de frig
A se consuma de preferință proaspăt
A se păstra la rece după deschidere
Un suc defructe plin de culoare, apreciat de gurmanzi pentru amestecul său delicios de mere și zmeură.
O băutură 100% fructe, echilibrată, dulce și acrișoară pentru a trezi papilele gustative ale celor mici și celor mari. O propunem ca aperitiv, la gustare și chiar la mic dejun.
Livezi Ecologice: Da
Înaltă Valoare Ecologică De Nivel 3 (HVE3): Da...
...Un aperitiv este totul despre a împărtăși companie bună și industria alimentară poate oferi unele inovații interesante. Toast' i mer este destinat segmentului defructede mare partajate, care se dezvoltă rapid (aperitiv, picnic, brunch etc.). Ambalajul RPET sigilat permite combinarea mai multor ingrediente în același recipient pentru un produs care este „gata de consum”.
... de snacking de 30g de luat peste tot! Și aici a apărut amestecul apéro snacking!
Este atât de mic încât încap chiar și într-un buzunar!
Ca prăjitor defructe uscate artizanal, ne-a venit ideea de a fabrica un mic amestec defructe uscate perfect pentru apéro (migdale, nuci de caju, porumb prăjit, toate prăjite și aromatizate).
La CROC’ELLA, îl comercializăm sub diferite formate (băi, pachete), dar cel mai simpatic este cartonul de expunere care se poate pune direct la casă.
... vinificare și gazificare.
DÉGUSTATION
Robe : roz pal cu reflexii de somon
Nez : aerian pe note defructe
roșii proaspete.
Bouche : moale, ușoară și acidulată cu
bule fine și arome intense
de căpșuni și zmeură.
Un brut rosé plăcut și gourmand!
ACCORDS METS & VINS
Star Bubbles Brut Rosé, vinul deaperitiv prin excelență, va fi companionul ideal pentru peștele și carnea albă. De asemenea, va însoți perfect aperitivele tale pe bază de legume, mini-cake-uri sau gazpacho. Se servește între 6 și 8°C...
... reflexii aurii. Acest cognac VSOP de pură tradiție charentaise, rotund și echilibrat, oferă note fructate însoțite de arome subtile de vanilie. Finalul se deschide cu o notă fină de lemn prăjit.
ACORD MÂNCARE / COGNAC :
Se savurează pur la aperitiv sau în cocktailuri, precum Cognac Summit. Se va asocia perfect cu un foie gras prăjit, tartă de dovleac vanilat, piper de Java.
...Suc de smochină. Fructe sălbatice recoltate și procesate în Franța, în fața Mării Mediterane. Se savurează foarte rece la mic dejun, ca aperitiv, după o sesiune de sport sau în cocktail.
...Vinul: Familia Fourny ne încântă din nou cu acest sublim Champagne Rosé 1er Cru Brut. Culoarea are o intensitate frumoasă, iar o superbă paletă aromatică explodează în gură: fructe roșii mici, note de brioche și alune, această sticlă are cu siguranță un caracter nobil. O delectare complexă care poate fi apreciată atât la aperitiv, cât și la masă, și în special alături de un desert cu fructe roșii...
... păstra prospețimea și vivacitatea sa.
Caracterul vinului
Vin alb plin de prospețime, culoarea sa este de obicei galben pal, cu reflexii strălucitoare. Nasul se deschide cu note florale și defructe proaspete. La gust, este delicat și aromatic. Prezentând adesea arome de flori albe și alune. Este un vin plăcut, de consum imediat!
Asocieri gastronomice
Vin deaperitiv, este adesea asociat cu o cremă de coacăze negre pentru a propune celebrul kir burgund. Natural, va însoți perfect mezelurile, omletele sau peștele în sos. Vivacitatea sa și notele...
...[terdézom] alb prezintă o frumoasă rochie aurie cu un buchet defructe exotice. O prospețime în gură și un echilibru subtil între aciditate și dulceață. Se savurează ca aperitiv, alături de o salată, paste, pește și scoici. Dispunem de volume importante pentru a alimenta piețele dumneavoastră.
