...Ca aperitiv
Preparatele din pește
Carne albă
Dulciuri sau deserturi
CULOARE
Auriu
Verzui
AROMĂ
Fructe uscate
Ierburi și mere
PERLAGE
Bule mici, aproape invizibile
TEMPERATURA: 4 °C
ALCOOL: 12% vol...
...Se servește la o temperatură între 6-8°C. Se recomandă un pahar destul de mare, în formă de tulipă.
Asocieri: Ideal ca aperitiv, este excelent cu preparate de pește, carne albă la grătar, legume la grătar și gustări sărate.
...Amiabil și catifelat.
Calitatea înaltă a malțului de orz și a malțului de grâu, împreună cu drojdia fină de fermentație superioară, conferă acestei Blanche un gust bogat și revigorant, cu parfumuri fructate delicate. Natural tulbure.
Este un complement perfect pentru aperitive, preparate din pește și fructede mare, carne albă și tartă cu fructe proaspete. Excelent ca aperitiv.
...Caracteristic vinificat
Gust: Sec, foarte armonios
Temperatura de servire (celsius): 8° 10° C
Recomandat: Aperitiv, pește și antreuri italiene,
fructede mare, supe delicate, legume, mozzarella și
brânză proaspătă.