...Nuci de caju decojite mecanic, provenind din Vietnam sau Brazilia.
Nucile de caju sunt amestecate cu pastă de usturoi negru și sare într-un mixer mecanic. Apoi sunt gătite la temperaturi scăzute pentru a elimina
umiditatea, după care sunt prăjite.
Aceasta le face un produs original deaperitiv, combinând diferite arome.
Nucile de caju cu usturoi negru vor fi apreciate pentru a îmbogăți un aperitiv în familie sau între prieteni.
...Coteaux Varois sunt elaborate cu cele mai bune soiuri de struguri din Provence (Rolle, Grenache, Syrah, Cinsault). Această denumire tânără a atins rapid cel mai înalt nivel de calitate. Aromele sale delicate defructe proaspete și condimente îl fac un vin excepțional care vă va încânta încă de la aperitiv.
...La Carafe Favorite fără cutie - Armagnac Castarède este o expresie pură a meșteșugului casei Castarède. Cu un grad natural de 44.5%, acest Armagnac dezvăluie arome defructe confiate și alune, oferind o experiență gustativă bogată și complexă. Culoarea sa ambrată și delicioasă atrage imediat privirea, în timp ce lungimea în gură și amplitudinea sa îl fac o alegere de top pentru iubitorii de băuturi spirtoase. Savurați-l pur sau cu un cub de gheață pentru a aprecia pe deplin nuanțele sale.
...Crocanți sau moi, fructele uscate constituie gustări excelente pentru a ne răsfăța. Fistic, alune, caise uscate, smochine uscate, stafide se savurează în orice ocazie, la aperitiv sau ca o gustare înainte de o sesiune de sport. Foarte calorice, fructele uscate și fructele cu coajă nu sunt mai puțin sănătoase! Datorită proprietăților lor nutriționale, ele oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Suntem bucuroși să oferim clienților noștri fistic, alune și fructe uscate de cea mai bună calitate din Turcia.
...Cuvée Blanc de Blancs, elegantă, fină și seducătoare, este elaborată exclusiv din Chardonnay. Apreciată de la aperitiv până la desert, se potrivește de minune cu peștele și crustaceele, precum și cu deserturile pe bază defructe exotice.
...Terroir : Sol argileux graveleux pe șisturi
Situație : Haut layon
Vinificare
Vinificarea se realizează conform metodei tradiționale. Vinul rămâne pe lattes minimum 9 luni înainte de degorjare.
Degustare între 6 și 8°C
Ochi : Galben pal
Nas : Fructe albe, melisă
Gust : Bule fine. Atac viu, aproape nervos. Gust elegant.
Potencial de păstrare : A se consuma în termen de 3 ani
Echilibru : Brut
Asocieri culinare : Ideal ca aperitiv, în cocktailuri și cu deserturi.
Vacherin glacé cu zmeură.
Tăiere: Guyot dublu
Altitudine: 100 la 120 m...
...complet atipice pentru un Pinot Noir. Se regăsesc și note picante, vanilie, scorțișoară.
În gură, atacul este vivace, cu arome de citrice și ananas.
Prospețimea Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs va permite servirea acestuia la aperitiv, alături de orice tip de aperitive.
De asemenea, va însoți peștele și carnea albă marinate.
Puteți să-l serviți și cu un desert pe bază defructe.
... elaborare lentă se numește metoda tradițională, a cărei specificitate este o a doua fermentație în sticlă. Alcool: 12%
Zaharuri reziduale: 10-12 g/L
DÉGUSTARE
Culoare pală și galbenă cu reflexii strălucitoare. Nas proaspăt și "oral" cu note de migdale.
Senzație generoasă în gură urmată de o finală frumoasă. Prospețimea și aromele defructe se îmbină cu eleganță.
Acest Bourgogne spumant este ideal pentru aperitiv și va însoți perfect preparatele din pește și crustacee.
Temperatura ideală de servire: 6-8°C...